Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Maja 3
    15. Prosinac 2017. 09:51

Evo poklona!

barbs
    15. Prosinac 2017. 09:55

Maslacak, aaaaajmeeeee, fooooraaaaa 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍

treca_sreca
    15. Prosinac 2017. 09:55

Marijana

Mamasita te flastere mozes i prepolovit jer su jako dugacki.
    Treca mi i dalje bljujemo, jucer si to trebala vidjeti, lokve promjera 30ak centimetara. Mlazovi. Uzas. Imao je mozda svega 4 mokre pelene prek dana i jednu po noci. I jedno kakanje ujutro. A danas niti jednom nije povratio, usro se nemoguce 3x, zrnato, obilno, tako jakog mirisa da me cijeli dan glava rastura. Tako da vjerujem da bi i on bolje napredovao da ne povraca. Nego daj mi reci, dok je Mila povracala jesi ju svaki puta dizala na podrigavanje. Ja njega dizem jer protestira i pocne cendrati, tocno mu smeta navuceni zrak. I onda s podrigivanjem ide povracanje. Jednom sam ga ostavila lezat al je povratio na lezecki u mlazu. Pa si opet mislim mozda mu stisnem sisom trbuscic kad ga podignem pa zato bljuje… ne znam vise… luda sam. Muz je nadokupio jos 20 tetrica. Sad ih imamo 60. Kad ne perem svaki dan masinu, u ta dva tri dana bacimo u zmazani ves 50ak tetrica.
    Sretna medenjaci su ekstra!

uvijek, obvezno...ne bih čekala da počme cendrat jer u 1sec ako ne dignem već bi krenula bljuvat
    inače, stvarno ti ogromnu količinu izvali, nije tako svaki put valjda?
    nama su lokve (občino na pod završi, ne kao kod beba koje malo bljucnu pa sebi pod bradu i mami na rame) bile promjera 10-15cm, ne više.....ipak bi nešto ostalo u njoj (inače ne bi uopće napredovala jadna) ali velik dio bi izgubila
    I onda bi mi svekrva došla popovat da kako ja nju stalno nosam, da ću je naučit na ruke....a nisam imala izbora. Šta je najgore mala je inače "dobra" u smislu da nije kenjava ko šta su mi njih dvoje bili (oni su se tili nosat eto tak, jer im je bilo dosadno ležat pa su stalno plakali dok ih ne bi digo neko, a bez tegoba ikakvih...) ali sam ju zbog tog refluksa staaaalno nosala taj mjesec dana.

žena-majka-carica:)

treca_sreca
    15. Prosinac 2017. 09:58

mamisita27

Ma nema skokova svaki dan, to oni sebi udovoljavaju. Mama sam mu a ne dudica 😉

legendo, uvik nasmiješ!

treca_sreca
    15. Prosinac 2017. 09:59

barbs, tako i ja:)
    maslačak - slatkooo
    idem još malo gledat sušilice po netu, muž se složio (a bila sam uvjerena da će reć da sam blesava i di sam to sad iz kupusa izvukla da želim ....al očito i on vidi da je ovo bitka s vjetrenjačama, koliko robe imamo dnevno na pranju...)

Maja 3
    15. Prosinac 2017. 10:09

Konacno kavica u miru!
    Sretnih 3 mj Mili!

I_me
    15. Prosinac 2017. 10:12

Sretnih 3 mj Mili!
    Maslacak super poklon!

barbs
    15. Prosinac 2017. 10:21

Sanjchi, sretno kod zubara 😘 muz 9.1. idem vaditi umnjak... jucer je bio zubaru...
    Treca, WUUUHUUU 😍😍😍😍 SUUUUPEEEEER  za susilicuuu 😁

Marijana12345
    15. Prosinac 2017. 10:32

Treca evo od onda kad sam tj napisala da vise ne bljuje do jucer je povracao nenormalno. Jucer nijednom, jutros isto tako jer je jos uspavan. Nisam ga jutros podigla na podrigavanje, malo mu je iscurilo niz obraz ali nije protestirao ni plakao pa sam ga ostavila lezat dok smo se mazili i gledali zvjezdice na plafonu. Najgore mi je to sta moram lovit trenutak kad da mu dam Lactibiane da i to ne povraca.
    Mamasita zao mi je zbog grcica, ali sta Barbi veli, bolje prek dana nego prek noci. Nama Biogaia nije pomogla, tada dok smo nju koristili na mahove je pomogao samo jastucic od tresnjinih koscica koji sam mu zagrijan metnula na trbuscic i zamotala u deku onako kako inace povijaju u bolnici da ne moze mrdat. Valjda mu je ta toplina i skucenost dala osjecaj sigurnosti pa se znao malo umiriti. 
    Barbs ta tvoja sveki bas ima zlobne komentare. Sta joj nisi rekla: mogli ste ga i vi presvuci. 😎😈 kad smo kod toga... pampers mi je izdrzao od 22-7:30 plus strasno obilnu kakicu jutros (nisam namjernl mijenjala jer se uvijek uzasno pokaka kod prvog jutarnjeg dojenja)! Odusevljena sam. Samo pampers za noc!

Marijana12345
    15. Prosinac 2017. 10:36

Violeta rucno izdajas obje istodobno? Onak da ti sise vise prema dole?
    Ja sam jucer imala nekog posla i rekla mm da nahrani malog s mlijekom prethodno izvadjenim iz zamrzivaca. Pojeo je 110 🤤🤤🤤 a ja sam nakon toga izdojila 130. Ok mogla sam jos malo ali nisam htjela da si ga ne navucem. Tak da ti ni ja nemam bogzna kolko viskova...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.