Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    violeta1
    16. Prosinac 2017. 13:03

Sta kazete na ovu klokanicu? Ima sad dosta popusta u bubamari

barbs
    16. Prosinac 2017. 13:13

BRAVO, P!! 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍
    Ljepotice su vam bebice 😍😍😍 naravno i LJEPOTAAAANIII 😍😍😍😍😍
    D je poceo stavljat i stvari u usta 😍😍😍😍 i nesvijesno je poceo i hvatati... iz dana u dan sve jace 😊

barbs
    16. Prosinac 2017. 13:16

Isto tako je rekla da okrece na desno glavu vise nego na lijevo pa da to treniramo...
    ovako dize on glavu

Inace, ja se moram izdojit kad se vratimo doma da pustimo mlijeko sveki... izdojila sam 130ml i nahranit cu ga prije nego odemo..
     sad me zanima, ako ja stavim to u frizider i ne izvadimo ga vani, mogi ja zamrznuti ili!?

kleaiva
    16. Prosinac 2017. 13:24

Dolores Nan Pro i Optipro su ti isto ustvari, Optipro je noviji naziv, i oni su s dodatkom probiotika u sebi, a Nan 1 nema taj probiotik.

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

kleaiva
    16. Prosinac 2017. 13:26

Barbs…mozes iz frizidera premjestiti u skrinju.😊

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

Aurora1611
    16. Prosinac 2017. 14:00

Ja sada pavam jer sam nocas mamu maltretirala! Nezz kako vi cure ali kad ju gledam najrađe bih ju uzela i gnjavila! Tak sigurno i vi svoje hahah ali ššš beba spava 😂😂 obozavam njezine trepavice dugačke ❤️

treca_sreca
    16. Prosinac 2017. 14:15

aurora jes najslađi su dok spavaju, ali NE NE dirati....moja isto tek sad zaspala (od jutra pokušava, inače prvu turu odrapi 2h nakon ustajanja a sad smo ju propustili pa je luuuuuda cendrava bila) i molim boga da tak ostane
    ja ne znam jesmo u skoku ili ne, ali umorila me jučer i danas....uhh

žena-majka-carica:)

treca_sreca
    16. Prosinac 2017. 14:16

diego - koja faca joj meni smišan je! moja isto tako diže se "plitko" (aurora je nekidan stavila fotku une kak drži glavu, ona više skupi rukice pa se visočije odigne - tak bi trebalo....ali moja potone, raširi ruke i onda padeeee)

I_me
    16. Prosinac 2017. 14:19

Aurora1611

Jutro curke nama je nocas bila noc Otkrivenja 😂😂 rukice su bile zanimacija sat vremena, sto gledanje u njih pa hvatanje jedne drugom pa cicanje lijeve, desnom natežemo uho i tak.. no jutros gle čuda ostavila sam ju na sec samo da odem po muza u drugu prostoriju, vratim se a dama na trbuhu 😮😮 super sad ju vise uopce ne smijem samu ostavljati! Inace je bila budna od pola 1 do 4 jutros! A muz se probudi pogleda ju, nasmije se i nastavi spavati! Prekrasno
    Mamisita nema na čemu 😂😂😂😂
    Dena znaci to je sve tu negdje 😊

Joj sto mi to slatko kak tako gledaju te svoje ruke pune cudjenja kao sta je ovo?? 😂😂😂

treca_sreca
    16. Prosinac 2017. 14:19

Violeta - ne znam ti za tu klokanicu, iskreno nikad čula a nisam pobornik autosjedalica ili nosiljki (di god je sigurnost na 1.mjestu) nepoznatih marki...ali jasno mi je da neće svatko htjet uložit u babybjorn ili ergobaby, nije mala lova (a tko zna hoće li se beba htjet nosit uopće!)
    a Leon ti je presladak, napokon ga vidim da se baš smije, dosad nam je uvijek bio ozbiljan na fotkama:)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.