Kad ste dobile menstruaciju nakon poroda ako ste dobile vi koje redovito dojite? Meni danas tocno 3 tjedna od poroda, unatrag par dana sam imala samo jos malo smedeg iscjetka, a danas se opet pojavila krv.neznam jel sam to dobila menstruaciju ili je to normalno.Izdajam se samo 2 puta u danu ako uspijem.
Ej, mi smo rodile na isti dan. :) Tebi je prestalo krvarenje? Meni je i dalje konstantno, ko 1-2 dan menstruacije… Ali malo sam čituckala o tome jer me zabrinulo zašto još… i kao često se događa da slabije krvariš i onda za par dana opet jače… Tako da mislim da ti je i dalje to čišćenje…
Ali ne pojacava mi se nista, bas kao sto velis ko prvi dan menstruacije, onak samo sluzavo i smeckasto.da izgleda da je i dalje to samo ciscenje.

Bebushka curice su ti prekrasne 😍
Stalno cekam kad ces staviti sliku jer su mi premedene, srećice male ❤️

Hedgehog kako je tvoja beba? Jel spava nocu? Mene je moja jucer zezala nikako da zaspi.Inace sam je budila svaka 3 sata zbog zutice koju je imala, a sad se u sama otprilike tako budi.nocu je ostavim pa nekad potegne i po 4 sata.

Curke ja danas nikako ne mogu doci k sebi. Ako se sjecate da sam pricala za malog od kumicne od 4 i pol godine koji se od svoje 3. godine bori s tumorom. Jucer je preminuo😰😰
Toliko me glava boli cijeli dan za poludit. 😔
Srecom moja bebica spava i cica samo zasad. Danas ju je malo mucio trbuscic al pomogla he masaza.
Netko je spominjao pupak crveni...nama je crvenkast tako da sad prasimo i cekamo da se sasusi i opadne. Pupkovina je bila debela pa navodno duze treba da se posusi🤔
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
Curke ja danas nikako ne mogu doci k sebi. Ako se sjecate da sam pricala za malog od kumicne od 4 i pol godine koji se od svoje 3. godine bori s tumorom. Jucer je preminuo😰😰
Srecom moja bebica spava i cica samo zasad. Danas ju je malo mucio trbuscic al pomogla he masaza.
Netko je spominjao pupak crveni…nama je crvenkast tako da sad prasimo i cekamo da se sasusi i opadne. Pupkovina je bila debela pa navodno duze treba da se posusi🤔
Ajoj...koja tuga i bol!! 😢😢😢

Netko je spominjao pupak crveni…nama je crvenkast tako da sad prasimo i cekamo da se sasusi i opadne. Pupkovina je bila debela pa navodno duze treba da se posusi🤔
O Boze,prestrasno!

Kleaiva preprestrasno!! Placem kads tako nesto procitam, ne mogu ni zamislit kolika je to bol kad mene boli koja ni ne poznam to dijete, kako je tek njima....
Bebushka premedene su ti bebice 😊

Mi smo se bas.lijepo podruzili, bile su moje curr i njihove bolje polovice, supet je bilo!

Dobila sam ergobabay adapt, ne znam kak vi se sama pokopcat.u njemu..

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji