Ko glupaca, na brzinu citam i pol toga promasim 😂 ugkavnom da, kako si napisala ta ljekarna narucuje izvana, a nekad imaju i na skladistu
Kako ti mene nasmijes😂Dnevnik idenja! 😂😂😂
ne za*ebavam, ozbiljno sam pisala svaki božji dan...zato jer je bilo kao "imaš vremena ,mali ide u vrtić" (a mali išao 10% vremena)
inače s Tomom sam vodila i dnevnik dojenja....točno pisala kad i koju sisu je jeo.....s njom sad nisam jer sam koristila narukvicu (označiš uru i L/D cicu) onu od PlanT, mada samo prvih 20ak dana, posli sam i nju otpisala.
Ali zato sad zapisujem spavanje
manijak!
šta ću kad volim statistiku
žena-majka-carica:)
Vidim da sve volite svoje svekice hahahhaha..ja isto al kad se sjetim da ce bit dobra za cuvanje skuliram se i stv je volim hahhah :)
https://lb1m.lilypie.com/y9Qbp1.png
Mamisita, eeee tako i meni kroz glavu prolazi to sto si ti sve napisala… al ne volim niti sto sutim kad mi nesto smeta kod svekinog ponasanja… i kod muzeve none… jer se one ponasaju (nesvijesno) ko da su one centar Diegovog svijeta i svaki put ih cujes: maaaa tkoo te to voli cuvati??? nooonaaaaaa
Poznato mi je to😨😨😨😨😨😨😨
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
djeca brzo odrastu,treba uzivat sta ih toliko ljubavi okruzuje a i dns sutra ne bi volila kad ja budem baka da imam snahu ili kcer koja se drzi ko prva i zadnja zena koja je rodila na svijetu i sve diktira i brani i sve joj smeta. Htjela bi vj stalno bit s unucima jer bi me vratili u ive divne dane kakve sad prolazim sa svojim djetetom!
mislim da je to najbitnije....ja sa svojom svekrvom nisam bila baš u dobrim odnosima, prije djece.
ali činjenica da se ona trudi(la) toliko oko MOJE djece (ok, njena unučad, ali ima baba svakakvih...kao npr moja gđa mater) kroz sve te godine me zbližila s njom, tako da ja ignoriram što smo inače dva totalno različita svijeta i karakterno možda nismo da bismo si mogle bit najbolje prije.....najbitnije da imamo iste interese, a to je dobrobit moje djece (njene unučadi) a i volimo istog čovjeka (mog muža - njenog sina jelte) ...to je dovoljno da budem dobra s njom!
Vidim da sve volite svoje svekice hahahhaha..ja isto al kad se sjetim da ce bit dobra za cuvanje skuliram se i stv je volim hahhah :)
nego šta....tko pametan "grize ruku koja ga hrani"
Barbs, pretpostavljam kak ti je i ne zelim da ispadne da branim baljezganje od starijih i meni je to prije smetalo vise al si mislim kaj cu si raspravljat, promjenit ih nemrem, vole malog i iskoristit cu to na neki nacin (baka servis, ljetovanja itd.😅). Samo promjenis pogled i cao. Ovak stalno neka negativa
pametno zboriš!
nije problem u jaslicama što je cifra ajme (ja kad zbrojim njih dvojicu od 1god do škole, nekih 6x12x1000 puta 2…nekih) 20 tis eura smo ostavili vrtiću - manje gradsko auto si možeš kupit
nego je tu prvu godinu zbilja koma koliko budu bolesni, što mlađi krenu tim je gore (nije jednako "jako" dijete od 1 ili od 3 godine za othrvat se klasičnim boleščinama kolektiva)
Moji su prvu godinu bili stalno bolesni, ali kad kažem stalno onda mislim 1 dan ide pa tjedan dana NE ide
s prvim nisam zapisivala, a s drugim sam si baš vodila dnevnik idenja/neidenja da mogu izračunat postotak i to je bilo nekih 10% prvih mjesec-dva, pa onda posli 20% (da ide, ostalo kući) i tak…morala bih sad pogledat taj dokument di mi je ali ja ne znam kad smo mi dogurali da on "više ide nego ne_ide"….brat bratu prvih pola godine nismo sigurno!
Kako ti mene nasmijes😂Dnevnik idenja! 😂😂😂Al da nije smijesno bilo bi tuzno (ja sam sad smazala pola onog ogromnog ferero rochera od jada dok sam citala cifre, a to je trebalo bit za Bozic na stolu)! Ugl, sokirana sam i dalje. Pretpostavljala jesam da je skupo al toliiikooo, zbilja si mozes auto jedan kupit. Preeestrasno! A sta ces za dijete bi dao sve. Sad mi se vratilo da je moja rodica tak svoje klince upisala (razlika medu njima godina i tri mj) i da su vise bili kuci nego u vrticu al tada je nisam ispitivala sta ni kako jer nisam bila u tom diru.Shame on me, trebala sam na vrijeme! Al znam da je njoj isto doslovno bilo 1 dan ide pa cak i po dva ne ide😢i placas onda drugom sto doma sam lijecis dijete! Grozota!!
I Sretna hvala i tebi na info! 😙😙😙 Njami medenjaciiii
Ja da nema Klokanice bi osla u rujnu u najblizi vrtic da upisem dijete al zbilja. Uvijek kad mi rodica tu bombardiram je trenutnim pitanjima al to mi nikad nije palo na pamet pitat😓
Mamisita a bit ce bolovanja nema mi je ko cuvat moji i njegovi roditelji rade,mi znamo i vikendom i blagdanom radit a tad cemo se snalazit😥😥😥😥
Leptirica.com
nego šta….tko pametan "grize ruku koja ga hrani"
Treba nekad igrat i mudrooo..razumijemo se :)
https://lb1m.lilypie.com/y9Qbp1.png
Jaooo ja sam tonu toga imala za citat a ni ne znam sve sta sam procitala.
Hedgehog nadam se da je sve u redu i da ce bit nalazi dobri.
Svekrve/mame/stariji, ja svima sve kazem sta i kako mislim, moje djete-moja pravila. Nisam balavica, vec 5godina zivim u braku, samostalna sam i ne sutim nikom zivim, osim sefu koji mi daje placu 🤣🤣 iako i s njim sam ss znala svadat, da nam je vatra iz ociju isla i njemu i meni 😁😁😁
Svekar, svekrva i tata moj rade, moja mama je doma pa ako ne bi mali isao u vrtic zamolila bi ju da ga cuva, naravno uz moja pravila. Iako ja ako ne nadem drugi posao ne idem ni iducu zimu raditi tek na proljece 2019. Jer ja se ustajem u 5h pa mrdat malog po zimi i vozit, ne zelim. Iako iskreno, ja bih bila do 3godine njegove doma, samo da mogu (pare su uvijek problem jel) a vidit cemo sta ce bit u buducnosti. Mozda tajo nade bolji posao pa uz sviranje i izdrzimo te 3 godine 😊 Nisam bas tip za baka servis, ok nekad, ali da stalno svaki dan, ne, radije vrtic/jaslice. Znam sve prednosti i mane i vrtica i baka servisa. Naravno kao i svi, vise volim da ga moji cuvaju, iako do sad ga je sveki cuvala na 20min (kad smo isli na dog kod svecenika) i mama na neki sat i pol. Ovako je sa nama stalno. Ili ak ja hocu nekuda tajo ga pazi. Tako mi je nekako lakse i sigurnije. Nije da ne vjerujem drugima al ne znam. Takva sam stas hehe
djeca brzo odrastu,treba uzivat sta ih toliko ljubavi okruzuje a i dns sutra ne bi volila kad ja budem baka da imam snahu ili kcer koja se drzi ko prva i zadnja zena koja je rodila na svijetu i sve diktira i brani i sve joj smeta. Htjela bi vj stalno bit s unucima jer bi me vratili u ive divne dane kakve sad prolazim sa svojim djetetom!
mislim da je to najbitnije….ja sa svojom svekrvom nisam bila baš u dobrim odnosima, prije djece.
ali činjenica da se ona trudi(la) toliko oko MOJE djece (ok, njena unučad, ali ima baba svakakvih…kao npr moja gđa mater) kroz sve te godine me zbližila s njom, tako da ja ignoriram što smo inače dva totalno različita svijeta i karakterno možda nismo da bismo si mogle bit najbolje prije…..najbitnije da imamo iste interese, a to je dobrobit moje djece (njene unučadi) a i volimo istog čovjeka (mog muža - njenog sina jelte) …to je dovoljno da budem dobra s njom!
Treca,jako ljepo napisano i potpisujem😘
Leptirica.com
Sortiraj odgovore
Najstariji