Cure meni danas mlijeka nista za izdojit. Mali je kao inace na sisi, nista drugacije, ali ja niti iz jedne ne mogu lijepo izdojit, doslovno 3 kapi izade. 😔 Uvijek mi je bilo vise, spricalo je. A nista nismo mjenjali. Bas me zanima sta ce bit sutra. Voljela bih ga dojiti jos makar 3mj.
Violeta to je nemoguce 🤢🤢
Kak izdajas?? Ja sam pocels izdajati rucno. Ne bi vjerovala ide brze i lakse nego izdajalicom i ne unistavaju se bradavice. Ide brze zbog refleksa otpustanja mlijeka a i gravitacija cini svoje. Fora je da izdajas na stojecki nagnuvsi se naprijed i istodobno izdajas obje (onak ko krava kad se doji bozemeprosti hahah btw zbog toga me mm zove Muma a ne mama 😂😂😂). Pokusaj!
Rucno izdajem, u bolnici su mi pokazali jer sam se izdajala kad je isao na suncanje. Pa ne znam ni ja, bas sam pokusavala i jednu i drugu i nista. Malo sam se i zabrinula. Evo jutros ima mlijeka ali opet mi nije onak kao inace da sprica. Ne znam 😐 Nisam nit pod stresom sad da se nesto dogodilo lose...nemam pojma
Violeta, ponuda i potraznja???? Jer ja sam imala ful brdo mlijeka za izdojit i odjednom sam jedva jedvijadice uspijela 30ml... i sta mi je to, na kraju krajeva?! Tako da, ne brini... ima i tih dana...
Marijana i Barbs moguce da se stvorila ponuda i potraznja, jer jutros ima ali opet nema viskova. Pijem tekucine i tokom noci idem 3 puta na wc i svaki put makar pola case vode popijem samo tokom noci. A mali piski kao veliki ali kaka svaki deugi dan po 2-3 pelene ukakane
Barbs hahahha sveki ti je sasava... ja L kad legnemo u krevet i do jutra ne presvlacim, samoo ako se ukaka, jer ga tako razbudim, a ovako mi spava od 23-09h uz 3 sisanja i milina. Nije se osuo sto je najbitnije, nema losih posljedica ne mjenjaja pelene, nije guza osjetljiva. Stvarno ne znam sta bi rekla na tvoju sveki, probaj tak nabacit neki komentar u sali ali onak malo grublji, a opet u sali da se ne ljuti. Da se malo zamisli hehe 😊
Angel moje osobno mišljenje je da tako malu bebu treba dojiti na zahtjev, kad je gladna, gladna je! Ona ne zna za sat niti za raspored! Mi imamo 3 mj i dalje ju dojim na zahtjev, nekad bi jela po cijele dane, nekad na 2 nekad na sat i pol! Svako dijete je individua za sebe pa ti bas ne mogu reci da li je ok! Kako bi znala da li je sita i da li napreduje mora imati barem 8-9 popiskenih pelena u 24 sata i 2-3 pokakane! Stolica zlatno žute boje i strukture kao pasta! Sto se tice ritma i toga mi ga jos uvijek nemamo tak da za to ne brini! Mozes se javiti Rodama na facebooku one ce ti puno i stručnije pomoci!
Cestitam ti na bebici od srca i nadam se da ces se nastaviti družiti s nama! Jos ce ti cure napisati po nesto!
potpis na ovo za Angel od a do ž......moja danas ima 3mj i nikad ne gledam da prođe 3ure da bih joj dozvolila da jede, to je suludo. Ok, ne nudim joj svako 15min naravno, ali kad je tak imala par dana nudila sam i na 10min razmaka ako treba - tako se najbolje navuče mlijeko. Meni je mlijeko došlo odmah drugi dan, a inače caricama kasnije dođe....samo zato šta sam ju stavljala svako malo da cica. To je najbolji stimulans žlijezdama, bolje od ikakvih tableta piskavice itd
sanjchi - bože mili, strašno....koji šok, mogu zamislit. Neka nam ih bog čuva....
sretna - opet nas ti mamiš sa slikama, nemoj se čudit ako te na vratima uskoro zaskočimo a izgledaju ti baš profi!
žena-majka-carica:)
V, i ja ga ne mijenjam po noci... Vise ne.. i bolje mi spava 😁 Ma nemam komentara Vise x sam joj pokazala kako se mijenjaju pelene jer bi ih krivo lijepila, pa sam joj bila rekla: a vi ste na to vec zaboravili... maaaaa
Onda ti se stvorila ponuda i potraznja
Barbs dojim ga na sjedecki od kad smo iz bolnicr dosli. Tako mi je puno lakse nego na lezecki. 😄
Sretno danas s cijepljenjem, a za sveki...boli te uho!
Angel tu ces morat pronac svoj put, al pripazi s dohranom, puno je lakse nego sisanje pa bi se mogla ulijenit ko ove moje dvi, ne izdrze bas predugo sisat
potpis i na ovo!
svatko radi kako njemu paše.....meni je bilo bitno da samo doji (jer sam imala jako lošeg iskustva s prvorođencem koji je navikao u rodilištu na bocu i onda nije htio vući, pa iako sam ja imala mlijeka na izvoz - on je nakon misecipol završio na AD jer nisam imala snage tjerat ga da sisa....ako je beba lijena, brzo to sve ode "nizbrdo".....mada ima dice koja jedu i sisu i bocu bez problema)
ja s ovo drugo dvoje nisam nit kupila dohranu, od prvog dana samo dojenje i bok. Dok napreduje, dobro je, a ako bi zaštekalo onda bi tek promišljala da nadohranjujem
ne znam dal tu iko spaba kad i beba. postoji tak nes?😂ne znam dal tu iko spaba kad i beba. postoji tak nes?😂
😂😂😂 i ja se to pitam
postoji!
kad sam tek došla iz bolnice taj prvi mjesec, često sam to radila....uz njih troje i uz nikakvu extra pomoć (kao što većina žena ima - bake/mame) osim muža (koji je uzeo 10 dana G.O. ali na kraju je obavljao obveze oko ostale dvoje djece + birokraciju, i sve ostalo, a oko bebe sam opet bila isključivo JA) to mi je bio jedini način da "preživim"....pustila bih i peglanje i sve ostalo, samo osnovne stvari bih obavila i koristila svaki čas da uhvatim snage da izgurat dan dalje.
Sad naravno ne spavam, ali taj prvi mjesec sam tako radila..
Moja frendica meni govori da.mu bez problema dam AD ako nemam za izdojiti i pustiti ga nekome, da mu nista nece biti, al ne zelim... Super napreduje s mojim mlijekom, pa eto...
A ni ja ne gledam koliko je h proslo od hranjenja 😁 svaki je dan drugaciji 😂😂😂😂😂
Sretna, i ja sam na sjedeci, pa neko vrijeme lezeci i ooodeee u zemlju snova 😂😂😂😂
Ja P mouda nekih 2 tjedna dajem orije vecernjeg spavanja bocicu AD. Razlog? Ocito mu nije bilo dovoljno iz cica jer bi se konstantno plakao. Od kad sam uvela tu bocicu, popoje ju i nema plakanja, vristanja, nervoze...po noci pijem vode i dojim i preko dqna samo doji, makar ful cesto trazi, ocito nema dosta, ali dok smi doma dajem mu cesto kolko zeli i dalje je na samo jednoj flasici AD.
Sortiraj odgovore
Najstariji