Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Dena1009
    08. Prosinac 2017. 14:51

Curke kak mene iritira ovo sunce, znam da ispadam cudakinja al tak sam zivcana od njega, jos se nisam naspavala i imam mengu.  Mm prijeti da ce uzet V i macku i idu u sigurnu kucu. 😬😡😰 
    Barbs ma ne radis ti nista krivo😊 Jesmo tupave, ni jedna ne pomisli da mozda ova druga radi krivo, uvijek sebe preispitujemo. 
    I me i meni se to jednom dogodilo, cijela firma dobi bozicnicu osim mene. Zena od sefa je vodila kolo, pa me cudilo da su ostali uopste dobili jer je pricala okolo da je to njoj bezveze, a u firmi di je ona, radila je i moja seka, pa znam da je vikala i svađala se jer nije bilo bozicnica vec samo pokloni i bozicna festa, na koju je rekla da ni nece doci ako ne dobije novce.
    Nama je stigo Bozicni poklon za V, al je mm bio tolko nestrpljiv da mu jr odmah slozil. Dobro da je jos mali pa ne moramo kupovati novi poklon.😅

url=https://lilypie.com]

barbs
    08. Prosinac 2017. 14:53

Sanjchi, kad to rijesis ce ti biti super 😊 i ja se zubarici moram javiti... 😊😊😊 Kakav osip?
    Sretna, kad kreces trenirati? jesu to jaci treninzi (cross fit?)
    Ja se sad bas dopisujem sa trenericim da bih krenula od 1.mj

barbs
    08. Prosinac 2017. 14:56

Dena, fooooraaaa 😍😍😍😍😍

• Barbi13
    08. Prosinac 2017. 14:56

mamisita27

barbs

Bela, ni kod nas! HAHAHA
    Suncokretice, samo se i ti ispucaj… I izdrži koliko možeš. Ne možemo ti nikako pomoći i znam da uopće ne vrijedi kad ti netko kaže: PROĆI ĆE! Jer dok prooođeeee, trebaš i ti izdržati…
    Oh i da, kaže ona meni: DA NEMA GRČEVE? I ja kažem da nema… i ona meni: pa kako ti znaš?! i ja joj objasnim, a ona: pa A je imao sa 6 mjeseci… Ufff, a znam razliku između večernje nervozen i grčeva, odnosno, ne znam za grčeve, ali da su oni u pitanju ne bi par dana bez nervoze zaspao ( i bez nosanja!), a par dana ga moraš nosat…

Barbs, imas tih tako nekih zenski koje bi raspravljale samo da raspravljaju, imam ih ja. Mislim da svi imamo il smo naletili na tak nekog. Ja sam se prije uzasno nervirala oko toga. A sad me bas boli uvi. Kazem:"Ma jeeel?! Ma da draga, tako je kako ti kazes.Ljubim te u celo pametno, zivot si mi spasila svojim savjetima!"I kad zavrsimo, ta osoba je na kraju vodila monolig a ja opet radim po svom😎

A dobra si mamisita😂😂😂

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

barbs
    08. Prosinac 2017. 14:57

joj ja sam i dalje u + s kg i bas sam u bedu  moram i kruh i slatko izbacit iz prehrane... neeeema mi druge

• Barbi13
    08. Prosinac 2017. 14:57

Dena1009

Curke kak mene iritira ovo sunce, znam da ispadam cudakinja al tak sam zivcana od njega, jos se nisam naspavala i imam mengu. Mm prijeti da ce uzet V i macku i idu u sigurnu kucu. 😬😡😰
    Barbs ma ne radis ti nista krivo😊 Jesmo tupave, ni jedna ne pomisli da mozda ova druga radi krivo, uvijek sebe preispitujemo.
    I me i meni se to jednom dogodilo, cijela firma dobi bozicnicu osim mene. Zena od sefa je vodila kolo, pa me cudilo da su ostali uopste dobili jer je pricala okolo da je to njoj bezveze, a u firmi di je ona, radila je i moja seka, pa znam da je vikala i svađala se jer nije bilo bozicnica vec samo pokloni i bozicna festa, na koju je rekla da ni nece doci ako ne dobije novce.
    Nama je stigo Bozicni poklon za V, al je mm bio tolko nestrpljiv da mu jr odmah slozil. Dobro da je jos mali pa ne moramo kupovati novi poklon.😅

Ajme kako dobro

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

barbs
    08. Prosinac 2017. 14:58

Dena, nasmijala si me za komentar od muza!!! 😂😂😂😂

dzenny
    08. Prosinac 2017. 15:15

Barbs,moja svekrva nije losa,samo je moras postaviti na njeno mjesto.. jer eto dok mene nije bilo,znala je sve sta joj sinovi rade,imala je 'kontrolu nad njima'. Ali kako sam ja dosla,sam rekla da ne dam da mi neko kontrolise zivot,pa joj jos uvijek to nedostaje.. 😂😂 aa ovako do mn nije losa 😉 
    Dena super poklon. Haha za muza 😂😂

dzenny
    08. Prosinac 2017. 15:16

Wuuuhuu cure, kupilaaa sam sii sad jaknuuu.. 😍 a prije neki dan patike,hlace i dzemper.. imaa da bankrotiraaaam 😔

Suncokretica
    08. Prosinac 2017. 15:33

Kleaiva, ne dojim ju nego smo na Ad-u. Probali sve, od kapi do antikolik hrane ali ništa ne pomaže. 
    Traje to kod nas po cijele dane a navečer neutješni plač od par sati tako da su baš pravi kolici 
    Ona je rođena ranije i sitnija pa to sve ima utjecaja. Dok probava ne sazori, nema nam druge nego čekati i biti strpljivi... 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.