Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Marijana12345
    14. Prosinac 2017. 23:31

Mozda i da pojacas malo unos tekucine??

Nina2512
    14. Prosinac 2017. 23:33

Pozdrav mame..dugo se nisam javljala,ali vas pratim koliko stignem..Mila i ja smo skoro cijele dane same pa nist ne stignem..ona je super😍
    Imam pitanje u vezi lohija,do kad ste vi krvarile?meni je prije par dana proslo tih 40 dana i vec mi je skoro sve bilo stalo,ali sad vec dva dana mi ide svjeza crvena krv pa me malo strah..pregled imam tek iduci tj

Marijana12345
    14. Prosinac 2017. 23:37

Violeta a mozda ti se jednostavno stvorila ponuda ekvivalentna potraznji pa nemas viskova... 🤔 to ne znaci da gubis mlijeko. Vidis L po pelenama da je zadovoljan i sit. 

Marijana12345
    14. Prosinac 2017. 23:39

Ana2711

Pozdrav mame..dugo se nisam javljala,ali vas pratim koliko stignem..Mila i ja smo skoro cijele dane same pa nist ne stignem..ona je super😍
    Imam pitanje u vezi lohija,do kad ste vi krvarile?meni je prije par dana proslo tih 40 dana i vec mi je skoro sve bilo stalo,ali sad vec dva dana mi ide svjeza crvena krv pa me malo strah..pregled imam tek iduci tj

Mozda je menga?! Znam da nihe pravilo, ali jel dojis? Ja sam 6tj krvarila, i jos nisam dobila mengu

Aurora1611
    14. Prosinac 2017. 23:40

Marijana- Muma 😂😂😂😂

Maja 3
    14. Prosinac 2017. 23:52

Evo me. Konacno sve oprala i pospremila! Dan ispunjen totalno! Sutra poslikam jedan poklon,sto su joj moji starci kupili..prekrasno mi.
    I me,brzo ce proci to vrijeme,znam da se sad cini dugo..
    Sanjchi,negdje sam preskocila sto se tocno dogodilo,ali bitno da je sve ok. 
    Angel dobrodosla!
    Sretma-srca izgledaju super,ako ti se da napisi mi receptic!
    Odoh u krevet konacno!

Aurora1611
    15. Prosinac 2017. 00:19

Hahahah tak sam i ja gdje god sam dosla ljudi su me cudno gledali ali sta me briga! Joooooj Full mi je drago da sam vam pomogla, nakon nekog vremena ako posumnjas da je gladan stavi ga brzo na cicu, stavi mu ruku na trbuh i ljuljuškaj ga naprijed natrag malo ce ti se mozda cendrati ali ce brzo prestati i poceti jesti! Tak sam ja radila ako iz prve nece prihvatiti cicu probavam sve dok ne uspijemo! 
    Javljaj stanje saljem vibree 🙏🏻🙏🏻❤️👼🏻👼🏻

Nina2512
    15. Prosinac 2017. 01:15

Marijana

Ana2711

Mozda je menga?! Znam da nihe pravilo, ali jel dojis? Ja sam 6tj krvarila, i jos nisam dobila mengu

Dojim da,pa zato nisam ni pomislila na mengu..hm..mozda je,ali nisam imala pms prije,a prije trudnoce prije menge bi me pms ubijao..

Angel03
    15. Prosinac 2017. 06:58

Jutro! Evo noc je prosla odlicno. Samo se jednom probudila i onda sam ju dojila 45min na jednoj strani, pa je zaspala i nisam ju ni budila za drugu sisu. Nadam se da ce danasnji dan biti laksi, jucer mi je bilo bas grozno gledati kako se muci, nikako da se umiri, pa krene plakati itd.

I_me
    15. Prosinac 2017. 07:47

http://www.desetimjesec.hr/hr/oporavak-i-zdravlje/kakav-je-vas-stil-dojenja.php?utm_source=facebook&utm_medium=social&utm_content=promote-post-5&utm_campaign=deseti-mjesec

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.