*Mislila sam da cu biti hrabrija…On je spavao sat vremena dok smo isli po spezu… Prije toga je jeo i malo nam pricao i zalio se… i taman kad smo dosli su nam njegovi nonici (oni su nam ga cuvali) rekli
rekli su da se probudio i placu... jadnicak.... i kad ga je muz uzeo je isto plakao... onako, neutjesno Bas mi ga je zaaaaaaoooo... Nema temperaturu. Hladimo mi sa hladnom
Aaaa Mooooobiteeeeeeelll... samo na ovom forumu mi sabotiraaaaaaaa pisanje...
Ugl... stavljamo mu hladne obloge...
E sada, zanima me da li kad se javi za cicanje mu idem staviti obloge i izmjeriti temperaturu ili ?????? Mameeeee, sta, kako????
Barbs opipaj celo pa ako ti se cini da je topao izmjeri. Tako sam ja, al nije bio pa sam navecer prije spavanja izmjerila za sigurnost. A oblog sam promijenila kod prematanja.
url=https://lilypie.com]
Angel da, kaos i ludnica na pocetku, placi ako ti se place i iskoristi svu pomoc koju mozes. Ako ima tko pripazit na Laru izađi, nadisi se friskog zraka, razbistri se, naspavaj....i kad se vratis bit cea natrag najbolja mama svojoj Lari. S vremenom cete stec neku rutinu i profunkcionirati na neki svoj nacin. Al vjeruj mi i nakon mjesec-dva ce ti ponekad doci da vristis, a u sljedecem trenutku ce se nasmijesit i bit ces najsretnija na svijetu.😏
url=https://lilypie.com]
Hvala na info, Dena... mi smo mu izmjerili prije spavanja. 😊 i dobro receno Angel 😉 koliko puta vrisnem 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Bela, sretnih 3mj Luni 😘
I sada se osjecam kao najsretnija mama na svijetu, posebno kada me pogleda i jos onako mala pokusava fokusirati pogled, meni je to toliko slatko... zbilja je dobra beba! Sada jos sise pa se spremamo na spavanje.
Mislim da je treca sreca pisala nesto za susilicu, to je definitivno jedna od najboljih kucanskih pomagala koje mozes kupiti. Mi smo kupili prije par mjeseci i definitivno se preporodili. Stvarno nema smisla sad uz bebu susiti vani na balkonu ves po par dana... a onda je jos pravo veselje ako padne kisa ili snijeg.
Mi danas ni jucer nismo povracali i mali je jucer 3x obilno serkio a danas cak 5x i to sa najvise zrnaca dosad sta znaci da je dosao do masnog mlijeka. Doduse danas sam popila ni litru tekucine.
Mi imamo u nedjelju 12 ljudi u babinjama, narucit cemo catering jer nam je ujedno taj dan 1.godisnjica braka pa rekoh da napravim bar kolace. Tortu cu kupiti.
Barbs mama je dobro, kaze doktorica da je imala visok tlak, sad svaki dan si mora mjerit. A ona inace ima nizak tlak. To mi je tata bio javio kad ju je odvezo i ja popodne kad znam da je sigurno dosla doma nazovem ju i ona se nije htjela javit!!! Zovem tatu i on se javi da bi rekao da je mama doma i da su ujak i ujina kod njih. Ja sam poludila!! Znaci kcer te zove da te pita kako si, ti se neces javit i onda tata prica sa mnom o njoj pred njom jer ona nije htjela pricat ima goste!!! Onak! Jesi mi mater ali ono! Uvijek je ona vise sestru volila a mene ko jebe i opet mi je ovim postupkom i pokazala. Ne znam vise kako da se ponasam.
Daaa novu slikicu imam, to je do danas. A moj Leon cijeli dan dobrica, pava, sisa, igramo se ma milina da bih sad zadnjih sat vremena na sisi spava, ja ga pustim on urla, i tako u krug..bas me bio naljutio uf..onda sam ga stavila u kolica i drndala i zaspo je u roku 1min. I sad je u kreveticu a ja jadna lezim u krevetu i razmisljam o mami i o Leonovoj nervozi. 😐
RECEPT; biskvit je od cupavaca, namaze se pleh sa masti, posipa brasno i na to jos griz/mrvice da se ne zaljepi, zatim se narezu jabuke na pleh, prelije biskvitom i ispece. Biskvit kad je gotov okrene se na tacnu, tako da su jabuke gore. Skuhas puding, prelijes na biskvit i ohladis (ja imam manji pleh i 2 pudinga sam stavila al bilo bi bolje 3). Na to sve slag i gustas 😊To mi je frendica dala recept 😊 a ovdje sam nasla recept za cupavce za biskvit, obavezno onaj koji ke s jogurtom jer bude finije.
Barbs kolac je fin socan, a bas jednostavan za napravit i brzo se napravi.. to nama treba s malim beba 😊
Htjela sam vas mame jos pitat kako se borite s nervozom bebe? Dali vi budete nervozne, ljute...? Leon kad pretjera sa nervozom ja bas budem isto nervozna i dode mi da vristim i tako zelim da suti, a sad kad sve prode imam griznju savjest, jer smatram da bih trebala nekako drugacije postupit, pa me zanima sta vi radite, da vas ne izbaci iz takta?
Barbs kolac je fin socan, a bas jednostavan za napravit i brzo se napravi.. to nama treba s malim beba 😊
Htjela sam vas mame jos pitat kako se borite s nervozom bebe? Dali vi budete nervozne, ljute…? Leon kad pretjera sa nervozom ja bas budem isto nervozna i dode mi da vristim i tako zelim da suti, a sad kad sve prode imam griznju savjest, jer smatram da bih trebala nekako drugacije postupit, pa me zanima sta vi radite, da vas ne izbaci iz takta?
Mi se vec sest dana borimo sa vevernjom nervozom,jako budem nervozna i jos vise to prenesem na nju i vrtimo se u krug.Odem u wc jer nazalost nemamo balkon malo se umijem i popijem vode,prebacim na cmc tv pa me glazba malo smiri a kad dodje tata kuci s posla sve pobere😂😂😂😂jer se moram na nekog istrest.....a neko mora pobrat inace bi pukla😥😥
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Sortiraj odgovore
Najstariji