Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    I_me
    13. Prosinac 2017. 10:57

Dolores123

Jel vi svoje bebe budite za jesti ili ne? Moja sad vec spava 3 i pol sata i ja neznam dal da ju budim ili je ostavim.Patronaza je rekla da nek ju po danu budim.

Ja sam prvih mj dana budila na svakih 3-4h. Na mobu sam stavila alarm na svaka 3h. I onda se ona pocela budit svaki put par min prije nego alarm zazvoni. I onda sam skuzila da si je napravila neku rutinu i prestala sam ju budit.

• Dolores123
    13. Prosinac 2017. 10:58

I_me

barbs

Susilica-zao mi je sto ju nemamo… Ima ju sveki al ko da ju nema jer ju ne zeli koristiti… kaze, trosi previse struje… Ok, slazem se, al sta da radim? di da susim? Tone robe za prati, a ne pale ni pec kad je juzina… u Sub navecer sam 2 masine oprala, u nedjelju jednu… susilo se 2 dana… Vrijeme nam nije od koristi, pa eto, tko ima priliku da si kupi-super investicija..

Joj koji glupi izgovori!! Ajme… stvarno su ti svekicu bezveze..
    Ja imam susilicu prahistorijsku koja ima 2 gumba i susi 3h jednu turu vesa… i racun mi je za struju 20kn veci.. da je i za 100kn veci isplati se. A stvarno ne gledam kad susim.. susi se ves i ujutro i popodne i u noci…

Upravo to sto kazes, i ja se nadala da ce struja biti povecana kad ono nema razlike.

I_me
    13. Prosinac 2017. 11:07

Dolores123

I_me

barbs

Susilica-zao mi je sto ju nemamo… Ima ju sveki al ko da ju nema jer ju ne zeli koristiti… kaze, trosi previse struje… Ok, slazem se, al sta da radim? di da susim? Tone robe za prati, a ne pale ni pec kad je juzina… u Sub navecer sam 2 masine oprala, u nedjelju jednu… susilo se 2 dana… Vrijeme nam nije od koristi, pa eto, tko ima priliku da si kupi-super investicija..

Joj koji glupi izgovori!! Ajme… stvarno su ti svekicu bezveze..
    Ja imam susilicu prahistorijsku koja ima 2 gumba i susi 3h jednu turu vesa… i racun mi je za struju 20kn veci.. da je i za 100kn veci isplati se. A stvarno ne gledam kad susim.. susi se ves i ujutro i popodne i u noci…

Upravo to sto kazes, i ja se nadala da ce struja biti povecana kad ono nema razlike.

Ja imam potrosaca u stanu ajmeee.. klima radi po cijele dane,tv,laptop,frizider,grijalica u sobi,skrinja,susilica i ves masina i perilica za sudje. 
    Bas sam usporedjivala struju za 10mj/2016 i 10mj/2017 i razlika 56kn. 
    Barbs sorry al svekici su ti ku ku...😕
    Ko da slusam moju baku i dedu i uju i ujnu.. glavno da se stavljaju fasade, kupuju auti i john deerovi na kes a nemaju tople vode u kuhinji pa baka koja ima 90 god i kuha za njih svih pete sudje u hladnoj vodi jer eto bojler trosi puno struje..😡

I_me
    13. Prosinac 2017. 11:13

Sorry Barbs ne zelim pljuvat po nikome al imamo situaciju sa ujnom pa mi se vjv sve poslozilo kad sam procitala da tvoji svekiji tako jer je kod mojih slicna situacija

Aurora1611
    13. Prosinac 2017. 11:19

Haha ta djeca su zbilja čudo! 
    Sanjchi jesu Luce i Una u kompi? 
    Una je isto to napravila ali na silnu zalost sam ju presvlačila na svom krevetu pa mi je krevet nadrljao najvise ali sam se sad bas nasmijala bas to, podignula sam joj noge prdnula je tako jako da sam ja viknula koliko sam se uplašila i onda je krenuo raspršivač 😂😂

I_me
    13. Prosinac 2017. 11:27

Sad me ortoped zvao jer sam se najavila da cu doci oko 2h na postavljanje a oni danas su do 12 pa da ne dolazim bezveze..sutra znaci krecemo sa remencicima. 😢

Aurora1611
    13. Prosinac 2017. 11:35

Hahaha Sanjchi to meni isto nazalost smeta! Sveki kad dođe stalno govori bakina, di je bakina Una, di je bakina jedinica itd.. a mene to bas bas ljuti, tak se ponasa i kad moja mama dođe i to mi nije u redu! Moja mama joj je jednako baka kao i ona! I moja mama kad dođe kod nas i sveki dođe u nas dio kod male i prica joj! Mm joj je 100 puta rekao kad netko dolazi da ne mora odmah i ona, da pusti ljude koji nisu tu svaki dan da budu s Unom malo! Tad se napizdila i nije pricala 3 tjedna s nama! 

treca_sreca
    13. Prosinac 2017. 12:05

jaslice su ti od 1 do 3god. Nakon tog (3-6ipol) je "vrtićka" skupina iliti "veliši"
    Iznos - mi smo plaćanje mjesta plaćali nekih pol rate, a inače mjesečna rata nam je bila 1000 kuna (to je privatni, za državni je 500tinjak cca)
    ne znam kako je u vas ali u ST je manjak mjesta (pogotovo za jasličku skupinu) tako da smo mi bili prisiljeni plaćat privatno, i to čuvanje mjesta (mada je npr stariji brat već išao u taj vrtić, al svejedno), mada ja nisam radila (student) nego samo mm + podstanari....kad sad gledam ne znam kako smo izgurali sve to...

žena-majka-carica:)

treca_sreca
    13. Prosinac 2017. 12:05

dolores, thnx na info....moram samo smislit di bi ju nagurala....šteta šta ne može na balkon tam jedino još imam malo "slobodnog" mjesta

žena-majka-carica:)

Marijana12345
    13. Prosinac 2017. 12:06

sanjchi255

Sinoc su svekici bili tu kad je dragi reko to za susilicu…ugl reko je da su njegov sef i zena njegiva kupili sussilicu za 5000, kao svaki je svoju bozicnicu dao i kupili to i nemoraju nis peglat….jer sam ja peglala Lucijinu robu pa je zato to reko…a sveki se ubacila u razgovor: to ti trosi struju..a ne, radi na zgance….😂😂😂

Pegla trosi ziher vise, btw...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.