Ja se nadam da kad nas skok uhvati neće po noći tražiti... Jer 2x kad je imao skok onda sam mogla spavati po noći. Nije me budio po noći....

Ja se nadam da kad nas skok uhvati neće po noći tražiti… Jer 2x kad je imao skok onda sam mogla spavati po noći. Nije me budio po noći….
tj. nije me često budio, već u uobičajeno vrijeme...

Evo, opet vodim monolog ali još se nisam skinula sa kompa... Kao fol "čistim" aha... hahahaa
Ma da li ste se kad uhvatile da gledate to malo stvorenje i pomislite: kako je lijep?

Idem čistiti dalje. Diego je zaspao. Hmmmm, danas cica svakih sat, sat i pol. Strah me da kreće još jedan skokMada nije da vrišti… Al traži cicanje.
jeeej
Kod mene danas ista situacija.. Cini mi se da je napokon zaspala jutros od 9.30

Juhuhuuu,,, ŽIVJELI SKOKIĆIII
Ma Diego zaspi, ali na cca pola h... Mada danas je kriva i nona od muža jer je ušla u stan i čim je on jedno oko malo otvorio (to često napravi, pa ga opet zatvori!) jer krenula pričati s njime, a još sam joj rekla da ga pusti jer drijemucka.

Mamisita ni jedan skok nas nije zaobišao ali je to sve bilo nula naspram sad ovog s 3 mjeseca! Katastrofa! I uz to sve jos ju pokušavam na AD i ni to mi ne ide mislim da cu prolupati 😞😞🤪

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji