Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • sretna
    13. Prosinac 2017. 07:18

Kiki156

Sretna a zasto ne bi cijelipi i mladeg?

L nismo cijepili protiv toga. A mm nije bas za ta dodatna cjepiva. Opet to stiti samo prve 2 godine.s tim da i onda mogu dobit rotu, ali u puno blazem obliku. Prezivi se i bez cjepiva i ne mora bit da ce.ju dobit. L nismo ni protiv pneumokoka cijepili i nije se razbolio, a necakinju su cijepili protiv toga pa joj nije pomoglo

Kiki156
    13. Prosinac 2017. 07:43

Sretna kuzim.. raspirujem se jer se i ja jos mislim dal da mu dodamo i to ili ne. Muz bi ga cijepio aja nisam jos nacisto kad nije trajno cjepivo al da se slucajno razboli tukla bi glavom od zid zasto nisam dala pa barem ublazila. Imam jos do petka za smislit se 😬 Moj ce u vrtic tek nakon prve godine, ja sam cijelu god na porodiljnom. 

• Barbi13
    13. Prosinac 2017. 08:06

Dobro jutro😘kod nas u Ri u petom mjesecu pocinju upisi u vrtic za deveti mjesec a u desetom puni godinu dana,nisam luda prekidat porodiljni....

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

Marijana12345
    13. Prosinac 2017. 08:14

Kiki156

A ovo protiv rote daje prije ili nakon cjepiva? S obzirom da je nakon urlanje pa…?

To za gutanje smo dobili nakon. Dali su nam 10ak min da ga smirimo. A i mozda je prednost bila sta sam ga neposredno prije pregleda podojila pa je bio umoran tako da ga nije bilo tesko smiriti, prije cjepiva protiv rota je skoro zaspao u tih par minuta. Noc prosla nevjerojatno dobro. Zaspao u 23. Budjenje u 2, 4 i 7. Evo sad je zadnje cikio u 3 navrata i zaspao opet. Interesantno mi je kako ponoci uopce ne povraca, sad ujutro je malo bljucnuo. A prek dana koma... Luce i cure ciji bebaci povracaju jel i vama tako isto? Obratite paznju da ne dojite odmah nakon tog cjepiva koje se guta da ga beba ne povrati, obzirom da se u HR placa (seka mi je rekla za slucaj kad je zena morala ponovno platiti cjepivo jer ga je mali povratio). 

Maja 3
    13. Prosinac 2017. 08:19

Jutro cure! Kavica,i trcim za poslom!

treca_sreca
    13. Prosinac 2017. 08:32

Marijana

Interesantno mi je kako ponoci uopce ne povraca, sad ujutro je malo bljucnuo. A prek dana koma…

Ovo sam i ja primjetila (kako ne primjetit!! - po danu izvali sve van, a kad kroz san doji, jela manje ili više, rijetko kad izvali....osim ofkors kad je budna pa krene mlatit nogicama pa time odigne donji dio tijela i onda sve ipak ide van) i totalni mi je fenomen to! čudno full.

žena-majka-carica:)

treca_sreca
    13. Prosinac 2017. 08:34

Maslacak31

Jutro cure! Kavica,i trcim za poslom!

ja sam od 5ipo na nogama i već sve poobavljala po kući jer se ona nakon mene uruipol zbudila...sad se igra na prematalici a ja mogu odmorit malo.
    Tko je ono reko da mu je dijete plačljivo kad se premata....eno moja obrnuto, tamo je najbolja:))

luce <3
    13. Prosinac 2017. 08:35

Marijana je stvarno, moja isto preko noci ne povraca, sinoc nakon epizode povracanja jela je u 23 i zaspala pa opet oko 3.30 i evo sada jede... Zadnjih dana nakon sto sam uvela espumisan prije svakog podoja se smanjilo... Recimo u subotu i ponedjeljak nije uopce povracala... U nedjelju jednom u jutro i jednom prije pridvecer... I jucer samo oko 21 al je bilo gadno

treca_sreca
    13. Prosinac 2017. 08:41

to onda nije strašno...moja je u periodu od 1mj do 2mj starosti rigala apsolutno svaki obrok (unatoč šta sam ju nosala na ramenu po 15min po jedenju) i to svaki božji dan. Uvijek u nemalim količinama. Bogu hvala pa je to iza nas, stvarno grozno kad se dite najede a ne može ostat to u njemu:(

Kiki156
    13. Prosinac 2017. 08:46

Marijana i ja sam to primjetila! Preko dana bljucka a po noci ne osim pred jutro. Mislim da to ima veze sto su ujutro zivlji i budniji sto kaze Treca sreca, ali moj je znao ujutro bljuckat neovisno o tome, cak i kad sasvim mirno lezi i nastavi spavati ujutro bljucka a po noci ne. 
    Marijana tnx! Nastojat cu ga drzat sto duze bez dojenja nakon iako ce sigurno trazit sisu makar za utjehu. 
    Cure koje tek ceka cijepljenje, frednica mi je javila da je ona svojima kupila ovaj gel i nosila sa sobom da sestra nalijepi malom nakon pikice. Kazu da su
     plakali mozda minutu, pa vrijedi pokusati. Ovo je gel:
    https://shop-medikor.hr/frescopad/

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.