Sanjchi, uufffff, osobno nisam (SREĆOM!) to imala, ali neke frendice jesu... aaaah... proći će i to... puno uvin čaja
V, slatiššš!!!!!! Ja sam se jednom zezala da je rekao mama
Trebam vaše mišljenje. JOŠ UVIJEK ne mogu staviti ni prstenje... Ne znam da li da još malo pričekam ili da ih idem proširiti?
OMG…..
Aurora, tamo gdje sam napisala komentar za tebe nije smio biti ovaj smajl… GLUPI KOMP!!!!
Sanjchi, mi se već neko vrijeme dogovaramo što nam treba... da ne kupujemo bez veze Pa čak i idemo skupa i izaberemo i onda stavimo pod bor
Evo, sad bih se komotno mogla izdojiti, ali strah me da će se uskoro razbuditi i neće imati što jesti. DESNA SISA MI JE BAŠ ONO...OGROMNA....
Inače u subotu sam izdojila 120ml iz desne sise, a 90ml iz lijeve s time da sam bila previše umorna da nastavim s izdajanjem... Stavila sam to da se zaledi... i eto, sad bi isto bilo tooogaaaaaa, al mali "vrag" spava... Danas mi je stigla kornjačaaaa
Aurora bit će sve u redu, ja sam čitala o tome dosta, takva djeca na kraju, baš zbog tih vježbica i pravilnije razvijaju od ostalih. Jedino što je tlaka putovanje. :* Uni!
Pokloni - mi smo kupili u DMu one otiske za noge/ruke, to ćemo bakama/dedama pokloniti...samo se moramo odvažiti to ići raditi, čekamo idealan trenutak...a za L bi danas trebao stići paket od Ethreala (ne znam kako se piše)
Bravo za Leona! Baš izgleda spokojno na slici! I bravo za shopping V! :D
Bela, a spavamo u vreći, ali svejedno se razbudi dok ju selim u krevet natrag. A čekam nekad i po pol h da zaspe skroz, skroz i nosim ju polako ko da TNT nosim.
Bravo za Leona! I moja je jucer nesto tako proizvela, ali s dugacim a..pa je ispalo maaa maaaa…😅
Soping..ajme..sad vec znam di cu sta potrosit😅 jos moram dragom nes kupit za Bozic i curama od seke..
Mi ne kupujemo svima..samo klincima..a ja eto dragom uznem nesto..on je za te poklone tudum..nikad nis ne kupi vec da nivce i kaze; neznam sta da ti kupim, pa si sama nesto kupi..a ja pizdim na to..jer eto..bar da se sjeti kupit cokoladu i umotat je i stavit pod bor😒
Tako i ja, vise volim poklone. Mi uzimamo necakinjama, njih 4, njegovom bratu, mojima i njegovima neku bombonjeru, ali sam ove godine kalendare rekla i jos mojima kupila ramu za slike di pise family i ima 6 okvira jer sam negdje prije njihovu skidala sa zida i pokidala 🤣 Jos mojoj seki i sogoru neku sitnicu, a njegovima ne kad ni oni nama ne. A i ide mi na zivce sto men seka kupuje al ok 😂😂
Bas je divno cut kad tak proizvedu nesta 😍😍😍
Mi vec nekoliko veceri za redom ne spavamo do 23, nekad i duze…po danu nesto malo….koma
bela u nas ti je isto.....ovo je treći dan.....gnjavi baš
tješim se da je to onaj skok šta ide s 3mj i da ćemo za koji dan se vratit na staro jer sam premorena.
žena-majka-carica:)
mi si ne kupujemo poklone jer mene živcira da troši na nešto šta mi se neće svidit. Kupimo si tokom godine kad nam triba i šta nam triba (i šta nam ne triba ) i bok....
npr lani mi je "za božić" priuštio ortodontski aparatić....stavila sam ga u 11.mjesecu....da sam morala čekat božić, ispalila bih jer sam ga jako željela i kad smo bili u mogućnosti - to mi je darovao....i tak. Pod borom uvijek budu pokloni samo za dečke....a od idućeg božića ćemo i za malu....
žena-majka-carica:)
Sortiraj odgovore
Najstariji