Haha Sanjchi u pravu si!
Ispravak netočnog navoda: dama-serulja 😂😂
Susilica-zao mi je sto ju nemamo... Ima ju sveki al ko da ju nema jer ju ne zeli koristiti... kaze, trosi previse struje... Ok, slazem se, al sta da radim? di da susim? Tone robe za prati, a ne pale ni pec kad je juzina... u Sub navecer sam 2 masine oprala, u nedjelju jednu... susilo se 2 dana... Vrijeme nam nije od koristi, pa eto, tko ima priliku da si kupi-super investicija..
Cure koje se nisu naspavale, bas mi je zao Ja uvijek kazem da bih radje potpisala da mi ne spava san nego noc jer dan lako prodje, al noc... uuuffffff...
Cure koje su se naspavale - super 😊 i mi smo...
D se probudio u 2 i nesto, mislim... u biti, JA sam se zbudila jer sam cula cicanje i gledam, D cucla prst Pa oko 6 opet... i cicanje, promijena pelene i spavanje do 9, pa cicanje i ustali skoro u 10 ahahahhaha
Ja vec u petom mjesecu moram upisat P u jaslice😢😢😭😭
kako misliš "upisat"?
hoćeš reć "prijavit" (prijave su uvijek tak u travnju/svibnju unaprijed za nadolazeću školsku pedagošku godinu, koja starta u rujnu tek jelte) ili se misliš vratiti na posao već kad ona bude imala 6mj?
U nas prije 1god ne primaju dijete nigdje….moji su obojica išli u privatne jaslice od nekih 12-13mj starosti i to sam unaprijed ih isto upisala i čak plaćala "čuvanje mjesta" par mjeseci prije nego su krenuli (da nam netko ne uskoči, jer kad se popuni, možeš se slikat…)
Marijana - baš mi je žao, miš mali. Meni je mali sad na cjepljenju za školu ljetos revao ko lud a inače nije da zaplače lako na bol, taj svašta može istrpit…..a sad zamisli jadnu malu bebicu…..glupa cjepiva…..ali šta ćeš kad se mora…..samo da sve prođe dobro, bez nuspojava!
Dolores - i mene zanima koji je to model sušilice. Nemamo baš mjesta ali stavila bih ju bilo gdje više….jer sam luda, i prije Mile smo imali 1-2 mašine dnevno, a sad s njom obim prljave robe je još povećan, a nikako da uspijem osušit dovoljno brzo na sušilu (mada imamo lođu koja je zatovrena od kiše) pa se stvaraju zaostaci i trenutno eto imam nekih 6-7 mašina koje čekaju pranje…mada sušim i po radijatorima i po konjima za sušenje u kući….katastrofa!
Napisala sam bila ali valjda nisi vidla.Gorenje D624BL ali imas vise modela takvih, moja je taj model.
Jel vi svoje bebe budite za jesti ili ne? Moja sad vec spava 3 i pol sata i ja neznam dal da ju budim ili je ostavim.Patronaza je rekla da nek ju po danu budim.
Susilica-zao mi je sto ju nemamo… Ima ju sveki al ko da ju nema jer ju ne zeli koristiti… kaze, trosi previse struje… Ok, slazem se, al sta da radim? di da susim? Tone robe za prati, a ne pale ni pec kad je juzina… u Sub navecer sam 2 masine oprala, u nedjelju jednu… susilo se 2 dana… Vrijeme nam nije od koristi, pa eto, tko ima priliku da si kupi-super investicija..
Joj koji glupi izgovori!! Ajme... stvarno su ti svekicu bezveze..
Ja imam susilicu prahistorijsku koja ima 2 gumba i susi 3h jednu turu vesa... i racun mi je za struju 20kn veci.. da je i za 100kn veci isplati se. A stvarno ne gledam kad susim.. susi se ves i ujutro i popodne i u noci...
najgore kad je na cici a ona se saginje i ljubi je😡😡😡😡i to cemo rijesit......
Barbi dakle katastrofa!!!
E Lucija se jutros pokakala postenoooo…i po podu je bilo🤣🤣🤣A prije tog je napunila pelenu i zato sam ju isla premotat…i maknrm ja pelenu i obrisem ju kad ono ko katapultom😆 Samo je izletilo iz nje😅al stvarno, ko katapultirano. I po prematalici i po podu. Neznam kak je to uspjela😅od jutra stenje nesto i sad je onda valjda to izbacila iz sebe. I onda se popisala..i nakon toga se smijala, ko da zna sta je napravila
Tak i ema! Samo sto je dobila moja pidjama po sebi. Prematalica mi je u ravnini struka.. i kad sam joj digla noge da ju obrisem ( vjv sam joj sa nogicama stisnula trbuh) tako jako je prdnula/pokakala se da je bilo i na meni.. moram priznat da me prvo posteno stim prdezom uplasila jer me iznenadila,pa smo se obadvije smijale.. prasenca mala! 😂
Susilica-zao mi je sto ju nemamo… Ima ju sveki al ko da ju nema jer ju ne zeli koristiti… kaze, trosi previse struje… Ok, slazem se, al sta da radim? di da susim? Tone robe za prati, a ne pale ni pec kad je juzina… u Sub navecer sam 2 masine oprala, u nedjelju jednu… susilo se 2 dana… Vrijeme nam nije od koristi, pa eto, tko ima priliku da si kupi-super investicija..
Joj koji glupi izgovori!! Ajme… stvarno su ti svekicu bezveze..
Ja imam susilicu prahistorijsku koja ima 2 gumba i susi 3h jednu turu vesa… i racun mi je za struju 20kn veci.. da je i za 100kn veci isplati se. A stvarno ne gledam kad susim.. susi se ves i ujutro i popodne i u noci…
Gluposti... jbt ko da trosi ne znam kolko! Bas to I_me, i da je 100kn skuplje isplati se, pogotovo kad je zima i ne osusi se brzo onima koji imaju prostora a kamoli onima koji suse po stanovima. Pa zar nije bolje susilica nego ono sranje za odvlazivanje? Plus toga vlaga je smrt za odraslog a kamoli za bebace... ima sad fala bogu jeftinih susilica. Ne trebas odvod samo struju, a poslije svakog susenja ispraznis kutiju s vodom i ocistis filter. I bok! Kako mi mali povraca mi potrosimo svaki dan bar 20 tetrica. Muz je nadokupio jos 30, sad ih imamo 60. Pa gdje bih to svaki dan susila??
Sortiraj odgovore
Najstariji