Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    13. Prosinac 2017. 13:01

Edit:  glupo mob... nema nista bez veze ugl...
    Sanjchi, Lucija ce uvijek biti od mame i tate 😘😘😘😘

Barkleys
    13. Prosinac 2017. 13:09

mamisita27

Kiki156

Marijana i ja sam to primjetila! Preko dana bljucka a po noci ne osim pred jutro. Mislim da to ima veze sto su ujutro zivlji i budniji sto kaze Treca sreca, ali moj je znao ujutro bljuckat neovisno o tome, cak i kad sasvim mirno lezi i nastavi spavati ujutro bljucka a po noci ne.
    Marijana tnx! Nastojat cu ga drzat sto duze bez dojenja nakon iako ce sigurno trazit sisu makar za utjehu.
    Cure koje tek ceka cijepljenje, frednica mi je javila da je ona svojima kupila ovaj gel i nosila sa sobom da sestra nalijepi malom nakon pikice. Kazu da su
    plakali mozda minutu, pa vrijedi pokusati. Ovo je gel:
    https://shop-medikor.hr/frescopad/

Kiki hvala na ovome! To sad nakon cijepljenja a 2 mj? Ja ne znam ata bi bez klokanice!
    Kornjaca- i ja narucika zelenu. Hvala Sanjchi! 😙😙😙😉
    Spavanje- spaval je od 23 30 do 5, pa opet do 8. Veh sam se odmorila!
    Ali, onda…
    Grcevi, cijelo jutro, uzas i sad iscrpljenog ga drzim, plakao je od bola (a taman sam mu prije dala espumisan).
    Vrtic- zna li netko kakvo je stanje u Zgu? Isto upiso u 5.mjesecu? Koliko se placa i jesu li to jaslice ili kako? ai koliko se placa to "cuvanje mjesta" sta je Treca pisala?Treca, koliko si ti to placala?
    Radi grceva zadnjih dana nemam volje za zivotom, tek sam na 769.str. Citam dalje… Rucak ce se ocito morat sam skuhat😆

Prijave u 5.mjesecu za gradske, pa čekaš rezultate, i onda te zovu kad dijete napuni godinu da ti kažu ima li mjesta...itd. Čuvanje mjesta se plaća samo u privatnim, ako ne upadneš u gradski možeš u privatni, sufinancira ti grad, pa ispadne kao da plaćaš gradski... Po mom iskustvu nema privatnog koji te neće primiti usred godine, osim ako baš baš ne želiš neki elitniji i slično... 

Barkleys
    13. Prosinac 2017. 13:11

Mi smo zadržana u zaraznoj u dnevnoj bolnici na promatranju. Sad je zaspala. Slabo jede i sva je nekak usporena i pospana.... 

barbs
    13. Prosinac 2017. 13:16

Istina, Mamisita
    Uzivaj, Sanjchii
    Mi u setnjiii 😍😍😍😍😍😍
    Hedgehog, ah joooojjjjj... mis maaaaliii 

• sretna
    13. Prosinac 2017. 13:30

Mamasita L na srecu nije bio teze bolestan osim tog rota virusa, sve drugo bi bila klasicna trodnevna temp sa ili bez curenjem nosa i kasljanjem. I povracao je par puta, al nis strasno. Obicno bi bio cijeli tjedan doma da mu se ojaca imunitet i da se skroz izljeci. Cesto je bio bolestan tih prvih 6 mj kako je krenuo u vrtic. Onda sam mu na zimu davala imunoglukan i nije ni jednom dobio temp ti zimu i proslu smo mu to jos davali. Ovu nismo

• sretna
    13. Prosinac 2017. 13:31

Jeeeej, usojela sam napravit medena srca, upravo se peku 😊 kasnije ih samo treba umocit u cokoladu ili sutra ak danas ne stignem

treca_sreca
    13. Prosinac 2017. 13:32

mamisita27

Barbs, pretpostavljam kak ti je i ne zelim da ispadne da branim baljezganje od starijih i meni je to prije smetalo vise al si mislim kaj cu si raspravljat, promjenit ih nemrem, vole malog i iskoristit cu to na neki nacin (baka servis, ljetovanja itd.😅). Samo promjenis pogled i cao. Ovak stalno neka negativa

pametno zboriš!
    nije problem u jaslicama što je cifra ajme (ja kad zbrojim njih dvojicu od 1god do škole, nekih 6x12x1000 puta 2...nekih) 20 tis eura smo ostavili vrtiću - manje gradsko auto si možeš kupit
    nego je tu prvu godinu zbilja koma koliko budu bolesni, što mlađi krenu tim je gore (nije jednako "jako" dijete od 1 ili od 3 godine za othrvat se klasičnim boleščinama kolektiva)
    Moji su prvu godinu bili stalno bolesni, ali kad kažem stalno onda mislim 1 dan ide pa tjedan dana NE ide
    s prvim nisam zapisivala, a s drugim sam si baš vodila dnevnik idenja/neidenja da mogu izračunat postotak i to je bilo nekih 10% prvih mjesec-dva, pa onda posli 20% (da ide, ostalo kući) i tak...morala bih sad pogledat taj dokument di mi je ali ja ne znam kad smo mi dogurali da on "više ide nego ne_ide"....brat bratu prvih pola godine nismo sigurno!

žena-majka-carica:)

treca_sreca
    13. Prosinac 2017. 13:34

htjela sam reć tko ima starce tak da živite u nekoj vrsti zajednice, koliko god vam išli na živce, iskoristite tu činjenicu šta imate mukti (i najbolji mogući) bakaservis (jer tko će ti bolje čuvat dijete nego ako je njegova krv...nema te dadilje pa da je 5tis kn plaćaš...ko šta će čuvat baba koja voli najviše na svitu) i budite happy....mada, oko diteta najviše trzavica u početku bude dok se mame i bake dogovore i "usuglase" pravila (šta će jest, šta će radit, koje i koliko crtiće će gledat itd itd) ali jedno je sigurno - i jedni i drugi žele najbolje za to dite....a to je najvažnije.
    Tko ne mora u kolektiv - radije ne...bar do 2-2ipol godine....bar

treca_sreca
    13. Prosinac 2017. 13:36

Hedge, ajme meni:( mislim bolje da ste 100% sigurni šta joj je/nije, ali ja se tih zaraznih odjela bojim ka crnog vraga. Držim fige da ste čim prije nazad doma, i zdravi <3

barbs
    13. Prosinac 2017. 13:37

Sretna, posalji u Pu 😘😘😘😍😍😍😍😍Svaka cast! 😊
    Mamisita, otupila sam ja  i iskoristim baka servis kad god 😂😂😂😂  i svoje i njegove

Danas je diiivaaaaaaan daaaan 😍😍😍😍😍😍 Zrak je suuuupeeeeer 😍😍😍😍😍 Sunceeee jeeee 😍😍😍😍😍😍😍😍😍 Eto, vec sat vremena smo vaaaaniii 😍😍😍😍😍😍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.