sanjchi - 25 u ciloj kući....to je divno.....moj muž bi se spasio...on ispali kad ja otvorim prozor za svjež zrak pa uđe ledenica. A ja ne mogu u zagušljivom bit, nema šanse, svako jutro sve rastvorim (a glamox/radijatori ne uspiju ugrijat da to anuliraju)
žena-majka-carica:)
Hedge isti problem kod uspavljivanja smo i mi imali do nekih sigurno dva mj...tek od nedavno je krenulo na bolje i to od kad spava u vreci...ne znam da li je do toga ili to jednostavno mora proci...probaj, nista,ne gubis
Sanjchi mozda nije slijepo, cula sam da to boli ko vrag plus povracanje...
Ja sam narucila isto neki kompletic od kineza za bozic ali kako je krenulo moglo bi taman za uskrs stici!
Mi vec nekoliko veceri za redom ne spavamo do 23, nekad i duze...po danu nesto malo....koma
Na 28 ti stvarno ne treba potkosulja, mozes i u kupacem
Svakako je zdravije da nije pretoplo ali sta sad nemamo pet vrsta grijanja, a o tome jedino ovisi...
Mi dok smo imali plin bilo nam je zima i trosili brdo kn, sad imamo drva i zna biti pre toplo ali je duplo jeftinije...
Aurora, žao mi je radi hipertonus, ali sve će se riješiti
KleaIva, javi šta kaže patronažna za pupak...
Uspavljivanje - po danu se SVAKAKO može uspavati... pa čak i sam... al navečer... eeee... hodaj, majko, hodaj radi km po stanu
Misli Diego na moju liniju hahahahaha
Mi smo bili kod sestre na kavum pa nazad... dok je on spavao na zraku ja sam: stavila veš sušiti, oprala suđe, napravila krevet, sredila malo kupatilo... ostaje mi još brdo posla, al' pomalo... treba malo uživati dok spava Znači, zadnji put je jeo oko 9 i pol... još uvijek ne traži za jesti, a meni sise k'o silikoni
Dog. sam se sa sistericom da sutra ujutro idemo u grad nas troje... Inače, kad je mama čula da sam jutros trebala u grad s Diegom na kavu mi je održala bukvicu da to nije dobro, da je previše mali, da ovo, da ono... pa sam joj rekla 2-3 stvari I jučer sam mužu rekla da šta on misli, da ću biti prikovana za ovo selo (koje btw. ima jedan kafić koji više liči na KAFANU) dok mali ne prohoda... a on BEZ PROBLEMA odgovorio: da... MO'Š MISLIT!
Jao cure ja jutros osla u grad i potrosila para i para hahah... Muz dao mi za Bozic i kupila si buce i ruksak. Uzela njem majicu, 2 parfemcica na tocenje u refanu ( nisam se mogla odlucit koji cu pa uzela oba) i uzela mu omiljene slatkise hehe. Kupila nam 2 salice bozicne i otisla u lidl i dosla doma. Mali siso i zaspo i evo sad opet sisa, danas je uspavan i mazan jako.
Barbs sretan vam 3mj 😊😊 Diego je bas sladak.. a vidi koljeno sto je izbacio😋😊😊 tako i L izbaci pa se zezam da nas zavodi 🤣
Sanjchi kako si? Javi sta je bilo
Meni je desna sisa upravo poludila, sve sprica iz nje, K jrdva sise vise lezi s otvorenim ustima 😂
HAHAHAHAHAAHJAHAHAHAHAHAA
LEGENDO
Diego je jutros pojeo iz desne (koja je bila OGROMNA I TVRDA! ) u rekordom roku i onesvijestio se... oko 6 i nešto me zbudio da jede i spavao do 9 i 15... nije me ni skužio da sam mu izbrisala... probudio se pola h nakon
inače, ne mogu ujutro ni prdnut a da se ne zbudi
ništa ne mogu napraviti, pa čak ni kavu popiti ujutro sama... ODMAH se probudi...
V - ja sam često mužu govorila da mi uzme karticu Neka si se istrošila. Ja s mužem moram ići ovih dana da mu kupim torbu za trening, a pošto ne znam koju točno želi, nek si izabere ahahahah
A sutra ujutro ću razviti slike za naše noniće (4 none i 1 nono
) od Diega kao poklon. Prošle godine sam im uokvirila našu i bili su presretni ... MALO IM ZA SRIĆU TRIBA!
A naši momčići nas vječito zavode
HVALA curke!
Mame Leon je danas rekao ma-ma i to ga je tajo cuo a ja taman otisla na wc. Prije neki ccc 3tjedna je rekao mam, i ba-ba, i tak mi bilo krivo sto nisam ga danas cula. Poceo je sve vise nove zvukove, zna vristat isto hehe. Sinoc smo se bas smijali, vrisne muz pa L i tak par puta hehe. A vidite ga sad... pava na sisi hehe 😊
Sortiraj odgovore
Najstariji