Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    I_me
    16. Prosinac 2017. 14:26

Cure- bebice su vam preslatke  😍
    Vidim pocinju se okretat lagano 😀 i dizu glave ko.pravi.. 
    Ema je jedno vrijeme strajkala i samo lezala ko klada 😥 i taman krene opet dizat glavu i dobije remencice. A ortoped mi je rekao da ju ne stavljam ma trbuh 😥
    Sad me malo strah da ne bi puno kaskala za svojim vrsnjacima ili ne daj boze goreg. Al kad ju drzim u polozaju za podrignut bas drzi glavu,ne djeluje mi klimavo 😄

Aurora1611
    16. Prosinac 2017. 14:34

Puna klokanica prekrasnih bebaca ne znam tko je slađi! Tocno mi dan popravi to kad ih vidim! 
    Treća ona se sad sama okrene na trbuh ali joj ja uvijek namjestim rukice u visini ramena tako su mi rekli da ju učim 

• Dolores123
    16. Prosinac 2017. 15:00

kleaiva

Dolores Nan Pro i Optipro su ti isto ustvari, Optipro je noviji naziv, i oni su s dodatkom probiotika u sebi, a Nan 1 nema taj probiotik.

Znaci nisam pogrijesila kupeci nan optipro jer obicnog nema.super, hvala.

treca_sreca
    16. Prosinac 2017. 15:02

je, treba im popravit ruke jer oni u ovom periodu još ne mogu sami. Ali problem je šta joj ih ja popravljam svako 2 sec a ona za čas evo ti je "propadne" put dolje i "pliva na suho" (kad rašire puno rukice da nisu više ispod trupa nego sastrane)
    ali ajd....pomakla se malo, kako je bila krenula mislila sam  da ću još u fizijatra morat ju vodit:(

žena-majka-carica:)

Aurora1611
    16. Prosinac 2017. 15:33

Nista, mi koje imamo curke ovdje cemo zeta tražiti 😂😂

treca_sreca
    16. Prosinac 2017. 15:49

Luce mala zvijerka!

violeta1
    16. Prosinac 2017. 16:25

Evo mi bili kod mojih na kavi i sad decki spavaju a ja malo na netu.
    Barbs hahhaah vidi ga njami njami igracka a je dobar 😊😊😊
    Treca daa mali je bas mrgud, smije se ali cesce je mrgud 😊 sae cu bas nac neku di se okesio 😉

violeta1
    16. Prosinac 2017. 16:31
    Evo tu se bas smije 😆
    Evo tu se bas smije 😆

Joj moja mama komentira da moram malom i stramplice oblacit... a on je carapice, majica/bodi, hlacice i kod nas je 24-26 preko dana u dnevnom. Jos kad spava ga pokrijem. I nema smisla utopljavat ga da djetetu bude vruce samo. Cudna zena totalno, a danas posebno. Napala na tatu iz cista mira, pocela se derat pred malim i onda sam ju ja usutkala jer sam rekla tati da joj da tableticu da bude smirenija. Moguce da ju opako menopauza puca.

treca_sreca
    16. Prosinac 2017. 16:39

violeta moguce da je menopauza....koliko god ima cca?
    meni kolegicu s nekih 43 počelo, a sveki sjećam se oko 50e je bila najgora
    jbg, hormoni su to....kao i nas šta su trudnički hormoni prali, ono doslovce "nisi svoj"
    ne kažem da je to opravdanje za svakakvo ponašanje, ali treba i to imat na umu.

treca_sreca
    16. Prosinac 2017. 16:41

evo i nas, jutros smo odradili fotosession za 3mj jer jučer nisam stigla (puno ju manje slikajem nego njih dvoje što sam fotkala, jer ne stignem jednostavno, pa onda barem se prisna okrugle datume da imamo koju poštenu foto)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.