Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    violeta1
    08. Prosinac 2017. 16:55

Sanjchi vjerovatno je reakcija na nesto. 😕
    Barbs ah sto "volim" takve komentare. Ja ne kuzim potrebu drugih da pametuju u vezi beba, kuce..ma svega. Onak iskreno briga mene tko ce i kako ce sa svojim djetetom i svojim zivotom. Nekad popizdim na komentare i odlucim vratit isto mjerom ali ne mogi, nisam takva. Npr.sreli smo frendicu i muza u trg centru pozdravili se i svako na svoju stranu, da bih se cule 2 dana poslije i kaze ona meni pitao ju je muz kako ja nisam pitala kad ona radi to kad smo se srele u trg centru. A ja njoj na to, reci ti njemu da ja nisam baba da vodim tude brige 😂

barbs
    08. Prosinac 2017. 16:56

Sanjchi, baš su lijepe!  Nadam se da će se taj osip što prije povući.
    Dzenny, ma sve su svekiće na sličnoj bazi. Ni ja se na svoju ne mogu previše požaliti i svaka joj čast što nam pričuva Diega kad zatreba itd, ali danas me zasmetalo što ga je digla bez veze... Ležao je na kauču i pronjorgao i trčala ga je dizati i još išla lagati da je krenuo plakati, pa joj je njena sveki rekli: nisi ga uzela jer je krenuo plakati nego jer je to tako tebi pasalo, a mogla si na miru jesti. E to mi smeta. Mada ok, danas mi svašta smeta... 
    Suncokretice, držim fige da to razdoblje grčića završi što prije! 

violeta1
    08. Prosinac 2017. 16:57

I ja njemu uzimam tak stvari jer ja nisam imala a ni muz, ii onda danas muz ide odmorit u spavacu i kaze aj upali vrtuljak da me uspava lijepo 😂😂😂 umirala sam od smijeha. I eno ga spava kao mala beba a vrtuljak svira 😂😂😂

violeta1
    08. Prosinac 2017. 17:01

Barbs ah i ta sveki grrr... samo ti reci ovdje sve 😊 i nemoj sutit svekrvi nit ikom. Ok cesto i ja se sjetim kasnije sta sam sve mogla reci hahaha ali uglavnom ako ti nesto ne pase kako drugi prema bebacu reci.  Ja sam rekla da necu vise sutit nikom, jer realno, tko meni suti ili udovoljava? Nitko. (Osim muza i mog tate 😂) 
    Nemoj se sekirati ili sutit, samo reci sta mislis jasno i glasno pa kud puklo da puklo. Nismo mi balavice da ce nas netko zezat. Ipak smo mi vec u "zrelim" godinama.

barbs
    08. Prosinac 2017. 17:02

violeta1

I ja njemu uzimam tak stvari jer ja nisam imala a ni muz, ii onda danas muz ide odmorit u spavacu i kaze aj upali vrtuljak da me uspava lijepo 😂😂😂 umirala sam od smijeha. I eno ga spava kao mala beba a vrtuljak svira 😂😂😂

AHAHAHAHA LEGENDAAAA
    A što ćeš... ona inače za sebe je smatrala da joj majčinstvo stoji... to je ona šta je išla vani 2x tjedno do 5 ujutro, a meni nikada nije palo na pamet pametovati. Bogu hvala, svatko je krojač svog života... Ali po njenom komentaru je ispalo k'o da si ne znam vlastito dijete smiriti koje je btw, baš mirno (igrom slučaja, do navečer - dok ne mora spavati - je miran!)...

violeta1
    08. Prosinac 2017. 17:12
    Evo za mame dojilje 🤣🤣🤣
    Evo za mame dojilje 🤣🤣🤣

kleaiva
    08. Prosinac 2017. 17:14

Suncokretice drzim fige da prode cim prije. Jaaaako dobro znam kako ti je samo sam ja u tom periodu zivjela kod svekica pa sam imala jos ruku na raspolaganju za nosenje tih tri sata svaku vecer od 20-23 sata. Sjecam se da su svi s njom hodali po dvoristu jer je u kuci bilo uzasno vruce...ljetna beba...sto je jos i pogorsavalo plac i nervozu i nje a i nas okolo. Ako imas koga osim muza da vam bar malo pomogne u tim satima jer je pretesko to slusati  mami i tati i to mjesecima.

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

violeta1
    08. Prosinac 2017. 17:15

barbs

violeta1

AHAHAHAHA LEGENDAAAA
    A što ćeš… ona inače za sebe je smatrala da joj majčinstvo stoji… to je ona šta je išla vani 2x tjedno do 5 ujutro, a meni nikada nije palo na pamet pametovati. Bogu hvala, svatko je krojač svog života… Ali po njenom komentaru je ispalo k'o da si ne znam vlastito dijete smiriti koje je btw, baš mirno (igrom slučaja, do navečer - dok ne mora spavati - je miran!)…

Trebala si ju pitat hoce ona smirit tvoje djete, ipak je ona s njim stalno 🤣 joj glupa jeeee... i moj navecer bude nervozniji. Iako sinoc nije. A nije ni svaki dan nama isti a ne njima. Neka su oni nama zdravi, a ovo ostalo s gustom cemo se snalazit  😊

kleaiva
    08. Prosinac 2017. 17:17

Barbs…joj ti komentari daj ovak i onak su mi uvijek presmijesni. Ajde da ju je netko nesto pitao vec iz cista mira to mi je presmijesno. Ne uzrujavaj se...ti sigurno znas najbolje...a ako negdje i pogrijesis uvidjet ces na vrijeme i ispravit stvari u hodu...tako to mi sve mame radimo😂

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

[OBRISANO] 08. Prosinac 2017. 17:26

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI