Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    I_me
    15. Prosinac 2017. 10:41

ja ovo jucer narucila. 50% snizeno do 17.12. 250kn +30kn dostava. Tako nesto dugo trazim.. to je imao i moj necak.. predobra mi je stvar. Prvo je hranilica a kasnije stol i stolica.

barbs
    15. Prosinac 2017. 10:48

Marijana, ocito cu i ja morati imati zlobne komentare, pa.kud puklo da puklo 😋
    I me, aaaaa, preforaaaaa jeeee... to nas je pitala frendica ako zelimo ali nemamo puno mjesta u stanu, pa sam rekla radje onu drugu... da imamo vise mijesta deeefinitvno bi tu kupili 😊

I_me
    15. Prosinac 2017. 10:53

barbs

Marijana, ocito cu i ja morati imati zlobne komentare, pa.kud puklo da puklo 😋
    I me, aaaaa, preforaaaaa jeeee… to nas je pitala frendica ako zelimo ali nemamo puno mjesta u stanu, pa sam rekla radje onu drugu… da imamo vise mijesta deeefinitvno bi tu kupili 😊

Iskreno nemam ni ja mjesta 😂😂😂
    50 kvadrata prekrcanih! I muz me pita a di cemo to stavit??? Reko izbacit cemo stol u dnevnom 😂😂😂

barbs
    15. Prosinac 2017. 10:59

Ohooo 😂😂😂😂😂😂 Imate 20kvadrata vise 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 a tako i muz 😂😂😂😂 ja svasta kupim i onda on meni: daaaaa, na strop cemo stavit aahahahhahahahahahahahhahahahahha

I_me
    15. Prosinac 2017. 11:02

Prezivjele smo noc! 😥
    Nisam joj ni pelenu htjela mijenjat jer mi treba pola sata da ju promjenim a da ne skinem remencice, a nisam ih htjela skidat odmah prvi dan da ju ne bunim. Danas se kupamo pa cu joj ih skinit,nadam se da ce ok prihvatit ponovno stavljane. 
    Ali dok spava mi se cini da se hoce pomaknit/mlatit nogama al ne moze pa pocne plakati 😟 al sva sreca brzo se smiri..

barbs
    15. Prosinac 2017. 11:04

A jadniiicaaaak.mis maaaali  Brzo ce  i to proci... 

I_me
    15. Prosinac 2017. 11:06

barbs

A jadniiicaaaak.mis maaaaliBrzo ce i to proci…

Proci ce.. 😊
    Za sada mi se cini da je ok to prihvatila a muz je komentirao da mu je jos lakse ju nositi.. jer je fiksirana.. samo ti ju bude zao takvu malu gledat.. 😟 mislim da ce to sve biti ok, samo se moramo uhodati

barbs
    15. Prosinac 2017. 11:17

Pa to je ono "najgore"... Roditeljima teze pada nego bebi..  Brzo to prodje i treba se naviknuti i uhodati... mislim, lako je meni pametovati kad se ne radi o nama... bitno da je ona to ok prihvatila 😘

barbs
    15. Prosinac 2017. 11:19

Seronja je zaspao... juuuuppppii 😍😍😍😍😍😍 ahahahhahahha barem se.mogu ici nasminkati na miru 😂😂😂😂😂😂😂
    Sutra imamo 2 rodjendana 😁 Jos se muz zali sta mora ici na drugi jer je kasno... oko 6-7 navecer... a ja sam se namjerno izdojila da ga mozemo pustiti... jos on kaze da je premali da ga pustimo samog... a ja.mu kazem: pa necemo u 2 ujutro doci doma... ugl.. to su njemu samo izlike 😂😂😂😂😂😂😂😂 jer lako je 

barbs
    15. Prosinac 2017. 11:23

Ok napisem komentar i blokira mi se sve i samo od sebe izadje iz foruma.. Nemam volje tipkat  opet 😂😂😂😂😂😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.