Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    panica
    08. Prosinac 2017. 18:30

Sanjchy, ja sam jednom s vlaznom maramicom prosla i isto mi se osula, a ja sam pocela sav nas ves prati s njenim praskom i omeksivacem, da se ne pogubim i na kraju njen operem s nasim.

[OBRISANO] 08. Prosinac 2017. 18:41

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

barbs
    08. Prosinac 2017. 18:53

Mamisita, ma ja sam sretna 😊 stvarno jesam... samo me neke stvari jednostavno smetaju, a ona se oglusi na to... Muz ga je isto bio nosio nakon nje i ona njemu: sta ga nosis kad e nije javio??? Ja sam joj 

barbs
    08. Prosinac 2017. 18:55

*Ja sam joj htjela reci da je ON NJEGOV tata i ima ga pravo nosati ako zeli od jutra do sutra... jos je ona nadodala: eto, meni ser*te ako ga nosim!!  
    Panica, nisam sigurna, al moooguce nakon 3mj... tako mi je rekla muzeva rodjakinja  da vec kad bude imao 3mj mogu pokusati jesti jos nesto

barbs
    08. Prosinac 2017. 18:56

Aurora, super je.. al sam dobila zabranu od muza  agahahahhahahahahhaa
    Klea, aaaah, sutra je bolji dan! 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
    Sanjchi, ahahahah, imas pravo..😂😂😂

Aurora1611
    08. Prosinac 2017. 18:57

Sanjchi eto Iskoristi priliku Una je odusevljena kad to vidi 😊 ne traje dugo to oduševljenje ali nema veze! Ako imas bubamarinu karticu ja sam uzela psića sveznalicu sa 100 kn popusta 

Aurora1611
    08. Prosinac 2017. 19:00

Barbs naspram mene vi sve puno kupujete 😂😂 ja vam inace kad imam priliku sebi nesto kupiti kupim knjige jer ih obozavam ❤️ Zadnji put sam na profilaciju akciji kupila 7 knjiga za 63 kn tak da sam ja vise za to 😂 
    A svaka se zena i majka treba uvijek počastiti nečime sto se tice ovog za bebače za sad sam joj kupila seku sveznalicu, taj vrtuljak i robice za nekih 250 kn s obzirom da smo u babinju dosta novaca dobili sve smo iskoristili da si sredimo jos jednu prostoriju koju gradimo gdje cemo i njoj napraviti njezin kutak 😊

Aurora1611
    08. Prosinac 2017. 19:01

Na profilovoj akciji*

barbs
    08. Prosinac 2017. 19:01

Panica, pod "jesti jos nesto" se odnosilo npr na grah i to 😂😂😂😂

[OBRISANO] 08. Prosinac 2017. 19:02

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI