Dena posto su nam bebaci blizu s mjesecima i danima 😂 sta je tvoj bebac naučio do sada?
Una polako počinje gledati u ruke, za sad jednu ruku cica a drugom si navlaci uho! Danas je lijevom rukom uhvatila desnu i to joj je bilo ful cudno! Zna se okrenuti s trbuha natrag na leđa i puuuuno guguce u biti vise zavija na mjesec sto ja kazem 😂😂 ni sama nezz kako treba ici razvoj 😞
Ili cure da vas nesto pitam sto me muci neko vrijeme vec, Uni desna strana gornjih desni izgleda drugačije od lijeve! Znaci desna strana desni joj izgleda kao da su zubi krenuli (znam da nisu) onako isprekidano a lijeva je ravna skroz, i dolje sve ravno 🤔🤔
Imas na netu razvoj bebe po mjesecima u 1 godini zivota,pa mozes s tim usporedjivat.
Juuuutrooo 😘😘😘😘
Maslacak, neka si ti uzivala! i ja kad Diego spava znam piljiti po stanu bez veze, al treeeeba mi 😍😍😍 "pomirit ces se" HAHAHAHA BAS TAKO!
Marijana, kod vas sutra praaaavaaaaa gozba 😊😊😊😊😊😊
Hedge, nadam se da ce se brzo smiriti 😘
*trajalo je 10ak min i onda je postao nemiran, pa sam mu dala dudu i zaspao je.. 😂😂😂😂😂😂😂
E da, inace sam i ja primjetila da prije spavanja mase glavom lijevo i desno i tako se uspavljuje + trlja okice kad je umoran 😊
Jutro! Hvala barbs
Mi odspavali od ponoc do 7 u komadu, bome ju nisam budila jer se nisam ni ja probudila...ali zaspala je tek u 23 nakon cijelog dana sta nije spavala...
Aurora mi isto gugucemo puno, drzi lijepo glavicu ali nema naznake da bi isla na bok, ona stoj mirno u tom polozaju, ko da se sunca..haha
A rukice su joj otkrice vec neko vrijeme, gleda ih, cucla cijelu saku nekad...jucer ujutro mi je dirala lice dok smo lezale u krevetu, a meni krenule suze....hahhaha
Nervoza- ooo da, i mi imamo faze, npr sinoc...Do 23 h od nekih 21 je krenulo...vise nismo znali sta da radimo, na sisi place, kad hodas place, sjedis, pa u kolica, pa na bok...cak je i muz prvi put "izgubio zivce"... Pustiti je da place mi nije opcija jer mi ju bude zao, ali jucer smo i to probali na par min jer nismo znali sta da radimo.. uvijek ali bas uvijek se grizem ako vidim da sam tanka sa zivcima kad place tako bez prestanka, ali u tom trenu jednostavno umor napravi svoje.
Jutrooooo! Danas na rodendan, ako na Kupa ne izade :/
Mamasita tak i ja gledam kak je stalno kate midelton u novinama i troje djece i mrsavaaaa...reko blago njoj kad ima cijelu vojsku iza sebe 😄 moze ici kamo zeli i kad zeli, dobro sa uopce zna da ima djecu 😂
Aurora V dize glavicu, jos se ne prebacuje al pokusava, ruke stavlja u usta i sve sta dohvati, po novo m ak mu stavim igracku je uhvati i stavlja u usta. Kad se igramo smije se tolko da vristi, a u zadnje vrijeme osim gugutanja pocel je onak da zavija i to vecinon kad je umoran i gladan. I jako prati mene, kad ga mm hrani il drzi, a ja nesta radim obavezno glava se okrece kak i ja😅 Kad je u polulezecem polozaju na meni onda se dize ko da trbusnjake radi. Slini se jako al nisan primjetika naznake zubica.
kod nas sve isto, osim stavljanja igračke u usta
tek ima par dana uopće hvata igračku (do nedavno nije ni hvatala ih)
ali najjača je u blebetanju....ta ispušta zvukove doslovno kao da priča, po nekoliko minuta to zna trajat ako ju netko "prati" kao da sluša i klima joj glavom (neće bilo kom na ulici ofkors, ali prvo je to radila meni, pa onda malo kasnije počela i s bracom i s tajom i bakom sad u zadnju)
krenula je s 2ipol mj, i pregenijalna mi je kad se zapriča....šteta šta kad uzmem kameru zbuni se šta je sad to - pa ušuti. Baš sam ju htjela snimit, nisu mi njih dvoje tak orano tako "lijepo" pričali...
žena-majka-carica:)
Pozdrav svima, Imam bebicu 7tj ce biti sutra. Preko dana jako tesko spava, rijetko koji dan odspava kojih 2-3 sata u komadu, sve nesto isprekidano. Navecer mi zaspe oko 22h i do 6se uopce ne budi. Na kraju ju uzmem i stavim na sisu bar malo i ona opet nastavi spavat. Zanima jel normalno da toliko spava po noci,dok prek dana ne spava nista? I dal ima jos tko takvu bebicu (s takvim ritmom)? Hvala ;)
A rukice su joj otkrice vec neko vrijeme, gleda ih, cucla cijelu saku nekad…jucer ujutro mi je dirala lice dok smo lezale u krevetu, a meni krenule suze….hahhaha
<3 <3 <3
ili kad rukicama (slučajno) obgrli dok ju nosiš na ramenu, pa one male nježne ruke, dok se tak izvali na mamu... <3 nema ljepšeg! a kako budu išli veći, pa to namjerno ciljano urade - a da vidiš onda srca majčinog.....ko kuća!
Kika moja isto ne spava po danu nikad 2-3h u komadu, tj možda jednom u tjedan dana se zalomi...ali dok ti po noći tako dobro spava, to je super!
moj prvorođenac nije spavao ni dan ni noć (e to je onda problem, za prošvikat na živce...)
A rukice su joj otkrice vec neko vrijeme, gleda ih, cucla cijelu saku nekad…jucer ujutro mi je dirala lice dok smo lezale u krevetu, a meni krenule suze….hahhaha
<3 <3 <3
ili kad rukicama (slučajno) obgrli dok ju nosiš na ramenu, pa one male nježne ruke, dok se tak izvali na mamu… <3 nema ljepšeg! a kako budu išli veći, pa to namjerno ciljano urade - a da vidiš onda srca majčinog…..ko kuća!
Ili dok onak slucajno prisloni usnice ko da ti pusu da 😍😍
Mm se topi i svako malo vice: "sad me zagrlil", "pusu mi je dal", veli, znam da je slucajno ali tak je sladak😅
Meni srce ko kuca kad se necak mazi i ljubi me, a kako ce tek biti kad V pocne❤❤❤
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji