Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    [OBRISANO] 10. Prosinac 2017. 21:05

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

[OBRISANO] 10. Prosinac 2017. 21:12

[OBRISANO] 10. Prosinac 2017. 21:13

• Dena1009
    10. Prosinac 2017. 21:14

Kleaiva nemam rijeci...prezalosno☹ Razlog vise da zagrlimo svoje ljubavi i zahvalimo Bogu sto su dobro❤
    Bebaci su preslatki, Una, Ema i male Bebushke (neznam dal si spomenula kako im je ime) bas su prave male žene 🤗
    Treca sreca zaboravila sam komentirati sliku, bas si sexi mamica😉 odmah sam se sjetila komentara sto sam neki dan citala "mame se nemaju sta sređivat" 😅😅
    Kak su vase bebe sa sjedalicama? Ja sam primjetila da nam jaje postaje sve krace🤔 Imamo kosaru za voznju al neznam kolko ce se dugo htijeti u njoj voziti lezecki. A ovo sa autosijedalicama mi je sve zbrda zdola. Po kilazi-visini-godinama jel ce se to sve poklopiti sa tim dok preraste jaje🤔

url=https://lilypie.com]

[OBRISANO] 10. Prosinac 2017. 21:15

Maja 3
    10. Prosinac 2017. 21:21

Dena1009

Kleaiva nemam rijeci…prezalosno☹ Razlog vise da zagrlimo svoje ljubavi i zahvalimo Bogu sto su dobro❤
    Bebaci su preslatki, Una, Ema i male Bebushke (neznam dal si spomenula kako im je ime) bas su prave male žene 🤗
    Treca sreca zaboravila sam komentirati sliku, bas si sexi mamica😉 odmah sam se sjetila komentara sto sam neki dan citala "mame se nemaju sta sređivat" 😅😅
    Kak su vase bebe sa sjedalicama? Ja sam primjetila da nam jaje postaje sve krace🤔 Imamo kosaru za voznju al neznam kolko ce se dugo htijeti u njoj voziti lezecki. A ovo sa autosijedalicama mi je sve zbrda zdola. Po kilazi-visini-godinama jel ce se to sve poklopiti sa tim dok preraste jaje🤔

Kakvu kosaru? Pa mora bit u jaju. Sva jaja su odprilike do 10 kg cca. I nemoze se vozit drugacije dok se dijete samo ne posjedne-znaci 7-8 mjeseci.

[OBRISANO] 10. Prosinac 2017. 21:32

kleaiva
    10. Prosinac 2017. 21:34

Da, tuga i zalost al bar su se svi spasili od muke koju su prolazili ovu godinu i pok. To je bilo sve samo ne normalan zivot za dijete koje je trpilo svasta a i roditeljima gledat kako dijete prooada. Bar je sad s andelima u miru🙏🏻

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

kleaiva
    10. Prosinac 2017. 21:36

Lohije…ja sam danas opet pocela jace krvariti i to tamno crveno...ne znam jesam li pretjerala s hodanjem ili nesto nije ok. Iskreno vec sam poslije prvog poroda prosla kiretazu i ta stanja da prostite pa sad pusem i na hladno😢

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

• sretna
    10. Prosinac 2017. 21:36

Obavezno se treba vozit u jaju! Nema veze sto nogice vire izvan jaja. Glavno je da glava nije izvan i do 10 kg se moze vozit u jaju. U sjedalicu grupe 1 moze tek kad se krene samostalno dizat na noge i kad ce imat minimalno 9 kg. To su 2 osnovna uvjeta za prelazak u sjedalicu sljedece kategorije

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI