Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • sretna
    16. Prosinac 2017. 11:59

I me a kako je slatkaaaaa 😍
    Treca sreca ma ne mogu vjerovat! Ukupno se 4 puta okrenuo s trbuha na leda. 

Barkleys
    16. Prosinac 2017. 12:00

Super su vam damice, evo moja začudo spava. Ali neću se previše hvaliti činjenicom da pijem kavu :)
    Sanjchi - L se povlači ovo s lica, jesi nečim mazala? 

treca_sreca
    16. Prosinac 2017. 12:06

sretna

wooow! zbilja je napredan....kad je jednom onda može bit "slučajno" ali još ako je ponovio onda još koji dan i to će radit stalno. Nevjerojatan je
    Moja tek odnedavno diže glavu od podloge
    rekord nam je šta je izdržala nekih pol minute, pa stanka par sec pa onda još pol minute
    a s 3mj trebala bi moć 1min u kontinuitetu držat
    i to ne odigne visoko nego onak, napol puta:

žena-majka-carica:)

treca_sreca
    16. Prosinac 2017. 12:07

a nogama mlati ko luda, postalo je sad zeznuto promijenit pelenu jer ometa. Ali od okretanja ništa još zasad...Toma se u njenoj dobi već okretao na bok samostalno.

žena-majka-carica:)

• sretna
    16. Prosinac 2017. 12:17

treca_sreca

sretna

wooow! zbilja je napredan….kad je jednom onda može bit "slučajno" ali još ako je ponovio onda još koji dan i to će radit stalno. Nevjerojatan je
    Moja tek odnedavno diže glavu od podloge
    rekord nam je šta je izdržala nekih pol minute, pa stanka par sec pa onda još pol minute
    a s 3mj trebala bi moć 1min u kontinuitetu držat
    i to ne odigne visoko nego onak, napol puta:

Pa da. Mislila sam da je slucajno pa sam ga vracala.nazad, ali eto, on uporan 😂
    A Mila lijepo drzi glavicu. Iskreno, ne sjecam se kak bi trebalo u toj dobi, ali.meni ovo izgleda super

violeta1
    16. Prosinac 2017. 12:35

Sanjchi vau koji opasan zavodnicki pogled, bit ce prava mala frajerica 😍 super joj je obleka 😍😍
    I_me srce malo veselo... bas mi je tesko vidjeti ju s tim, mogu mislit kako je tebi...ali za njeno dobro sve se mora...vidi kako je samo vesela ljubica mala 😍

violeta1
    16. Prosinac 2017. 12:38

Evo i mog frajera..jucer sam ga slikala malo

kleaiva
    16. Prosinac 2017. 12:46

Ja vas opet nemrem polovit😂
    Ugl. jucer sam bila kid frendice na rockasu nekih 2 sata...frajerica je pojela oko 90 ml izdohenog kod mame moje i zaspala ko top. Kad sam dosla se probudila...pocicala i zaspala u 20 i nije se probudila ni kod prebacivanja u i iz AS i spavala do pol 2😂 tak da sam jucer napunila baterije s druzenjem a i odspavala sam.😂
    Izdajanje...s prvom curkom je non stop curilo i bilo viska i izdajala sam u 5 min i po bocu id 150ml iz svake al kod sina i sad se stvorila regularna ponuda i potraznja i izdajam jedva po 30 ml...jedino ako se otusiram vrucom vodom pa potaknem otpustanje mlijeka obda nesto vise😰 tak da ako cu trebati negdje onda cu morati skupljati po malo dva dana😔. Jedino sto bolje pali je izdajati na jednoj dok beba sisa drugu jer beva potakne otpustanje mlijeka pa ide ko ludo al to sad bas ne mogu jer mi je premala da nanevriram i s njom i s izdajalicom istovremeno😂

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

• Dolores123
    16. Prosinac 2017. 12:53

Da li koja zna razliku izmedu Nan 1, nan opti pro1 ili nan pro 1? 

kleaiva
    16. Prosinac 2017. 13:01

Bebice su vam prekrasne😍😍😍

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.