I_me držim fige da što prije to skinete! Znam da se trebate naviknut ali ako doktor kaže cijelo vrijeme onda se fakat držite toga. Znam neke roditelje koji nisu po slušali doktore, jer im je bilo muka gledati takvo dijete, pa im se odužilo nošenje... Bit će sve okej! :*
ujoj miš mali….to sad mora nosat veći dio dana ili kako? dok leži ok ajd, ali za u jaje i sl ak ju želiš stavit, šta onda?
Mora biti stalno u remencicima. Skidanje iz toga samo kad se kupa.
Sad tako ima bodi i nasla sam neke velike hlacice iz lidla pa sam joj to navukla preko da ne bude gola.
Iako mi je dokt rekao da kad se uhodamo mogu joj ispod remencica obuci stramplice ili neke uske tajice.
I samo da joj onda skidam taj donji dio oko nogu kod presvlaxenja i to na brzinu (da ne skuzi) pa da se ne bi kasnije bunila. Sad sam joj mjenjala pelenu ajme znamstvena fantastika.. ne bi se cudila da procuri.. jedva sam zaljepila
Sretan rodendan curki Maslacak😘
I me…ajoooj miska mala😣 nadam se da cete to nosit vrlo kratko i da ih ubrzo skidate..iskreno, koma mi izgleda to tak…mogu mislit kak je vama😥
Ja sam vam danas skoro ostala "udovica" s malom bebom…dragi jr vozio sluzbeni auto SA servisa i otkazale mu kocnice…okrenuo se na cesti..a par min prije sisao s autoceste di se vozio 140…😱😱 sok…uzas…koma…kad mi je reko😣😣😣 prvo sta mo je palo na pamet: Lucija bi rasla bez tate😭 uzaaaas…netko ga gore cuva, kako je rekla Mamisita…🙏🙏🙏
Ajmeeeeeee!!!!! Grozno! Jel snjim sve ok? Ide sa servisa i otkazu kocnice???? Wtf
Treca sreca- smije u jaje. Sad smo se vozili u njemu kad smo isli od dokt.. stane sad dok je mala bez problema.. ( jedna mama mi je pricala, njena mala ima 5 mj i remencuce i naknap joj je.. al dokt je rekao relacija od 5-10 min je ok,nece skodit.
Sanjchi uzas al hvala bogu sve je dobro proslo😘😘😘
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
I me i mi imamo takav bodi miska mala, a nogice ne moze ispruziti dok to ima ili moze?
Jooj sanjchi to se mojem desilo pred par god, sva sreca nije vozio brzo i bio na mjestu di nije bilo drugih automobila pa se okrenuo na cesti da se zaustavi, grozno
I me jel ona moze micati nogicama s tim? Izgleda mi nekako sputano misica mala ❤️
Sanjchi naježila sam se doslovno, uzas! Anđeli čuvari 👼🏻
I me i mi imamo takav bodimiska mala, a nogice ne moze ispruziti dok to ima ili moze?
Jooj sanjchi to se mojem desilo pred par god, sva sreca nije vozio brzo i bio na mjestu di nije bilo drugih automobila pa se okrenuo na cesti da se zaustavi, grozno
Jako minimalno moze snjima. Stalno su u polozaju M.
Al kaze mi dokt da ona u biti ni ne zna kako treba sa nogama.. dal moraju biti ispruzene ili skvrcene...
I me koliko dugo treba to nositi?
Sanjchi uzas! Sreca da nije nista..
Sortiraj odgovore
Najstariji