Jel to mi svi danas imamo neke skokove ili je u pitanju vrijeme? Moja curka je danas od 10 do 3 plakala, jela, i tako u krug sve samo ne spavanje duze od 20 min.nakon 3 sata zaspala i eto jos spava.nadam se da nece noc biti takva.
Nije skok. Dolores ne želimo skok. Ma sigurno je južina. Hahaha. Tješimsamasebe :D
Jel to mi svi danas imamo neke skokove ili je u pitanju vrijeme? Moja curka je danas od 10 do 3 plakala, jela, i tako u krug sve samo ne spavanje duze od 20 min.nakon 3 sata zaspala i eto jos spava.nadam se da nece noc biti takva.
Nije skok. Dolores ne želimo skok. Ma sigurno je južina. Hahaha. Tješimsamasebe :D
ajmo se tjesiti 😂😂😂😂😂

Moja je zapravo zaspala tek oko 5. -. -
Mamasita - Karlo će očito biti niskotlakaš. I meni se cijeli dan spava. :)
Barbs - slike su mraaak. :* :*
Barbs,ljepi ste svi troje😍😍😍

URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Barbs super su slikice!!! 😄😊
Stigli remencici. Danas postar nije vozio zbog vremena al mi je donio kad je isao kuci papiric da odem sutra popodne podic ( susjedi smo) nike mogao uzet paket, al ajd bar je donio papiric tako da vec sutra mogu podici. Znaci sutra to podizem i onda preksutra joj stavljamo 😢
Ema je danas spavala 2x po 20 min. Al dobra je. Zuji okolo u njihaljci ili se zabavlja sa igrackama sto vise.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji