Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • sretna
    13. Prosinac 2017. 13:37

Hedge zao.mi je zbog zarazne 😔 javljaj stanje malene..

treca_sreca
    13. Prosinac 2017. 13:38

u nas kišurina....ni tračak sunca nismo dobili danas:(

žena-majka-carica:)

barbs
    13. Prosinac 2017. 13:39

Moja sveki i mama imaju jos dooosta do penzije... tata je jedino i penziji, pa cemo vidjeti ako ce ga htjeti cuvati kad budem krenuka na staz.. al do onda ima vremena (kao fol! vrijeme leti hahahhaa) i necu se pilat oko toga..

barbs
    13. Prosinac 2017. 13:40

treca_sreca

u nas kišurina….ni tračak sunca nismo dobili danas:(

NOOOOO kod nas je jutros padalo i onda se FALA BOGU razvedrilo... al navodno kisa opet ovih dana... ako nas vrijeme posluzi, nakon rucka idemo s Diegom u graaaaaad 😍😍😍😍😍😍

barbs
    13. Prosinac 2017. 13:41

Eeee Out of topic: znate gdje se moze razviti s neta povoljnije slike?? 😊😊😊😊

Barkleys
    13. Prosinac 2017. 13:48

Ma kao krv je u redu, urin je u redu, ali s obzirom da ne želi jesti i na dob su nas zadržali na promatranju, kao Max. 6 sati dok ne dođu dalje nalazi..  Pa će vidjeti... 

• Dolores123
    13. Prosinac 2017. 14:05

Hedgehog

Ma kao krv je u redu, urin je u redu, ali s obzirom da ne želi jesti i na dob su nas zadržali na promatranju, kao Max. 6 sati dok ne dođu dalje nalazi.. Pa će vidjeti…

Ja sad nisam stigla pratit, zasto ste u bolnici?

• sretna
    13. Prosinac 2017. 14:06

mamisita27

treca_sreca

htjela sam reć tko ima starce tak da živite u nekoj vrsti zajednice, koliko god vam išli na živce, iskoristite tu činjenicu šta imate mukti (i najbolji mogući) bakaservis (jer tko će ti bolje čuvat dijete nego ako je njegova krv…nema te dadilje pa da je 5tis kn plaćaš…ko šta će čuvat baba koja voli najviše na svitu) i budite happy….mada, oko diteta najviše trzavica u početku bude dok se mame i bake dogovore i "usuglase" pravila (šta će jest, šta će radit, koje i koliko crtiće će gledat itd itd) ali jedno je sigurno - i jedni i drugi žele najbolje za to dite….a to je najvažnije.
    Tko ne mora u kolektiv - radije ne…bar do 2-2ipol godine….bar

Potpisujem od a do ž! Doduse meni dolazi moja mama i drukcije je nego svekrva. Jer mami mozes reci u facu i da se posvadate prije cete se pomiriti. Al svejedno, mislim da je tocno ovak kak si napisala…Em besolatno em najbolje moguce. I ja sam imala ispade i drzala se ko kraljica Elizabeta dok se nisam spustila na zemlju. A meduostalim, djeca brzo odrastu, treba uzivat sta ih toliko ljubavi okruzuje a i dns sutra ne bi volila kad ja budem baka da imam snahu ili kcer koja se drzi ko prva i zadnja zena koja je rodila na svijetu i sve diktira i brani i sve joj smeta. Htjela bi vj stalno bit s unucima jer bi me vratili u ive divne dane kakve sad prolazim sa svojim djetetom!
    Kad smo vec kod divnih dana, divni su nam i grcevi. Dobila sam na preporuku Lefaxin kapi u kojih nema uRH al se mogu narucit izvana u onoj ljekarni kod Dolca. Pa jel neko koristio LEFAXIN? Za bebine grceve

Ima ih u HR! Ja sam pisala o tim kapima. Nas su spasile! Narucila sam iz ljekarne s Dolca i doslo mi je doma postom. Sada dajem samo po potrebi i odmah se smiri. A na pocetku sam davala 2 ili 3 puta dnevno

barbs
    13. Prosinac 2017. 14:07

Mamisita, eeee tako i meni kroz glavu prolazi to sto si ti sve napisala... al ne volim niti sto sutim kad mi nesto smeta kod svekinog ponasanja... i kod muzeve none... jer se one ponasaju (nesvijesno) ko da su one centar Diegovog svijeta i svaki put ih cujes: maaaa tkoo te to voli cuvati??? nooonaaaaaa

barbs
    13. Prosinac 2017. 14:08

*Dok moji: ko te to cuvaaaao?? nona M... itd itd itd...
    al ko sto si napisala: valjda je lakse svojima nego tudjima reci hagahhahha
    Joojjj, grciciii??  Jadnicak K... 
    Hedge, javljaj naaaam 😘😘😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.