Upadam k'o padobranac :D Lijepo je vrijeme. Diego spava. Oprala sam suđe. Oprala sam mašinu robe, tj.ručnike i idem sad staviti sušiti. Pijem kavu. Idem napraviti krevet. Kad se D probudi idemo u šetnjicu. JUPPPIII
I me, znači, sutra je TAJ dan Ej, ma ne brini se
Neki dan je rekla: slobodno operi robicu od Diega i stavit ćemo u sušilicu... (u prijevodu: za UNUKA sve, a vi, snaho i sine, hodajte goli
)... Ma nije ona loša... Zapravo, ona ni njihovu robu ne stavlja u sušilicu... samo kad zagusti
Al brate mili, onda nek mi ni ona i njena sveki ne gledaju KOLIKO X perem mašine robe i stavljam sušiti jer je od muža nona jednom prokomentirala da peremo jako puno mašina... JBTTTT, nije bilo dobro kad sam prala kod njih... nije bilo dobro kad perem ovdje... ok, svaka njoj čast što mi pokupi robu kad nisam doma da ne poprimi vlagu i/ili da ju ne smoči kiša (kad stavim sušiti pred kišu
), ali jbt, ja ne gledam njihove stvari, koj' k* oni gledaju MOJE?!
I ja ŠUTIM kad se radi o njima, tj. ne kažem što me smeta i glupa sam jer trpim umjesto da im kažem 2-3 riječi, pa ljutili se oni ili ne... al' jednostavno NE MOGU jer su stariji od mene Isto tako mislim da moja sveki šuti umjesto da mi kaže što ju smeta kod mene, ma koliko god da ona kaže da svojim svekićima bez problema kaže što ih smeta...
Moja skoro svaki put na kratko zaplače nakon što zijevne, jel još nečija beba to radi?
Ne kužim, pretpostavljam da se naguta zraka pa joj to smeta?
dolores, thnx na info….moram samo smislit di bi ju nagurala….šteta šta ne može na balkontam jedino još imam malo "slobodnog" mjesta
Ja sam ti svoju stavila na perilicu.ak ces kupovat pitaj dal moze na perilicu jer onda dobijes gumene nozice da ne moze skliznut.
Lucijeeee, SRETAN IMENDAN! 😘😘😘😘
sanjchi, i meni je smetalo kad bi govorili MOJ DIEGO i onda sam skuzila da mi smeta samo kod muzeve familije to i onda sam si rekla da se moram skulirat i da mi njegovi nisu neprijatelji
Mamisita, svi moji smatraju da je KLIMA losa i da nije dobra i da puno trosi... na kraju krajeva, to sto i sama kazes, vi placate i nemaju sta komentirat...
Mi cemo napravit nadstrsnicu ispred kuce i super bi nam susilica tamo stajala
Susilica-zao mi je sto ju nemamo… Ima ju sveki al ko da ju nema jer ju ne zeli koristiti… kaze, trosi previse struje… Ok, slazem se, al sta da radim? di da susim? Tone robe za prati, a ne pale ni pec kad je juzina… u Sub navecer sam 2 masine oprala, u nedjelju jednu… susilo se 2 dana… Vrijeme nam nije od koristi, pa eto, tko ima priliku da si kupi-super investicija..
Joj koji glupi izgovori!! Ajme… stvarno su ti svekicu bezveze..
Ja imam susilicu prahistorijsku koja ima 2 gumba i susi 3h jednu turu vesa… i racun mi je za struju 20kn veci.. da je i za 100kn veci isplati se. A stvarno ne gledam kad susim.. susi se ves i ujutro i popodne i u noci…
Upravo to sto kazes, i ja se nadala da ce struja biti povecana kad ono nema razlike.
Ja imam potrosaca u stanu ajmeee.. klima radi po cijele dane,tv,laptop,frizider,grijalica u sobi,skrinja,susilica i ves masina i perilica za sudje.
Bas sam usporedjivala struju za 10mj/2016 i 10mj/2017 i razlika 56kn.
Barbs sorry al svekici su ti ku ku…😕
Ko da slusam moju baku i dedu i uju i ujnu.. glavno da se stavljaju fasade, kupuju auti i john deerovi na kes a nemaju tople vode u kuhinji pa baka koja ima 90 god i kuha za njih svih pete sudje u hladnoj vodi jer eto bojler trosi puno struje..😡
I_me- ti si meni presimpa!😎😊😊fkt istin sta pises
Hvala ti! 😙 Trebalo mi je to danas! ❤❤❤😄
Sto se tice jaslica. U 5 mj idu "zamolbe". Nadam se da cemo upast u jedan privatan vrtic koji je na jakoooo dobrom glasu. 2 poznanika mi tamo radi,a muz nosi tamo marende iz restorana klincima. Ugl.. znam sta papaju, puno su vani, sve pozitivno, cijena 1200kn. 😐
U drzavni i da hocu nemos upast jer moras imat debelu vezu. Od npr. 10 djece, 9 ih je preko veze. Kod nas tu ima jaaaako puno djece a premalo vrtica. A u najgorem slucaju, bivsa sefica je zavrsila za dadilju, trenutno cuva 4 djece ( 1-3g, 2000kn).. svaki tjedan odbije par mama.. 😟..
Tako da.. vec smo sad poceli kalkulirat di i sta.. 😕
I me, i moj muz zeli dadilju... meni to kosta previse pa cemo vidjeti ako mozemo upisat maloga u pvt vrtic iza nase kuce... naravno, tu je veza u pitanju jer se svi znamo... ali to sto kazes,
Sortiraj odgovore
Najstariji