I mekoliko dugo treba to nositi?
Sanjchiuzas! Sreca da nije nista..
Minimalno 2.5 mj. 😢😢😢
Idemo na kontrolu 8.1. pa cemo vidjet tocno sta i kako, dal se ispravlja..
I mekoliko dugo treba to nositi?
Sanjchiuzas! Sreca da nije nista..
Minimalno 2.5 mj. 😢😢😢
Idemo na kontrolu 8.1. pa cemo vidjet tocno sta i kako, dal se ispravlja..
Uh, dosta dugo :( ali za zdravlje malenr ce te sve izdrzat 😊
I_me joj miskica mala, nadam se da cete se brzo naviknit i da ce vrime brzo proc...
Sanjchi bas grozno.... Sreca u nesreci pa mu nije nista... Kako se zivot moze u sekund okrenit
Drage mame, ne znam dali me se sjecate, tu i tamo sam se javila na jesenske bebe, ali poprilicno dugo nisam jer me posao stisao gotovo do zadnjeg dana trudnoce.
Rodila sam prekrasnu malu curicu Laru prije tocno tjedan dana, 7.12. i naravno sada imam sto pitanja, pa vas molim za savjete. Isla sam na vaginalni porod ali se beba nije spustila u zdjelicu i na kraju zavrsila na carskom. Super je sve proslo, beba super i ja super. Prije 2 dana dosla sam doma. Lara je zbilja dobra beba, ali sad moramo krenuti s redom pa vas molim za pomoc. Jos uvijek nemam “kvalitetno mlijeko” pa se hranimo 15min jedna i 15min druga sisa i onda jos po potrebi 60ml dohrana ako je i dalje gladna (a uglavnom je). Danas bila patronazna i kaze da bi joj trebala davati sisu svakih 2h, a meni se to cini malo previse, mislim da bi bilo bolje na zahtjev kada beba hoce. Slazete li se? Po noci svakako spavamo, a kad se probudimo to potraje i po 2h dok posisa svaku sisu i dok dam dohranu i pelene itd, mislite li da je to sve ok?
I_me srce malo, bas mi je zao... samo hrabro i brzo ce proc vrijeme i rijesit cete se toga.
Sanjchi jao koji uzas za kocnice 😑😑 sad si me sjetila sta se nama dogodilo onaj jedan dan kad je mali ostao sa mojom mamom, kad smo se vracali po njega kamion nam je u zavoju presao na nasu stranu i uhvatili smo bankinu, jedva je dragi neko vratio na cestu. Odmah mi je proslo kroz glavu sta da nam se nesta dogodilo, sta bi nas sin 😔😔
Angel ako zelis dojiti stavljaj sto cesce i malo dohrane daj, samo neka bude na sisi i neka navuce. Nemoj dojit na zahtjev vec na sat (ako prije ne trazi) tako sam ja na pocetku. Sad svi drugacije radimo. I moj je na pocetku dobivao ad pa sam izbacila nakon 8 dana zivota.
I cestitam od srca.. uzivajte 😍😍
Angel moje osobno mišljenje je da tako malu bebu treba dojiti na zahtjev, kad je gladna, gladna je! Ona ne zna za sat niti za raspored! Mi imamo 3 mj i dalje ju dojim na zahtjev, nekad bi jela po cijele dane, nekad na 2 nekad na sat i pol! Svako dijete je individua za sebe pa ti bas ne mogu reci da li je ok! Kako bi znala da li je sita i da li napreduje mora imati barem 8-9 popiskenih pelena u 24 sata i 2-3 pokakane! Stolica zlatno žute boje i strukture kao pasta! Sto se tice ritma i toga mi ga jos uvijek nemamo tak da za to ne brini! Mozes se javiti Rodama na facebooku one ce ti puno i stručnije pomoci!
Cestitam ti na bebici od srca i nadam se da ces se nastaviti družiti s nama! Jos ce ti cure napisati po nesto!
Evo mojih srca 😁
Njam njam.....cini mi se da ce se i ova srca pojest😂😂😂😂😂super su ti ispala
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Hvala na savjetima. Moram priznati da sam malo pogubljena dok ne prodju par dana i ne uhvatimo bar kakvu takvu rutinu. Mislim da cu za sada ostati kod ovoga na zahtjev pa cemo vidjeti za dalje.
Mislite li da je i za inace ok kombinirati sisu i dohranu, ili kad krene pravo mlijeko za to nikako nema potrebe?
Kada ste prvi put izasli van sa djetetom, za sada sigurno jos necemo, ali mislite li da je ok da recimo za Bozic odemo do roditelja, tada ce imati 18 dana?
Kako ste vi uspjele sve pohvatati? Stignete li izaci na kavu ili do ducana? Kako funkcionirate sa tim, ne bi htjela sad ako za tim nema potrebe ostati doma bez ikakvog kontakta sa vanjskim svjetom iducih mjesec dana? Naravno, ne mislim da beba ide medju ljude i guzve, nego mm i ja. Sva sreca imamo baku koja je tu sto god da zatreba, pa moze bez problema cuvati.
Sortiraj odgovore
Najstariji