Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • sretna
    15. Prosinac 2017. 12:59

I me vjerujem da ti je tesko gledat ju tako, ali brzo ce proci vrijeme i opet ce maltarat nogama 😊

• sretna
    15. Prosinac 2017. 13:00

Ja sam bila preko 2 h u SN, sopingirala bozicne poklone i jos nisam gotova 😂nadam se da cu u ponedjeljak/utorak sve rijesit. 
    Pretpostavljam da nam porodiljna sjeda u ponedjeljak?

Aurora1611
    15. Prosinac 2017. 13:10

Marijana od prvog dana u bolnici ju je odbijala, pokušavala sam ja, pokušavali sestre no nista! Imala sam uvučene bradavice pa sam pocela sa šeširićima s kojima je uspjela jest ali opet samo lijeva! I kako je u lijevoj normalno bilo vise mlijeka tako je sve vise i vise na nju jela! U desnoj sad ima mlijeka da pocica par minuta i to je to! Koliko god sam forsirala desnu to bi na kraju završilo placem i vraćanjem na lijevu! Sad izgledam kao Alien, desne ni nema kao suha šljiva je xD a lijeva D košarica 😂

Aurora1611
    15. Prosinac 2017. 13:12

Sretna da, u pon je porodiljna! Taman taj dan idem s njom fizijatru u Sisak i mislila kupit cu poklone no naručene smo u 7 i 15 a porodiljna sjedne oko 12 a nemam di bit s njom do 12 

Suncokretica
    15. Prosinac 2017. 13:13

I me, vjerujem da vam nije lako gledati ju u tome. Nažalost svatko ima nešto što ga muči, nama su to cjelodnevni grčevi. Ja uvijek kažem da je dobro dok je nešto prolazno i da se riješiti, a uvijek vrijedi ona parola proći će, iako treba vremena i živaca dok prođe al zaista je tako. Bitno da se da riješiti. Držite se!
    Tko je spominjao psića sveznalicu, da je uzeo negdje na akciji i gdje? 

Angel03
    15. Prosinac 2017. 13:15

Aurora1611

Marijana hvala ti! Ja bih trebala na desnom boku dati njoj lijevu cicu jer ona jede samo iz lijeve! Pokušat cu isto to samo s drugog boka 😍

Aurora, zasto dojis samo iz lijeve sise?
    Meni dojenje ide ok, sa lijeve sise super, a desna bradavica me bas zaboli kad ona primi i povuce. Maze s pureline kremom, ima li tko kakav bolji savjet?

Aurora1611
    15. Prosinac 2017. 13:18

Angel par komentara u rikverc pogledaj, objasnila sam 😉

• sretna
    15. Prosinac 2017. 13:25

Steta sto ju danas nisu isplatili :( ali zasto bo ranije isplacivali, dobro sa ju uopce dobijemo na vrijeme 😂

Aurora1611
    15. Prosinac 2017. 13:27

Sretna i to sto kazes 😂😂 

treca_sreca
    15. Prosinac 2017. 13:28

Angel zraci bradavice sta vise ak te bole u smislu ragada....najbolje pomaze zrak.....ni pod razno namazat pa prekrit blaznicama za dojilje....najbrze se oporave na zraku, ciste i suhe da budu sta vise vremena...

žena-majka-carica:)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.