Leon i Mila *. * koji osmjesi!
Violeta - moja postane nervozna kad je vruće, pa mi po doma tijekom popodneva znamo ostaviti pod dekicom samo u bodiju. Ja sam mami ju jednom slikala tak u bodiju da pokažem da ima bodi koji joj je ona kupila, i prvo što mi je mama odgovorila bilo je obuci ju sigurno joj je zima. -. -
Rita je baš medena. Ja imam hrpu fora oblekice, ali bude mi tlaka ju oblačiti jer to mlada dama baš i ne voli :)
Ne mogu se sjetiti što sam još htjela reći jer se valjam na ovo podborko :) :) :)
Hej, hej! Bili smo cijelo popodne na rodendanu od necakinje 😊
Bebice su preslatke sve redom!
Pisu prevlacimo nakon svakog kupanja
Hehehe Treca…
E pitanjce za iskusnjace😁 kad oni krenu reagirat na zvecke i te gluposti? Mislim, kad bi joj trebala dat igracke i ostalo? I sta bi uopce joj dala?😅
E ovo i mene zanima :)
Ja kad joj stavim luk na njihaljku nisam uopće sigurna gleda li ona njih ili gleda kroz njih. Znam da male bebe su u početku dosta kratko vide, ali mi ćemo skoro mjesec dana -. -
Hehehe Treca…
E pitanjce za iskusnjace😁 kad oni krenu reagirat na zvecke i te gluposti? Mislim, kad bi joj trebala dat igracke i ostalo? I sta bi uopce joj dala?😅
E ovo i mene zanima :)
Ja kad joj stavim luk na njihaljku nisam uopće sigurna gleda li ona njih ili gleda kroz njih. Znam da male bebe su u početku dosta kratko vide, ali mi ćemo skoro mjesec dana -. -
Ema je pocela dozivljavat igracke na njihaljci sa nekih 2 mj, sa 2.5 mj je pruzala ruke gore kao da bi uhvatila. U to vrijeme je skontala da ima ruke. Tako da sad stalno pilji u njih i stavlja ih u usta...
I primjetila sam kod nje da uvijek krece sa lijevom rukom da uhvati nesto.. znam da je jos jaaaaaaaako rano za vidjet hoce li biti ljevakinja ili desnjakinja al bilo bi mi fora da je ljevakinja ko mama 😄
Hedgehog ah ti komentari za obuci bebu 🤣 najbolje se oglusiti, ignorirat... al eto stas
Treca moj tata ima 57god i stvarno covjek je na mjestu, ima svojih mana i prednosti kao svatko, al ja bi voljela bit kao on, uzor je i meni i mom muzu. Dok mama ajme...ona je bas drugacija oduvijek, a unazad god-dvije totalno cudna. Na kraju je danas zavrsila na hitnoj, ekg, krv vadili joj i snimanje pluca, dobila je infuziju i tabletu i mora kod neurologa ici (valjda se tako pise🤣). Bas sam se nasekirala i nervozna sam vec par sati, jer ona je zvala seku da nazove hitnu i da kaze sta joj je i sta bi to moglo bit. Ja da sam bila blizu nje i da sam to cula, tako bi joj opalila samar da se probudi iz tog svog "izmisljanja". Pa zenoo ako nisi dobro, sta imas zvat, to se ide odmah. Ja ne znam sta ce bit a njom kad postane baba bas, ona ce morat imat dadilju. Dok je bila na pretragama ja sam tatu zvala da ide s njom kod doktorice jer ona kakva je pola stvari izmisli. Ne znam vise kako da se ponasam s njom, danas je hrpetinu gluposti rekla/napravila, na kraju zavrsi na hitnoj, ma ne znam....😔😔
I_me bome menopauza zajebana stvar 🤔🤔
Senoritakova wuhu divne fotkice 😍😍😍😍
Bas sam i ja gledala ideje sa lampicama pa cu pokusavat ovih dana hehe
Ja se seksala😂😂😂😂😂 skrooooz cudan feeling…jos cudnije nego prvi put😅
Opaaaa 🤣🤣🤣 hahahaah... 😊😊😊
Leon pava, ja na netu, muz svira 😊 Leon je veceras puno bolji nego sinoc. Nije ni plakao ni kreveljio se, bas je bio dobra beba, valda on osjeti da sam ja neka nikakva, pa je bio dobar.
Sortiraj odgovore
Najstariji