Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    violeta1
    15. Prosinac 2017. 18:12

Sanjchi fora su mi trakice ajmeee bas ima slatkih stvari za curice
    Barbs jel recept od kolaca zelis?
    Kod mene pada kisa ajmeee ko blesava

I_me
    15. Prosinac 2017. 18:15

treca_sreca

Dolores123

treca_sreca

I_me jebemu zbilja nije ti lako, ali sreća jedino eto šta je to nešto prolazno tj izdržat ćete to sad za njeno zdravlje i jednog dana zaboravit.
    A da je teško gledat, jest….ja se sjećam u rodilištu kad je moja Mila morala na plavo svjetlo pa su joj stavili povez (za zaštitu očiju) koji je morala nosit 24h (ja sam se nadala da će joj ga skunitu makar onaj period dana kad NIJE pod plavim svjetlom, ali su rekli da oni to ne skidaju/stavljaju, nego da stoji tak dok god je beba na terapiji…a mi smo srećom već drugi dan popravili bilirubin i rješili se tog) da mi je došlo plakat kad sam ju vidila….a i gosti od naše cimerice (2 mame i njihove bebe su u svakoj sobi) su gledali moju malu ko da joj fali pol glave, onak samilosno, pa mi je bilo još teže
    evo nas, sad mi ne izgleda uopće strašno ali znam da sam sva jadna bila što mi dijete tako s tim povezom 24/7

Jao pa ja ne mogu vjerovati da su oni njoj taj povez sami napravili.Moja Nina je imala bas ko zastitne naocale kad je bila pod tim svjetlom a kad sam ju izvadila za hranjenje, naocale bi skinula.

lako to….nego je meni sestra mrtva hladna rekla da ona mora bit 6 sati u komadu pod tim svjetlom i da ju ne dižem (krevetić je bio s nama u sobi, samo su dovukli tu lampu i montirali nad krevetić njezin, i kao da ona sad tu mora bit grmilo sijevalo)
    a beba jadna par dana stara, tek se rodila i taman se poćela osjećat sigurno uz mene i naučila sisat.
    i onda da ju ostavim tako par sati da drreči?!? i da to gledam
    ma nema šanseee
    ja sam si namjestila stolicu kraj njenog krevetića i vadila ju svako malo na sisu da ju smirim i onda kad se smiri - nazad u krevetac pod svjetlo….jedno 150 puta bih ju vadila/stavila tih par sati…..onako s razrezanom utrobom od carskog, jedva pokretna…..nikad neću zaboravit…..i to sve u strahu da ne upadne u sobu sestra i napadne me što hranim/tješim SVOJE dijete…
    prestrašno.
    srećom mi je cimerica bila "normalna", i ona se suosjećala sa mnom (mogla je i njena mala tako završit!) pa mi je pomagala u smislu osluškivanja kad će sestra ta banut u čekiranje
    iako nisu sve sestre bile tak okrutne, samo ta jedna, koja je ko zavraga bila u smjeni kad je ona tek dobila nalog za pod plavo svjetlo

Joj grozno... dijete pokraj tebe a ti ju ne smijes pipnut.. 😦 stvarno ima sestara i sestara 😥 ajde,neka je i to proslo..

I_me
    15. Prosinac 2017. 18:30

violeta1

Sanjchi fora su mi trakice ajmeee bas ima slatkih stvari za curice
    Barbs jel recept od kolaca zelis?
    Kod mene pada kisa ajmeee ko blesava

Daj meni recept.. cini mi se jednostavan.. a ja to prakticiram.. 😂😂😂 do sada sam pravila samo cheesecake

• Barbi13
    15. Prosinac 2017. 18:39

Barbs vauuuu za Diega i naravno za tebe bravo😘😘😘😘pravi decko,pada kisa i kod nas.S gustom bi pojela kolac jako ljepo izgleda.Sanjchi trakice su slatke,Luciji ce to ljepo stajat cekamo slikicu😍😍Treca mogu mislit kako si se osjecala al hvala bogu sve je dobro proslo🤗

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

• Barbi13
    15. Prosinac 2017. 18:41

Drugi tjedan je u lidlu djecja kolekcija bodici,stramplice i majcice...

Leptirica.com

• Barbi13
    15. Prosinac 2017. 18:46

Treca,sretnih tri mjeseca Mili i tebi😘😘

Leptirica.com

• Barbi13
    15. Prosinac 2017. 18:57

A ljepotica mala😍

Leptirica.com

Barkleys
    15. Prosinac 2017. 18:59

Sanjchi - ajme trakice su baš prekul, još su lijepše na Luciji :) 

• Barbi13
    15. Prosinac 2017. 19:01

Hedgehog

Sanjchi- ajme trakice su baš prekul, još su lijepše na Luciji :)

Hedgehog,kako ste?Je li micici bolje?

Leptirica.com

Angel03
    15. Prosinac 2017. 19:10

Danas nasa Lara poprilicno dugo spava, samo se budi za papanje za razliku od jucer kada je bila bas zivahna i nikako zaspati. Cure, jesu li i vama prvi tjedni bili poprilicno stresni? Imam osjecaj da pokusavam tisucu stvari uskladit i napravit, a onda da mi bas i ne ide od ruke... pa me to frustrira. Najradje bi nekad sjela i plakala (a valjda je hormoni pucaju)?! Je li lakse nakon prvih mjesec dana? Mislim da se tada i hormoni stabiliziraju. Tesko mi pada sto ne mogu sav posao odraditi ili mi treba bas dugo, i poslove po stanu i privatni posao koji imam sa muzem. Najradje bi otisla bar na kratko van prosetati, sjesti na kavu, u ducan... ali jos uvijek pokusavam ustabiliti dojenje pa je to nemoguce.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.