Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    treca_sreca
    15. Prosinac 2017. 11:28

I_me jebemu zbilja nije ti lako, ali sreća jedino eto šta je to nešto prolazno tj izdržat ćete to sad za njeno zdravlje i jednog dana zaboravit.
    A da je teško gledat, jest....ja se sjećam u rodilištu kad je moja Mila morala na plavo svjetlo pa su joj stavili povez (za zaštitu očiju) koji je morala nosit 24h (ja sam se nadala da će joj ga skunitu makar onaj period dana kad NIJE pod plavim svjetlom, ali su rekli da oni to ne skidaju/stavljaju, nego da stoji tak dok god je beba na terapiji...a mi smo srećom već drugi dan popravili bilirubin i rješili se tog) da mi je došlo plakat kad sam ju vidila....a i gosti od naše cimerice (2 mame i njihove bebe su u svakoj sobi) su gledali moju malu ko da joj fali pol glave, onak samilosno, pa mi je bilo još teže
    evo nas, sad mi ne izgleda uopće strašno ali znam da sam sva jadna bila što mi dijete tako s tim povezom 24/7

žena-majka-carica:)

treca_sreca
    15. Prosinac 2017. 11:30

najviše zato jer promisliš "kako bi meni bilo tako s tim"
    i onda shvatiš da je to ružno, i da bebi sigurno nije ugodno i da se boji itd itd

treca_sreca
    15. Prosinac 2017. 11:32

ali bitno je ipak ostat priseban i pozitivan jer ako beba osjeti majci u glasu/ponašanju promjenu, više je to može škodit nego to šta nosi. Ja se sjećam da sam molila cimericu da nastavimo pričat i to smo pričale bez prestanka (a ja inače nisam tip da volim tak čakulat i trkeljat bzvz) kao navijeni, ko oni komentatori utakmica - samo zato da mala čuje da je oko nje sve isto, da čuje poznate glasove na koje je navikla (prvih dana dok joj nisu stavili povez) pa da se ne boji u mraku tak...

Aurora1611
    15. Prosinac 2017. 12:18

Barbs ja tako kao sto si ti opisala spavam vec 3 mj kičma mi je u katastrofalnom stanju a sta cu kad mi se budi stalno i ne planiram ju 15 puta po noci vadit iz kindaca i stavljat natrag! Sto je najbolje ona cica samo na lijevoj cici pa tak da sam ja na lijevom boku vec 3 mjeseca! Niti se mogu namjestit kako treba niti ista! Ja nju stavim na sredinu kreveta ali ona dogmize do mene i na kraju ja spavam na dasci od kreveta 

Marijana12345
    15. Prosinac 2017. 12:47

Aurora1611

Barbs ja tako kao sto si ti opisala spavam vec 3 mj kičma mi je u katastrofalnom stanju a sta cu kad mi se budi stalno i ne planiram ju 15 puta po noci vadit iz kindaca i stavljat natrag! Sto je najbolje ona cica samo na lijevoj cici pa tak da sam ja na lijevom boku vec 3 mjeseca! Niti se mogu namjestit kako treba niti ista! Ja nju stavim na sredinu kreveta ali ona dogmize do mene i na kraju ja spavam na dasci od kreveta

I_me bas sam se rastuzila jucer kad sam vidjela fotku ali zaboravila sam komentirati. Nadam se da ju ne boli, ugodno joj sigurno nije. Ali izgleda bolje nego ono sta je moja necakinja nosila, plasticnu sipku izmedju nogu, i vec kad je hodala. Stoga bolje da se sada to rjesava nego kasnije.
    Treca bubica mala kak joj je bilo s tim povezom 😫😫
    Aurora netko je stavio neki dan na fejs fotku kako se na lijevom boku moze dojit desn sisa. Ja pokusala danas i super je! Samo se ti malo jos zarolas. Vidi sliku. 

Aurora1611
    15. Prosinac 2017. 12:51

Marijana hvala ti! Ja bih trebala na desnom boku dati njoj lijevu cicu jer ona jede samo iz lijeve! Pokušat cu isto to samo s drugog boka 😍

Aurora1611
    15. Prosinac 2017. 12:52

Ovo zadnje sam pokušala ali nam nikako nije išlo 

Barkleys
    15. Prosinac 2017. 12:57

I_me

Prezivjele smo noc! 😥
    Nisam joj ni pelenu htjela mijenjat jer mi treba pola sata da ju promjenim a da ne skinem remencice, a nisam ih htjela skidat odmah prvi dan da ju ne bunim. Danas se kupamo pa cu joj ih skinit,nadam se da ce ok prihvatit ponovno stavljane.
    Ali dok spava mi se cini da se hoce pomaknit/mlatit nogama al ne moze pa pocne plakati 😟 al sva sreca brzo se smiri..

:( :( :( :(
    Držite se mama u tata! :*

Barkleys
    15. Prosinac 2017. 12:57

Hedgehog

I_me

Prezivjele smo noc! 😥
    Nisam joj ni pelenu htjela mijenjat jer mi treba pola sata da ju promjenim a da ne skinem remencice, a nisam ih htjela skidat odmah prvi dan da ju ne bunim. Danas se kupamo pa cu joj ih skinit,nadam se da ce ok prihvatit ponovno stavljane.
    Ali dok spava mi se cini da se hoce pomaknit/mlatit nogama al ne moze pa pocne plakati 😟 al sva sreca brzo se smiri..

:( :( :( :(
    Držite se mama u tata! :*

Isparavak: mama i tata :D

Marijana12345
    15. Prosinac 2017. 12:58

Aurora1611

Marijana hvala ti! Ja bih trebala na desnom boku dati njoj lijevu cicu jer ona jede samo iz lijeve! Pokušat cu isto to samo s drugog boka 😍

A zasto ne jede iz desne?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.