Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Barkleys
    16. Prosinac 2017. 09:45

mamisita27

I_me

Mislim da smo mi u skoku. Bar mislim.. jucer je sisala po danu jaaaako cesto i nist nije spavala… tj.. kljucala je.. a sad po noci 😥 budila se stalnoooo i sisanje.
    Jucer ju je i stomacic patio… mislim da joj nezgodno kakat u tom polozaju, a ja joj ne mogu doci rukom do trbuha da ju izmasiram i nejde nikako u onaj polozaj za kakanje. Al uspjela je navecer nesto malo..
    Kupali smo ju sinoc i skinuli remenje. I ona u tih 45 min sto je bila gola i dalje je drzala noge u M polozaju. Uopce ih nije htjela ispruzit 😟😫

A jadna pikulica! Ne mogu zamislit kako vam je…Al razmisljal mozda na nacin:"Ok, uzasno je, ali ovo je jos jedan dan manje."Pa :'Jos jedan mjesec manje.". Prolaze dani brzo a nadam se da ce vama proci jos brze da sta prije to bude iza vas😙😙Znam da nije neka utjeha ali ne znam sta bi rekla da bude lakse😙😙😙😙
    Ne znam, ja sta vise stiskam manje mlijeka izlazi. Mozda nesto dobro ne radim? Ja njemu obicno 1-3x dnevno dam ad, jedan dan sam mu dala iza svakog obroka da vidim hoce li pojest (i pojeo je), a nije plakao uvijek nakon dojenja (taj dan kad sam tako radila) . onda ima dana kad mu dam 1x i sad ak izdrzi te dane valjda nesta mlijeka ima? Nisam sama pametna. Ja njega svaki podoj skoro na obe sise stavim.
    Probala sam i stajat i izdajat se nagnuta naprijed, al nije se nista promijenilo.
    Kao da mlijeka nemam, a ak je tak zasto ima dana kad normalno jede skoro samo sisu?

Jel si pripremiš sisu prije? Ja ju duže pripremam i masiram nego što se izdajam... XD 

• Dena1009
    16. Prosinac 2017. 09:59

I me V se uspava uz Racke, a obozava Bože čuvaj Psihomodo, al moram obavezno Gobca oponasati😅

url=https://lilypie.com]

I_me
    16. Prosinac 2017. 10:05

mamisita27

I_me

Mislim da smo mi u skoku. Bar mislim.. jucer je sisala po danu jaaaako cesto i nist nije spavala… tj.. kljucala je.. a sad po noci 😥 budila se stalnoooo i sisanje.
    Jucer ju je i stomacic patio… mislim da joj nezgodno kakat u tom polozaju, a ja joj ne mogu doci rukom do trbuha da ju izmasiram i nejde nikako u onaj polozaj za kakanje. Al uspjela je navecer nesto malo..
    Kupali smo ju sinoc i skinuli remenje. I ona u tih 45 min sto je bila gola i dalje je drzala noge u M polozaju. Uopce ih nije htjela ispruzit 😟😫

A jadna pikulica! Ne mogu zamislit kako vam je…Al razmisljal mozda na nacin:"Ok, uzasno je, ali ovo je jos jedan dan manje."Pa :'Jos jedan mjesec manje.". Prolaze dani brzo a nadam se da ce vama proci jos brze da sta prije to bude iza vas😙😙Znam da nije neka utjeha ali ne znam sta bi rekla da bude lakse😙😙😙😙
    Ne znam, ja sta vise stiskam manje mlijeka izlazi. Mozda nesto dobro ne radim? Ja njemu obicno 1-3x dnevno dam ad, jedan dan sam mu dala iza svakog obroka da vidim hoce li pojest (i pojeo je), a nije plakao uvijek nakon dojenja (taj dan kad sam tako radila) . onda ima dana kad mu dam 1x i sad ak izdrzi te dane valjda nesta mlijeka ima? Nisam sama pametna. Ja njega svaki podoj skoro na obe sise stavim.
    Probala sam i stajat i izdajat se nagnuta naprijed, al nije se nista promijenilo.
    Kao da mlijeka nemam, a ak je tak zasto ima dana kad normalno jede skoro samo sisu?

Pa to i radim.. trenutno odbrojavam dane do 8.1 kad je kontrola 😊 prezivjet cemo! Moramo! 😊
    Ja se izdajam uvijek poslije papanja.. bude nesto malo, nekad ide mlaz nekad kaplje.. obicno bude 60ml.

Barkleys
    16. Prosinac 2017. 10:06

Dena1009

I me V se uspava uz Racke, a obozava Bože čuvaj Psihomodo, al moram obavezno Gobca oponasati😅

a ja sve neke aplikacije, White sounds, umirujuću glazbu s youtubea, anticolic sounds... A samo trebam dakle krenut s domaćom glazbom?!  

• Dena1009
    16. Prosinac 2017. 11:05

Hedgehog

Dena1009

a ja sve neke aplikacije, White sounds, umirujuću glazbu s youtubea, anticolic sounds… A samo trebam dakle krenut s domaćom glazbom?!

I V je sa 3tj obozaval te zvukove, vjerojatno je sad pocel razvijati glazbeni ukus😅 Kad ga uspavljujem mora biti mirno i jednpstavno, nekad cak izmislim i ponavljam neki tekst, al onak sve na ostu foru i melodiju jer ako promijenim odma otvori oci i gleda me "wtf?" A kad se igramo onda da je sto luđe i obavezno sa koreografijom😁 Al obozava kad mu se pjeva, prvi put da se nekome sviđa dok ja pjevam🤣🤣 

url=https://lilypie.com]

violeta1
    16. Prosinac 2017. 11:27

Jutro mame..evo mi popili kavicu, sad cu rucak radit.. Leon sikio i taman zaspao. Puno mi je lakse kad vidim da i vi sa nervozom ste slicne kao ja. Mislim da treba vremena da se svi uhodamo, iako su prosla 3mj ali moj zivot se preokrenio naglavacke, nije lako, ali eto kad mi se nasmije i gleda me lijepim okicama sve zaboravim. Jutros dosla svekrva, muz drzi malog a ona mu prica, a ja stojim pokraj nje, a mali gleda u mene i smije se i onda pa ti samo mamu gledas, a meni drago sto me gleda, odmah sam zaboravila sta je bilo sinoc 😍

I_me
    16. Prosinac 2017. 11:38

evo i nas! I kad je tesko smije se slapa mala 😄❤
    Sanjchi Lucija je prava mala pozerica 😄😊

Aurora1611
    16. Prosinac 2017. 11:38

Jutro curke nama je nocas bila noc Otkrivenja 😂😂 rukice su bile zanimacija sat vremena, sto gledanje u njih pa hvatanje jedne drugom pa cicanje lijeve, desnom natežemo uho i tak.. no jutros gle čuda ostavila sam ju na sec samo da odem po muza u drugu prostoriju, vratim se a dama na trbuhu 😮😮 super sad ju vise uopce ne smijem samu ostavljati! Inace je bila budna od pola 1 do 4 jutros! A muz se probudi pogleda ju, nasmije se i nastavi spavati! Prekrasno
    Mamisita nema na čemu 😂😂😂😂 
    Dena znaci to je sve tu negdje 😊

Aurora1611
    16. Prosinac 2017. 11:41

I_me curkica je prekrasna i lakse mi je kad vidim da je sretna na slici 😂

treca_sreca
    16. Prosinac 2017. 11:50

Aurora1611

I_me curkica je prekrasna i lakse mi je kad vidim da je sretna na slici 😂

<3 baš!
    sretna - ma daj! tvoj P je pravi mali sportaš!
    sanjchi - znači šetkate se negdje kad ste se sredili i nemate vremena za forumiranje...neka, tako i treba:)
    moji dečki su na božićnoj predstavi a mi cure čekamo doma...pa ćemo nadam se stić prije ručka još malo svi zajedno izać dok proviruje sunce. Danima ga nije bilo, šteta ne iskoristiti

žena-majka-carica:)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.