Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Barbi13
    08. Prosinac 2017. 19:04

Aurora1611

Sanjchi nije ti ni meni bilo prva tri puta, nego sad zadnja dva ja sam zvala pedicu i rekla je da nije alergija jer je lokalizirani samo na obrazima i malo po vratu tocno tu gdje bljucne!
    Mislim da je muz bacio kutiju pitam ga dok se probudi danas smo kolinje imali
    Ali evo ovak izgleda ja ti poslikam kasnije svoj i kutiju da vidis
    I cim beba pocne plakati on se pali 😂😂

I ja bi odmah zaspala da imam taj vrtuljak😂😂😂😂

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

barbs
    08. Prosinac 2017. 19:05

Aurora, neka si se pocastila! 😘😘😘😘😘😘 Treba pocastiti i sebe a vremena na vrijeme! Ja pocastim i sebe i njega ehehhehe
    A Diego ce dobiti Psica sveznalicu za Bozic 😊 190kn cca u Kauflandu je bila akcija 😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁
    Naravno, ja cu mu kupiti onu kornjacu 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 Bas me briga 😂😂😂😂😂😂😂
    Ej, ja cekam da: 1. muz ide na veceru 2. Diego zaspi 3. ja si popijem pivo.
     aaajmeeee..
     danas je bas takav dan 😂😂😂😂😂 trazi popit pivo 😂😂😂😂😂😂😂😂😂

barbs
    08. Prosinac 2017. 19:06

I JAAAA 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
    Pa stvarno mislim kupiti tu kornjacu da mu svijetli 😂😂😂😂😂😂

• Barbi13
    08. Prosinac 2017. 19:08

barbs

Aurora, neka si se pocastila! 😘😘😘😘😘😘 Treba pocastiti i sebe a vremena na vrijeme! Ja pocastim i sebe i njega ehehhehe
    A Diego ce dobiti Psica sveznalicu za Bozic 😊 190kn cca u Kauflandu je bila akcija 😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁
    Naravno, ja cu mu kupiti onu kornjacu 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 Bas me briga 😂😂😂😂😂😂😂
    Ej, ja cekam da: 1. muz ide na veceru 2. Diego zaspi 3. ja si popijem pivo.
    aaajmeeee..
    danas je bas takav dan 😂😂😂😂😂 

Opusti se i uzivaj🍻

Leptirica.com

[OBRISANO] 08. Prosinac 2017. 19:23

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

[OBRISANO] 08. Prosinac 2017. 19:28

[OBRISANO] 08. Prosinac 2017. 19:30

barbs
    08. Prosinac 2017. 19:30

Mamisitaaaaa, tko se udaje? 😊😊😊😊
    I me, vidjela sam tvoju objavu 😉 Drago mi je da su ti viae objasnili o tome i vjerujem da ce vise vama teze pasti nego njoj 

[OBRISANO] 08. Prosinac 2017. 19:31

• Barbi13
    08. Prosinac 2017. 19:31

mamisita27

Aurora, super za knjige!
    Barbs, relax and enjoy😘
    I me- drago mi je da ti je netko objasnjenjem pomogao i barem malo olaksao susret s remencicima…
    Skoljke za skupljanje mlijeka, zena u ljekarni mene krivo razumijela i narucila mi vrece za pohranu mlijeka. Ugl onda sam se smislila da mi ipak to ne treba hahahah jer sam dns vidjela kolko troskova me ceka(djevojacka, svadba, promocija od frendica i nase krstitke…) Rekla je da ce ispravit i vidit da mi to naruce iako se vidilo da nema blage veze ni kaj je to ni nis. Pa sam lagano odustala. Sta ces.Vise parica u depu, svako zlo za neko dobro…Ja sam dns popila neki likercic i nakon toga jos malo likercica, al svaki put nisam ulila ni pol casice male pa se tjesim da sam popila ni jednu casicu. pa se tjesim da nisam pijanac i oere me griznja savjesti pa pijem vodu paralelno na svaki guc. osim toga, K vecinu dana prespava manje vise a ja radim album za njega na Fotoknjizi za njega. Nasla sam gro slika. Cak sam nasla sliku njegovog pozitivnog testa na trudnocu. 😂 Sad mm i ja gledamo slike. Nasli smo svasta i sad umiremo od smijeha. Ovo je zakon! Nasli smo sliku di smo pesu obukli carape😂😂😂😂Preludo😂😂😂😂

Umirem od smijeha,zeno ti si legenda😂😂😂😂😂😂

Leptirica.com

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI