juuutroooo 😘😘
i me, htjela sam stavit isti link 😂😂😂
Maslacak, ocrkujemo slikuuu 😁😁😁
Angel, meni su rekli ne vise od 30min na jednoj cici jer se oni uspavaju pa na kraju dudaju a ne cicaju...
OOOPEEEEET sam zaspala oko 4.30 s njimeeee u krevetuuuu!!!! luuuudaaaa sam!!! sjedeci cu morati... valjda budem toliko koma da ni ne kuzim vrijeme jer se sjecam da sam mu cicu nabijala a on ju nije h
*nije htio i jos sam se cudila da kakoooo... i na kraju eto muza kako se sprema za posao i smije se jer mi je cica van
Dzenny, super za sredjen stan 😁
Mamisita, inace se grcevi javljaju u isto doba dana?? Sta ne? pa mozda ih zato nema nocu 😁 joooos boljE!!!
Ledjaaaa me boleeeee vec 4. dan
Suuuupeeeer za kornjacu i spavanne, Sanjchiii 😘
D je zaspao oko 21.30... prvo budjenje oko 1.30, drugo oko 4.30 i oko 7 i nesto... sad spaca raskravljen na meni
Suuuupeeeer za kornjacu i spavanne, Sanjchiii 😘
D je zaspao oko 21.30… prvo budjenje oko 1.30, drugo oko 4.30 i oko 7 i nesto… sad spaca raskravljen na meni
Hahahahha, slicno i kod nas. Zaspao oko 22, budenje u pola 2 i pola 5 i na kraju u 7:15
ZAR VEC 3 MJESECA??? ulalaaaaa... SRETNIIIH, MILA I LEONEEEE! 😘😘😘😘
Sretna, aaajmeeee 😍😍😍😍😍 dobri su nam 😂😂😂😂 ti ne spavas s malim.. kako ti uspije da ne zaspis dok ga hranis? 😂😂😂😂😂
Sanjchi, ahahhhahahaa, SEFICAAA 😍😍😍😍😍 al ok je d
Sanjchi, ugl, dobro je dok ona nastavi spavat kad te nema... Diego se probudi cim se pomaknem (to ujutro !!!)... e sad zamisli da zaspis dok ju hranis tamo s njene desne strane.... e tako ja zaspin... nije ni cudo da me kicma boli 😂😂😂😂
Danas idemo pedijatrici u14h... sistrmatski i cijepljenje.. Bas me zanima koliko je napredovao od zanjeg puta 😁 Aaaa i to cijepljenje.. uufff
Jucer me sveki izbacila iz takta svojim komntarom..
Isla sam do Tiska i Plodina. Nije me bilo neko vrijeme. Mislila sam da je muz dosao s malim dolje i da ga je u medjuvremenu promijenio jer se pokakao kod svekija... a prije nisam stigla promijeniti jer je spavao-jeo-spavao-jeo... i to sve na cici/meni... i skuzim da mu je promocilo.... i kazem ja muzu: nisam ga promijenila od tada i tada a ona iz kuhinje (NA TIHOOO!!!)... pola dana ga nije prominenila, mislim stvaaaaaaarno...
Znaci, ja sam znala doci po njega kod nje (nakon speze i slicno s muzem!!!) da bi se ona naslikavala s njime i svojom mamom i sestrom... mali pokakan, popisan.. par puta je promocilo, a sve sam joj pustila, a NISTA joj nikada nisam rekla her Boz
GLUPI MOOOOBBBB...
UGL,.... Boze draaaagiii, i MENI se desi... necu sad radit scene... al taj njen komentarrrrr?!?!?!?! K'o da sam maloga pustila s pelenom TJEDAN DANA.... Pa da pop*...
Sortiraj odgovore
Najstariji