Sinoc je dragi kao nesto htio..napravila sam se da nisam ni cula ni vidla😂😂😂 nisam psihicki spremna na sex😕😣
Hahahahahahha. Pametno. :D
Bebushka - divne su. Bitno da moja ima od prvog dana ultramegakul vrtuljak iznad glave, palili smo ga par puta ali ga ne doživljava. Samo mi zapinjemo kad ju uspavamo i stavljamo u kolijevku. XD
I oprosti ak sam grubo zvucala,al uvjerila sam se da ima ljudi sto voze djecu u kosari kolica,a i bez vezanja…ma svakako. Meni sigurnost djece na 1 mjestu.
Ajme da, slažem se, ali ajde ljudi se još pridržavaju pravila kad su bebe u pitanju, ja se naježim kad vidim četverogodišnjaka kako "sjedi iza" nije vezan i recimo grli vozača tijekom vožnje... To sam vidjela jednom na semaforu...
Kleaiva - ajme ajme baš grozna priča. A mogu mislit kako je roditeljima :( :( :( :(
Sanjchi Jesi probala onaj položaj za kakanje? Ja svojoj masiram trbuščić, "guram" nogice prema gore, a i pokazao nam se super onaj jastučić iz mullera, mi imamo od repice i od grožđica... Imaš i od trešnjinih koštica, ali na njemu piše da je od 6.mjeseci pa smo rađe uzeli ova dva...
Kiara ja sam vec stavila sliku ali evo i tebi da vidis kako to kod nas izgleda s tim da nekad i malo vise digne glavu

i dosta dugo ju moze držati ali ja uvijek imam osjecaj da se pati pa onda ju ne stavljam stalno 😂

Kleaiva,jadno dijetesce😢jadni roditelji......Aurora,Una jako ljepo dize glavicu😘😘😘misica mala.Tri dana P ne spava po danu i navecer je nervozna od umora cijela zgrada ju je cula kad je plakala evo sad je zaspala😥😥😥😥ja se idem otusirat i u krpe😴😴😴😴laku noc vam zelim😘😘

URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Kiara ja sam vec stavila sliku ali evo i tebi da vidis kako to kod nas izgleda s tim da nekad i malo vise digne glavu
i dosta dugo ju moze držati ali ja uvijek imam osjecaj da se pati pa onda ju ne stavljam stalno 😂
Ovo je odlicno 🤗
Nama je glava jos na krevetu 😐 za sada se ne brinem kad inace drzi glavicu kad ga nosim. Nadam se da jw samo lijen ☺

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji