Dena posto su nam bebaci blizu s mjesecima i danima 😂 sta je tvoj bebac naučio do sada?
Una polako počinje gledati u ruke, za sad jednu ruku cica a drugom si navlaci uho! Danas je lijevom rukom uhvatila desnu i to joj je bilo ful cudno! Zna se okrenuti s trbuha natrag na leđa i puuuuno guguce u biti vise zavija na mjesec sto ja kazem 😂😂 ni sama nezz kako treba ici razvoj 😞
Ili cure da vas nesto pitam sto me muci neko vrijeme vec, Uni desna strana gornjih desni izgleda drugačije od lijeve! Znaci desna strana desni joj izgleda kao da su zubi krenuli (znam da nisu) onako isprekidano a lijeva je ravna skroz, i dolje sve ravno 🤔🤔
Heh cure, eto mene padobranca.. imam zaostatka uuu. Ugl sad sam na 700str i vidim da se neki s grcevima muče. Rita je veistala svaku noc od 8 pa ddo ponoci. Nabavili smo joj kapi dr.Perović iz Zadra . Biljne kapi i nakon sto ih je pooika za 15-20min prwstali grcevi..i redovito kaka 2-3 puta na dan. Sad imamo 2.5mj
Sve spavate 😞 Una se probudila i skuzila svoje ruke, sad malo gleda u nju, pa jednom uhvati drugu i igra se! Bas krasno 😤😤
V, thx za recept 😘 Aaaahhhh ta mama...
vecernja nervoza- paaaaaa ako sam sama doma jeeeedva cekam da muz dodje da mu ga uvalim 😂😂😂😂😂😂 a kao i tebi, uhvati ne griznja savijest valjda he to normalno 😂😂😂😂
Auri, aaaa veselo je tebi 😂😂😂
Jadan muz, Barbi 😂😂😂😂
Mamisita to Barbi: a bila si mi draga😂😂😂😂 krepavam od smijeha
A hvala curke na komplimentima za bebicu❤
Evo je u kindi…kod nas uzbuna cim duda ispadne😅 kad sami znaju stavit dudu u usta? 😅
Mojoj zna ispasti isto, pa si ju je počela pridržavati rukama. To fakat smiješno izgleda :) :) :)
Barbs kolac je fin socan, a bas jednostavan za napravit i brzo se napravi.. to nama treba s malim beba 😊
Htjela sam vas mame jos pitat kako se borite s nervozom bebe? Dali vi budete nervozne, ljute…? Leon kad pretjera sa nervozom ja bas budem isto nervozna i dode mi da vristim i tako zelim da suti, a sad kad sve prode imam griznju savjest, jer smatram da bih trebala nekako drugacije postupit, pa me zanima sta vi radite, da vas ne izbaci iz takta?
Predam ju mužu i odem zapaliti. A ako smo solo onda plačemo skupa. :) :) :)
Sve spavate 😞 Una se probudila i skuzila svoje ruke, sad malo gleda u nju, pa jednom uhvati drugu i igra se! Bas krasno 😤😤
Moja se probudila i izgleda da bi kakala. Pokušava i stenje, a izgleda ko sova. Taman sam mislila da će biti mirna noć -. -
E da , to sam htjela napisatal evo zaboravila cim sam se sjetila onog dijamanta od Meghan Markle😂Grcevi: nis mu dns nisam davala (osim biogaie) i imao je 1 x grcice predvecer nakon kupanja al nes sitno. Cim je okusio sisaru, stali su. Sleep mode: activated😀
I hvala kleaiva za te preporucene kapi al ak bude ovak ok necu vise nis uzimat.
Nama je još uvijek ponekad dramatično ali ni upola ko prije. Možda se smiruje? Neću se nadati previše :(
Ovim putem htjela bih se zahvalit Aurori na opisanin vjezbama protiv grceva. Malo su pomogle za ublazit grceve a puno za moju guzu. Kad pokusavat ko cucnut sa kg u rukama bome i koljena otoadnu a i prorade misici, ajme kavu cu zategnutu guzu imaaat😂😉
Angel, ne brini se nista.Kako vrijeme ide sve ces manje stic al ces se pomirit sta vise ne stignea😜😆
Zezam se, svi nam je slicno al na kraju bude sve ok 😙
Hahahahaaa - "pomirit ces se" - mislim da si otkrila carobnu formulu🤣🤣🤣
url=https://lilypie.com]
Aurora V dize glavicu, jos se ne prebacuje al pokusava, ruke stavlja u usta i sve sta dohvati, po novo m ak mu stavim igracku je uhvati i stavlja u usta. Kad se igramo smije se tolko da vristi, a u zadnje vrijeme osim gugutanja pocel je onak da zavija i to vecinon kad je umoran i gladan. I jako prati mene, kad ga mm hrani il drzi, a ja nesta radim obavezno glava se okrece kak i ja😅 Kad je u polulezecem polozaju na meni onda se dize ko da trbusnjake radi. Slini se jako al nisan primjetika naznake zubica.
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji