Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • sretna
    16. Prosinac 2017. 08:22

Ja sam u soku! Stavila sam P na trbuh da vjezba,  on se okrenuo tako lijepo s trbuha na leda, 2 puta!

Kika1310
    16. Prosinac 2017. 08:27

treca_sreca

Kika moja isto ne spava po danu nikad 2-3h u komadu, tj možda jednom u tjedan dana se zalomi…ali dok ti po noći tako dobro spava, to je super!
    moj prvorođenac nije spavao ni dan ni noć (e to je onda problem, za prošvikat na živce…)

Okej, znaci sve je to "normalno" hehe..ma mene sam brinulo zato sto jos nema ni 2mj. A kazu mi da bebe puno spavaju kad secer padne. Nemam pojma, svasta sam cula pa sam odlucila vidit kakva su iskustva drugih mama.

• Dena1009
    16. Prosinac 2017. 08:30

Kika moj ti isto nije spavalica, kad je bio ko tvoj (hahaha ipak je par tj stariji😉) između obroka je drijemnul 20min, kad je odspaval 30min mislila sam da nesta nije u redu sa njim😅 Sad spava pola sata do sat vremena, a zalomi mu se jedino kad idemo na setnju, a nismo bili dugo jer vec danima puse ko ludo.
    Neki dan je popodne odspaval u kimbicu 2 i pol sata, sad ga stavljam svako popodne mozda ga priviknem na popodnevno spavanje, al neide opet duze od 40min. Po noci spava sa  1-2 buđenja al.od zadnjeg cijepljenja mu treba dugo da zaspe, tj. zaspi, al ga moram drzati po sat vremena na sebi jer ako ga prije stavim u kimbi odma se probudi. 

url=https://lilypie.com]

• sretna
    16. Prosinac 2017. 08:41

mamisita27

Aurora, ja sam dobila upalu misica od onih cucnjeva tj kao polucucnjeva. Sad odem na wc i jedva sam sam sjela da prostite.😂

Kaj se zalis! To je super.za gluteus 😁

I_me
    16. Prosinac 2017. 08:46

violeta1

Barbs kolac je fin socan, a bas jednostavan za napravit i brzo se napravi.. to nama treba s malim beba 😊
    Htjela sam vas mame jos pitat kako se borite s nervozom bebe? Dali vi budete nervozne, ljute…? Leon kad pretjera sa nervozom ja bas budem isto nervozna i dode mi da vristim i tako zelim da suti, a sad kad sve prode imam griznju savjest, jer smatram da bih trebala nekako drugacije postupit, pa me zanima sta vi radite, da vas ne izbaci iz takta?

Ajoj... duboko disem i pjevam joj travu zelenu od severine 😂( samo refren!, ostalno ne znam a ni ne znam di sam iskopala tu pjesmu jer severinu ne mogu ni vidjet nit cut 😂😂😂) i stisnem uz sebe na prsa i molim boga da se smiri.. u 80%slucajeva upali.
    I onda odem pustit suzu van na terasu da me nitko ne vidi. ( dok sam ja na terasi muz nosa)
    Rekla sam si da necu cmoljit pred njom

I_me
    16. Prosinac 2017. 08:48

mamisita27

treca_sreca

I_me je baš lijepo napisala
    inače ak se mene pita prvi mjesec je uvijek najteži….kako vrijeme prolazi, tako je lakše…i to ne linearno, nego eksponencijalno. Čim je beba veća, više je opcija tj mogućnosti što ćeš s njome i kako ćeš kvalitetno utrošit (i njoj ispunit) dan….a manje je nepoznanica i nesigurnosti…pa kad krenu osmjehivat se, pa gugutat….sve to usrećuje nas mame. a prvi mjesec ništa to ne znaju, nego samo plakat ak im nešta treba

"…ne linearno nego eksponencijalno.."Umirem na opisa😂Jel ima i formula razvoja djeteta, neki kod?😉😜

😂😂😂😂😃😂😂😂😂😂😂

Kika1310
    16. Prosinac 2017. 08:56

Aha..ma znam da ima svakakve djece i svako djete ima svoj ritam ..moja N se do prije par dana budila po noci oko 3 pa oko 6 za hranjenje sad tog vise nema sad se budi samo oko 6-7..a zaspe oko 22-23h ..ne znam dal je normalno da tak mala tak puno spava po noci bez hhranjenja a prek dana je to spavanje taman kad mislim da cvrsto spava ona je budna.

I_me
    16. Prosinac 2017. 09:11

Mislim da smo mi u skoku. Bar mislim.. jucer je sisala po danu jaaaako cesto i nist nije spavala... tj.. kljucala je.. a sad po noci 😥 budila se stalnoooo i sisanje. 
    Jucer ju je i stomacic patio... mislim da joj nezgodno kakat u tom polozaju, a ja joj ne mogu doci rukom do trbuha da ju izmasiram i nejde nikako u onaj polozaj za kakanje. Al uspjela je navecer nesto malo..
    Kupali smo ju sinoc i skinuli remenje. I ona u tih 45 min sto je bila gola i dalje je drzala noge u M polozaju. Uopce ih nije htjela ispruzit  😟😫 

I_me
    16. Prosinac 2017. 09:13

mamisita27

Koliko vama vremenski treba da se izdojite?

Hmmm... oko pola sata ..

Barkleys
    16. Prosinac 2017. 09:28

Izdajanje - i meni pol h, ali nikad nisam uspjela izvući puno od jedanput... Nekako mi je prosjek 40 - 50 ml. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.