Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    I_me
    08. Prosinac 2017. 12:44

Dzenny te svekrve su bas fuj. Al pokazala si ti njoj! 
    ( imas znanja kao da ti je peto a ne prvo!!! 😊😊😊) 
    Ja sam jucer svojoj svekrvi poslala poruku da ce malena nosit remencice, samo mi je odg.. pa bolje sada nego po ljeti.. pa mamu ti je***!!!
    Dok me od muza teta odmah nazvala i trazila da joj objasnim sto i kako i stvarno je imala rijeci utjehe.. zasto mi ona nije svekrva??? 😂😂😂

Maja 3
    08. Prosinac 2017. 12:47

Joj cure,sve to prodje,i prebrzo. Znam da vam se sad cini ko vjecnost..i grcevi i nosanje,i uspavljivanje...ali to preleti. Moja Tena ce dr tjedan 2 godine,i sad kad ju pogledam pimislim kak je to vrijeme preletilo,kao da sam jucer bila trudna s njom..

barbs
    08. Prosinac 2017. 12:52

I me, koja r* sveki! 
    Dzenny, isto tako!!!! 
    Moja se smirila. NE VISI MI TU SVAKI DAN ahahahahaha ali najgore je šta mi visi NJENA sveki i dođe 30000 puta 

barbs
    08. Prosinac 2017. 12:54

Maslacak, to mi je rekla patronažna...  Još kad je bila tijekom prvog mjeseca sam joj rekla kako se non stop nosa i rekla mi je: jooooj, uživaj dok možeš... jer kad preraste će ti faliti.. i ja njega OBOŽAVAM nosati, al navečer baš pop* i ajmo nosanje sat i pol, dva...  Ali i to će proći  Samo ponekad se moram/o ispucan i nakon svega što mi je danas frendica rekla mi je prošlo kroz glavu kako možda sve krivo radim i sad sam baš u bedu i plače mi se 

Barkleys
    08. Prosinac 2017. 13:01

dzenny

Bela,znaci isto dijete imam,potpis 😉
    Barbs,kad se samo sjetim,dok sam bila trudna i kad kazem da zelim svoje dijete sama odgajati i kad sam rekla,da kad rodim mi ne treba niko,da ce dragi uzet slobodno (jer sveki je ocekivala da cu nju pozvat da bude barem mjesec dana,jer ja necu znati oko dijeteta)sveki je rekla:"Cekaj dok rodis,ti ces mene milion puta pozvati i plakati jer ona place a ti ne znas sta joj je!" Tad mi je dala vjetar u ledja,da sb to nikad ne dopustim.. Alari je skoro 2,5 mjeseca,ja jos nisam ju pitala za najobicniji savjet (pa prica kako sam.ju iznenadila,da imam znanja oko dijeteta kao da mi nije prvo nego peto).. iii da,dodje dana kad si umoran,kad mislis da ne mozes od umora dalje,kad ti se puno toga nakupi pa se isplaces,dijete pustim dragom i odmorim se 2h i eto me kao nova.. 😉😉 samo mn da treba neko da mi vjesi za vratom 24h,jer imam malo dijete,ne hvala.. dodji ju pogledaj,malo se druzi sa njom i adio.. 😀

Hahaha ti ćeš nju zvati i plakati... Trgam se od smijeha na ovo... Stvarno si svašta umišljaju ljudi.  Q

barbs
    08. Prosinac 2017. 13:06

Dzenny, omg... onda je moja sveki još i dobra sa svojim glupim komentarima 

• sretna
    08. Prosinac 2017. 13:09

Maslacak31

Joj cure,sve to prodje,i prebrzo. Znam da vam se sad cini ko vjecnost..i grcevi i nosanje,i uspavljivanje…ali to preleti. Moja Tena ce dr tjedan 2 godine,i sad kad ju pogledam pimislim kak je to vrijeme preletilo,kao da sam jucer bila trudna s njom..

Bas tako. Moj L ce za 3 mj 4 godine vec! Jos do jucer je bio moja mala maza, a sad vec veliki decko! Pa kud vrijeme leti :(

• Barbi13
    08. Prosinac 2017. 13:16

Imenjakinjo,ma ko je sljivi ti znas najbolje za svog malog sefa najlakse je pametovat i da nebi slucajno plakala sve super radis D je beba za pet😘😘😘😘bila nam je patronazna za petnaest dana je dobila 500g i pokakala joj se juhuuuuu😂😂😂rekla mi je da se ne brinem za to sto ne kaka po dva tri dana jer da P raste🤔🤔🤔to bas ne kuzim kakve veze ima sa rastom ala dobro nek se ona njoj pokakila😂😂😂😂😂

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

barbs
    08. Prosinac 2017. 13:18

Sretna, baš vrijeme letiiii 
    Barbi, PRAVO P!!!!!!!! 

barbs
    08. Prosinac 2017. 13:19

Btw. Hvala, Barbi na lijepim riječima!  Nisam plakala!  Samo mi je to prolazilo kroz glavu...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.