Hvala 😘😍
Kiki, tako i nama ponekad upali 😁😁😁😁
Jaaao, evo opet tuli Svaki put kad zaspi (na 20min jel) uspijem nesto napraviti po kuci

Barbs super su slike... Da pijem ih od kad smo izasli iz bolnice... Te vitamine mi je preporucila teta u ljekarni kojoj vjerujem... Inace volim solgar jer mi je njihov beta glukan pomoga kad mi je imunitet bio nula i podiga ga skroz

Thx, Luce! 😁 mogla bih i ja krenuti piti 😉
Evo, opet je na sisi
Sutra moram kod dr u 10.50 i moram se izdojiti... nadam se da cu imati sto izdojiti i da cu se u rekordnom roku vratiti

Barbs predivne slicike! Diego je super 😁
Sanjchi drzite se...
Violeta lijepo ste uzivali! 😊
I me sretno s remencicima! 😘
Vito i dalje spava...oko 17 je zaspao. Ja ne znam je li ovo sad slucajnost ili sam stvarno pogodila s tim umotavanjem ili mu pase da se tako sam uspava, kako bilo ovo je super! Spavao je dakle jutros oko sat vremena i sad evo dva sata 🎆
Tako je i jucer pa sam se bojala da nece po noci ali normalno je isao spavati u 21. Citala sam da je greska drzati djecu budnom po danu pa da po noci vise odspavaju. Tako ce samo biti nervozniji i losije ce spavati, kad im se spava treba ih pustiti da spavaju.
Ps. Babylove pelene iz DM-a mi promacu navecer. Moram ga cijelog presvlacit jer bude upisan! To mi se nije dogadalo s mullerovim i violetinim...

Barbs slikice su Superica, prekrasni ste mi 💋
hvaaaalaa💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💕💕💕💕💕💕💕

I me, sad vidim... A remencice stavljate kod doktora? Bravo za susjeda! 😊 I supet za Emu..
i Diegi bude dobar u ljulji samo trazi siiisuuu cestooo

Jel to mi svi danas imamo neke skokove ili je u pitanju vrijeme? Moja curka je danas od 10 do 3 plakala, jela, i tako u krug sve samo ne spavanje duze od 20 min.nakon 3 sata zaspala i eto jos spava.nadam se da nece noc biti takva.
Nije skok. Dolores ne želimo skok. Ma sigurno je južina. Hahaha. Tješimsamasebe :D
Haha..da.. ma nek bude i samo nek cim prije prođe jer ja neznam sto da joj dam.samo zijeva a ne zeli nista.mozda su grcevi, al onda bi vjerojatno duze plakala, em ju probava zeza, a ja joj ne mogu pomoci.ponekad se osjecam jadno i iscrpljeno i zivcano.nadam se da kad prođe mjesec dana da ce biti malo lakse.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji