Dena ja svaki put poslije kupanja fenom na onoj mlakoj tempersturi posusim pregibe. Isto tako i ispod vrata kad ga prebisavam. Otkako mi to radimo nema crvenila vise
(Ako ces to raditi u predjelu nogica svakako rukom zastititi pimpac i jajceka 😉)
Btw: gdje u DE ima za kupit psenica? Ja ju nisam nasla u kauflandu
Marijana, a da probas pogledati u DM? Tamo kod nas ima, pa mozda se nadje kod vas 😊

Primjecujem vec nekih cca tjedan dana da se v kod prematanja izvrce na stranu i sve si mislim sta je sa tim djetetom, da bih prekjucer skuzila da se on pokusava okrenutina bok, vidi se da mi je prva beba😅 jel ide to tak rano vec?
to sad ide po redu, doduše netko prije a netko kasnije
moj Toma je s nepuna 3mj to savladao
inače je rok cca 4mj starosti....najkasnije s 5mj svi se okreću

žena-majka-carica:)
sestricna jucer skoro napala.sto malog stavljam u krevet, jer jedna nasa poznanica ima curku 2 godine i jos je s njima u krevetu, nece van..pa.kao imat cu problema. A ja onak.ahaaa.. i kontam si pa.nisam jedina mama koja tako radi, a bit ce nam.kako bude. 😊
paaaa? iskreno ja nisam htjela Tomu izbacit van do 2god, tek negdje poslije smo krenuli prebacivanje jer mužu i meni stvarno više nije bilo mjesta. Da mi je smetalo, krenula bih ga stavljat u njegov krevet prije….Davida smo dota ranije stavili u njegov jer nije dojio i nije bio takva maza kao Toma, njemu je bilo dovoljno da mu dademo ruku (kindač uz bračni) pa bi tako se uspavljivao - držao našu ruku i prstićima nervozno prkeljao po njoj dok ne bi se ugasio..
Meni je jedino smetalo što sam bez muža morala spavat kad je Toma bio beba jer nismo imali dovoljno velik krevet a i spavaća soba u stanu u kom smo tad živjeli je bila hladna i vlažna pa radi bebe nisam htjela tamo spavat nego sam ja s malenim u DB na kauču spavala…..pa je onda tako ostalo dosta dugo, ne sjećam se točno ali sigurno godinu dana.
Sad spavamo svi troje jer bogu hvala imamo normalnu toplu suhu spavaću, a i krevet je 180 pa se ne gužvamo nego je ok.
Treca nas krevet je 200×200 pa muz ne moze s nama spavat, spava malo i zbrise u dnevnu, i tako svaku vecer. Boji se da ne legne na malog i na svaki zvuk il pokret od malog se budi, a u dnevnoj spava kao top, leon i kad place on ga u dnevnoj ne cuje, a soba je odmah do dnevne 🤣
No de ti reci kako si odvikla djete od vaseg kreveta, tj.mamine blizine dok pajki, vise je to bitno nego krevet? 😉

Iii da se pohvalim (ali da se Alara ne pokvari),zaspala je sinoc u 20:30h i jos se nije probudila.. ja sam ju sad nahranila,aa ona i dalje spava 😂 znaci evo 8h u komadu je do sada,wuuuhuu.. 👏👏
ček, 8h bez dojenja izmedju?? ili?
mi spavamo već otkad cijelu noć bez ustajanja ali s cca 2 dojenja kroz san
zadnje vrime oko 8 kupanac, u 8ipo spavamo....ali da ja ne legnem s njom nisam sigurna bi li to šljakalo jer hoće da me nanjuši da sam blizu
ustajemo oko 7 +/- pol ure....a ako dečki ne klepetaju kad izlaze u školu/posao onda i do 8ipo odvali
(ali zato po danu jako malo spava, sve neke mini ture, nijednu poštenu)

No de ti reci kako si odvikla djete od vaseg kreveta, tj.mamine blizine dok pajki, vise je to bitno nego krevet? 😉
kud već brineš o tom
a to ti je kao odvikavanje od pelena
prvo mora djetetu i tebi kliknut u glavi
i onda ide to u par dana
ali ako ideš nasilu kad netko od vas dvoje nije (psihički) spreman na taj čin, onda su drame
kod nas nije išlo na silu
došlo je prirodno
isto ko šta ti prirodno dođe "izbacit muža iz kreveta" kad se bebo rodi zbog praktičnijeg uspavljivanja
ugl
ne brigaj
niš posebno nisam radila, pričali, mazili se i onda u svoj krevet
samo ne na silu i uz suze, to nije način

Sretan imandan Barbarama 😊😊😊😍😍😍
Kod nas na sv.Barbaru, sv.Luciju i badnjak muska djeca idu pilicarit (ne znam jeste cule za to) i muz isao sa malim kod njegovih i mali dobio 50kn. Kasnije cemo kod mojih🤣 htjeli smo ujutro ali tata radi pa cemo kasnije.
Barbs hahaha Diego mali pravi deckic, necuuu se slikati hehehe super je 😋😊 a ne znam jel skok kod Leona, to ima i sa 3mj jelda opet? Mozda i je.. 🤔
Barbs i Yel kakanje u gace ajmeee ne mogu zamislit, nisam nikad jos, heheheh 🤣🤣🤣
Maslacak ajme predivno je sve, jesi sama radila?
Gdje si nabavila taj bodi? Mrak je! Da moj je hajdukovac, tako ga tata uci da bude na tatu 😂 a ja cu ga uciti da navija za svoj dep, da bude sto puniji parama 🤣🤣🤣🤣
Dena shou jutarnji pravi 🤣🤣 bitno da si se snasla 😊
Mi imamo veliko kupatilo, ali glup raspored pa mi ne stane prematalica, bila sam mlada i ne zainteresirana kad smo radili, pa sjecam se da sam majstoru rekla da napravi kupatilo kako hoce da me briga gdje ce sta bit jedino mi bilo vazno da iznad wc skoljke bude prozor da sav smrad odma izade van 😂 da sad pravimo kupatilo eeee sad bi sve sefovala kako da bude 😊
Dzenny jaoo kako lijepa bebaaa i kompletic je lijep, super boja 😊

kud već brineš o tom
a to ti je kao odvikavanje od pelena
prvo mora djetetu i tebi kliknut u glavi
i onda ide to u par dana
ali ako ideš nasilu kad netko od vas dvoje nije (psihički) spreman na taj čin, onda su drame
kod nas nije išlo na silu
došlo je prirodno
isto ko šta ti prirodno dođe "izbacit muža iz kreveta" kad se bebo rodi zbog praktičnijeg uspavljivanja
ugl
ne brigaj
niš posebno nisam radila, pričali, mazili se i onda u svoj krevet
samo ne na silu i uz suze, to nije način
Imam vremena, mali pava, rucak se kuha, pa eto razmisljam hehe... 😉😊 Hvaaallaaa 😊

Evo malo da vidite jutros kako je bio raspolozen, poslije sam ga stavila u viper i otisla juhu stavit kuhat, a on prica, galami, pjeva 🤣🤣🤣 cijela kuca je orila, bas je grlat.. na mamu 😁😁😁 i bio je bas bas raspolozen. Spavao je od 22:30h do 09:30h uz 2 sisanja, jos bi pavao da se ja nisam ustala.

. Pisanje u gace: znaci, kad sam bila prehladjena nedavno, svaki put kad bih kihnula bi mi promocilooo 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
to je normalno nakon vaginalnog
bolje da ne znaš kako je nakon drugog
još ako je beba veća
ko u mene 4ipol kile
preklani sam se skoro upiškila ne dok sam kihala, nego samo što sam išla potrčat (a polupunog mjehura bila)
ko-ma
...treba radit kegelove....

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji