Mi jos ne spavamo,ne znam odakle joj snaga ja sa premorena😥😥😥😥
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Marijana uzas...nadala sam se da ce bar jedna napisati da nije jako plakao...😔 Bas mi je stres to cijepljenje 😞😞 Nadam se da ce sutra biti kao nov 😘
A ovo protiv rote daje prije ili nakon cjepiva? S obzirom da je nakon urlanje pa...?
Aurora to se i nama jednom dogodilo 😂 Al srecom barem nije po noci, cistili smo to pola sata jer je i po zidu bilo 😂😂
Nisam siroko povijala. Kukici su na pregledu bili super i rekao nam ne doktor da su casice razvijene i da ne moramo vise kontrolirati. Valjda to ima vise kontrola nekad.
Barbi ti si u zg?
Nama je pedijatrica rekla da se narucimo na šalatu (moras sam jer to ne moze ona pa sam slala mailom njima uputnice), ne u klaićevu, dobili smo termin u roku mjesec dana...puno im je manja guzva, tamo nismo skoro nista cekali a doktor je biha neki mladi, predobar...pa probaj njima poslat, lako otkazes ovaj termin u petom
Rota, L ju je imao sa 2 godine, uzas je, oduzelo mi nekoliko godina zivota, ali mm ne bi da cijepimo P pritiv toga.
Dena i sanjchidaleko sam ja od toga.da sve stignem 😂😂 puuùuuno puta planovi propadnu 😄
I menadam se da ce prihvatit remencice
Sto je Rota virus??
Konstantno povracanje i proljev, visoka temperatura, malaksavost. Tjedan dana je bio komaaaa. Cijelo vrijeme spavao dok nije povracao, nihe uopce imao snage. Zavrsili smo ba infuziji jedan dan i taj dan mu je u bolnici temp otisla preko 40. Dobro da smo zad bili u bolnici jer da smo doma bili umrla bi od straha. Jos mu je dugo trebalo da povrati svoju snagu nakon toga. Najteze mi je bilo njega gledat tako izmucenog i u bolovima.
Ja vec u petom mjesecu moram upisat P u jaslice😢😢😭😭
kako misliš "upisat"?
hoćeš reć "prijavit" (prijave su uvijek tak u travnju/svibnju unaprijed za nadolazeću školsku pedagošku godinu, koja starta u rujnu tek jelte) ili se misliš vratiti na posao već kad ona bude imala 6mj?
U nas prije 1god ne primaju dijete nigdje....moji su obojica išli u privatne jaslice od nekih 12-13mj starosti i to sam unaprijed ih isto upisala i čak plaćala "čuvanje mjesta" par mjeseci prije nego su krenuli (da nam netko ne uskoči, jer kad se popuni, možeš se slikat...)
Marijana - baš mi je žao, miš mali. Meni je mali sad na cjepljenju za školu ljetos revao ko lud a inače nije da zaplače lako na bol, taj svašta može istrpit.....a sad zamisli jadnu malu bebicu.....glupa cjepiva.....ali šta ćeš kad se mora.....samo da sve prođe dobro, bez nuspojava!
Dolores - i mene zanima koji je to model sušilice. Nemamo baš mjesta ali stavila bih ju bilo gdje više....jer sam luda, i prije Mile smo imali 1-2 mašine dnevno, a sad s njom obim prljave robe je još povećan, a nikako da uspijem osušit dovoljno brzo na sušilu (mada imamo lođu koja je zatovrena od kiše) pa se stvaraju zaostaci i trenutno eto imam nekih 6-7 mašina koje čekaju pranje...mada sušim i po radijatorima i po konjima za sušenje u kući....katastrofa!
žena-majka-carica:)
Rota, L ju je imao sa 2 godine, uzas je, oduzelo mi nekoliko godina zivota, ali mm ne bi da cijepimo P pritiv toga.
Dena i sanjchidaleko sam ja od toga.da sve stignem 😂😂 puuùuuno puta planovi propadnu 😄
I menadam se da ce prihvatit remencice
Sto je Rota virus??
Konstantno povracanje i proljev, visoka temperatura, malaksavost. Tjedan dana je bio komaaaa. Cijelo vrijeme spavao dok nije povracao, nihe uopce imao snage. Zavrsili smo ba infuziji jedan dan i taj dan mu je u bolnici temp otisla preko 40. Dobro da smo zad bili u bolnici jer da smo doma bili umrla bi od straha. Jos mu je dugo trebalo da povrati svoju snagu nakon toga. Najteze mi je bilo njega gledat tako izmucenog i u bolovima.
ovako i nama...s tim da je David bio još manji od L tad....tek krenuo u jaslice
bio je doslovno mrtvo tijelo. Inače nije bio ješan i bio je žgoljavac i kad ga je to ščepalo, on je jedva živ bio.
Još i dandanas mi je taj prizor u glavi, stravično...
mada, ima raznih oblika, neki prođu "lišo" al evo njega je baš pošteno satrala. U njegovih 10god života to mu je bilo najgore stanje ikad.
grozno, grozno
sanjchi odakle si naručila kornjaču na kraju?
ja sam kupila jučer neke svijetleće LED dekoracije, i naručila onu ovčicu Ewan, ali mogla bih i to ipak...kad sve pričate o kornjači, valjda je dobra - da se baš vide te zvjezdice?
I_me jeste krenuli s remenčićima onda? ne izgledaju toooliko strašno kao što sam ih zamišljala, ali svejedno pepavo:(
držim vam fige da se što manje "družite"s njima, i da ih Ema dobro prihvati dok mora..
Sortiraj odgovore
Najstariji