Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    14. Prosinac 2017. 15:07

Auri., koja sveeeeki... 
    Treca sreca, i ja i jaaaa volim takve kupovine. Bome sve više počinjem gledati da kupim polovno  ono, polovno, a novo praktički! 

Aurora1611
    14. Prosinac 2017. 15:14

Cure ja za većinu stvari to radim! Sta god se moze oprat/dezinficirati gledam da kupim polovno! A danas sve vise i vise ljudi prodaje stvari kao nove! Prvo obiđem sve grupe po facebook-u pa onda jos i Njuskalo 😊

treca_sreca
    14. Prosinac 2017. 15:27

ja sam tako navikla iz perioda kad nismo imali love baš, a uvik sam extra oblačila djecu i sve to skupa bih opet dalje prodala. Praktički puno manje love sam trošila nego mame što kupuju sve novo, a klinci su bili obučeni (i imali igačke i opreme) ko da smo doooobrostojeći.
    Sad nije da nemamo ko tad, ali navika mi je ostala....radije ću za tu razliku u cijeni kupit im još štagod...jednostavno imam u glavi neke granice koliko smatram da je prikladno dat npr za dječju majicu, hlače, jaknu, igračku...i ne volim kupovat kad moram, nego kad je prilika.

žena-majka-carica:)

treca_sreca
    14. Prosinac 2017. 15:29

evo ad sam kupila tu knjigu sveznalicu, a ona će ju koristit tek za xy mjeseci....ali sad je bila prilika. Kad dođe vrijeme da ju koristi, pitanje je da li bi ju našla za tu lovu. Pa nek stoji i čeka, neće se ucrvat, nije od jaja

barbs
    14. Prosinac 2017. 15:30

treca_sreca

evo ad sam kupila tu knjigu sveznalicu, a ona će ju koristit tek za xy mjeseci….ali sad je bila prilika. Kad dođe vrijeme da ju koristi, pitanje je da li bi ju našla za tu lovu. Pa nek stoji i čeka, neće se ucrvat, nije od jaja

POTPIS
    Ja sam vidjela neke igračke u Plodinama pa skočim kupiti gaaarant 

Barkleys
    14. Prosinac 2017. 16:13

MOJA SVEKRVA - ja nju rijetko viđam, pa se ni ne žalim jer ono to što ju vidim pregrmim. Ali ovo danas! znači mala cijelo jutro vriska, treba kakati, napreže se, bi spavala, ne bi spavala... A kako je suprug doma, oko 12h ajmo mi s kolicima u šetnju da bar malo spava. Oke. Obučem ja dijete koje se i kad je dobre volje ne voli oblačiti. I mi spremni. Kad ono zove supruga njegova mama, da je u kvartu jel može navratiti. On joj kaže pričeka nas dole mi idemo u šetnju. Ne ona bi gore samo na 5 min. Poludila sam, jer novopečeni roditelji najviše vole nenajavljene goste. Pogotovo roditelji od bebe koja je jučer bila u zaraznoj! Naravno ona je još htjela na wc itd. Mala se počela kuhati u medo odijelu i postala nemirna. I napokon izađemo i napokon mala zaspe uz čak ne toliko vriska.  i onda nam ona krene čitati bukvicu kako joj mi djelujemo rastreseno i kako to bebe osjećaju. Onak, pitam se zašto?!?!
    Nakon šetnje, L je pokakala i šefa i stanicu...jer taman joj obrišem guzu i namažem kremom i evo nje opet kaka, i tako 2x na prematalici. Ne bi ništa rekla da nisam pričekala, oke, s obzirom da je zasrala i prematalicu i nogom ugasila u drek. Reko ideš ti mala pod lavabo, da to splahnem, samo guzu i noge. Pouka dana: ne nosi golu guzi dijete! Pokakala je po meni, po podu... A nakon "kupanja" sam ju zamotala u ručnik i popišala mi se po ruci. Ne znam jesu mi draži periodi ne kakanja ili kakanja XD XD XD 

Bela
    14. Prosinac 2017. 16:16

Maslacak sretan rođendan malenoj
    Treca uff, ne znam...kaze da je dobila papire uz nju i sve kao original..mislis da za te novce nije orig?

I_me
    14. Prosinac 2017. 16:22

Mi se evo vratili od ortopeda. Bio je ok. Sjeo snama o sve objasnio. Malo je plakala. Spava sad.

Barkleys
    14. Prosinac 2017. 16:29

Aurora  - komunikacija očima. Genijalno. Genijalno. XD xD a i totalno sam se nasmijala na ovo sve za prašinu XD XD
    Mamasita - čovječe i ti si luda.. Hahahha... Znači te kapi da uzmem... Oke, jer više sam ludaaa. Barem da stane na dan dva... Samo nakratko...
    Kleaiva - e i nama je dugo curila sukrvica iz pupka, tipa skoro 2 tjedna, a pupak otpao 5.dan,ja sam to špricala, čistila i prašila. I onda je prestala i čak smo se okupali.. Ali je par dana nakon ponovo počela sukrvica, vjerojatno od naprezanja za kakanje... Pa opet oko toga. Rekla je ps da je to sve normalno dok god nije crveno područje oko toga...
    Polovno - mi imamo skoro sve rabljeno, što smo dobili što kupili rabljeno... I iskreno, već razmišljam kako ću zaraditi kada budem prodavala dalje.... Pogotovo robicu XD XD 

treca_sreca
    14. Prosinac 2017. 16:29

ujoj miš mali....to sad mora nosat veći dio dana ili kako? dok leži ok ajd, ali za u jaje i sl ak ju želiš stavit, šta onda?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.