Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kleaiva
    08. Prosinac 2017. 11:24

Treca uzivaj na svadbi! Tako sam ja uvijek brinula kad ono moji prasci nisu ni kmeknuli zamnom...samo nek je dosta mlijeka😂
    Ja sam nocas prvu joc odspavala posteno od pola 9 do pola 1 u komadu je Dora odvalila...pocicala pa opet do 5...onda je nacicavala do 6 i u 9 sam je zbudila jer je patronazna dolazila...frajerica je u 2 dana 200g dobila😂 malo se pupak zacrvenio ali kaze patronazna da nije strasno i da ce bit ok.

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

• sretna
    08. Prosinac 2017. 11:30

Mamasita mooozda imam sliku negdje na kompu..davno je to bilo, prije 3 godine. A na netu imas uputstva kako to napraviti

• Barbi13
    08. Prosinac 2017. 11:30

kleaiva

Treca uzivaj na svadbi! Tako sam ja uvijek brinula kad ono moji prasci nisu ni kmeknuli zamnom…samo nek je dosta mlijeka😂
    Ja sam nocas prvu joc odspavala posteno od pola 9 do pola 1 u komadu je Dora odvalila…pocicala pa opet do 5…onda je nacicavala do 6 i u 9 sam je zbudila jer je patronazna dolazila…frajerica je u 2 dana 200g dobila😂 malo se pupak zacrvenio ali kaze patronazna da nije strasno i da ce bit ok.

Bravo za Doru.....papalica mala😘😘

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

• Bebushka
    08. Prosinac 2017. 11:55

Mi odradili uzv kukova na šalati, dosli na red za 5 min, doktor neki mladi super, cure su bile super a i kukovi i sve drugo sta je gleda je super jos da se nije naoblacilo skoknili bi na advent ovako idemo do svekica malo, vidim da ju jucer bija dan za izljeve njeznosti ... ma i ja cas sve volim 

barbs
    08. Prosinac 2017. 12:07

Evo, otišla je frendica... odsat i pol što je bila Diego je njorgao sat i 20 hahahah  Još ja pričam kako me ponekad navečer izbaci iz takta (pogotovo kad sam sama i nema mi muža da ga smiri i uspava!) jer ima tu večernju nervozu dosta često, a ona: pa kako veeeć? I onda kaže: kod nas je uvijek netko bio... Ma si mislim: kao 1. imala je blizance koji su super bili... sami bi se uspavali bez problema... itd itd itd kao 2. njena je mama bila tamo svaki dan (pogotovo navečer!) i onda je lakše... Mrzim kad netko odmah pametuje, a nije to prošao jer i meni je lakše kad je muž navečer doma, a kad ga nema - snađi se druže. Još govori: pa vidiš kako je dobar?! A ja sam joj rekla: da... kroz dan je super... navečer ima svoje žute minute  UIgl, baš mi je zasmetalo to njeno: PA KAKO VEĆ?  Rekla je da su u principu njoj twinsi spavalio po 3 h u komadu (po danu!), pojeli bi, nešto malo pronjorgali i zaspali... navečer (kad se sjetim kad sam bila kod nje!) je 2 min bila u sobi i zaspali bi oko 20h... I nit ih vidiš nit ih čuješ...  I onda ona meni: PA KAKO VEĆ?  Svaka je beba priča za sebeeee... Da se razumijemo, i ja sam ponekad kriva što je on navečer nervozan jer osjeti da sam ja umorna itd itd itd, ali Bože moj, i ja sam od krvi i mesa... Nisam super majka! Umorna sam! Ponekad izgubim živce (pa ga mužu proslijedim!)... Ponekad mi se plače jer sam krivo reagirala... itd... Al' mi nikada ne bi palo na pamet pametovati.
    Isto kao i za pelene. Njena djeca su koristila BABY LOVE i ona mene uvjerava da je NEMOGUĆE da Diego već sada nosi br 4 jer njeni su sa godinu dana četvorku nosili 
    Oprostite... morala sam se ispucati...

barbs
    08. Prosinac 2017. 12:09

Bebushka, super za kukiceeee! WUHUUUUUUUUUU  
    Kod nas je kiša  Sada spava, pa ja idem napraviti krevet i oprati suđe. Čekam da sestra dođe probati kolač 
    KleaIva, super za spavanje! 
    Ako sve prođe kako treba, mi ćemo slijedeće subote pustiti navečer Diega na par sati sa sveki ili s mojima... Mi idemo na rođendan od frendice i njenog dečka. Moram se do onda izdojiti. Naravno. sve ovisi o tome kako će reagirati Diego na cijepivo u petak... Odnosno, hoće li imati temperaturu...

I_me
    08. Prosinac 2017. 12:22

I_me
    08. Prosinac 2017. 12:24

I jucer sam saznala da je sjela bozicnica i da se sef ove godine bas isprsio a mene tko sljivi. 😤😤😤
    Ajd da nas je zaposleno 50 u firmi pa bi razumila nego ima 3 jebena zaposlenika..

I_me
    08. Prosinac 2017. 12:25

Idem sad usisat i ribat kuhinju! 
    Pa barem nek se kuca sjaji kad ne mogu ja.. 😢😢😢

dzenny
    08. Prosinac 2017. 12:25

barbs

Evo, otišla je frendica… odsat i pol što je bila Diego je njorgao sat i 20 hahahahJoš ja pričam kako me ponekad navečer izbaci iz takta (pogotovo kad sam sama i nema mi muža da ga smiri i uspava!) jer ima tu večernju nervozu dosta često, a ona: pa kako veeeć? I onda kaže: kod nas je uvijek netko bio… Ma si mislim: kao 1. imala je blizance koji su super bili… sami bi se uspavali bez problema… itd itd itd kao 2. njena je mama bila tamo svaki dan (pogotovo navečer!) i onda je lakše… Mrzim kad netko odmah pametuje, a nije to prošao jer i meni je lakše kad je muž navečer doma, a kad ga nema - snađi se druže. Još govori: pa vidiš kako je dobar?! A ja sam joj rekla: da… kroz dan je super… navečer ima svoje žute minuteUIgl, baš mi je zasmetalo to njeno: PA KAKO VEĆ?Rekla je da su u principu njoj twinsi spavalio po 3 h u komadu (po danu!), pojeli bi, nešto malo pronjorgali i zaspali… navečer (kad se sjetim kad sam bila kod nje!) je 2 min bila u sobi i zaspali bi oko 20h… I nit ih vidiš nit ih čuješ…I onda ona meni: PA KAKO VEĆ?Svaka je beba priča za sebeeee… Da se razumijemo, i ja sam ponekad kriva što je on navečer nervozan jer osjeti da sam ja umorna itd itd itd, ali Bože moj, i ja sam od krvi i mesa… Nisam super majka! Umorna sam! Ponekad izgubim živce (pa ga mužu proslijedim!)… Ponekad mi se plače jer sam krivo reagirala… itd… Al' mi nikada ne bi palo na pamet pametovati.
    Isto kao i za pelene. Njena djeca su koristila BABY LOVE i ona mene uvjerava da je NEMOGUĆE da Diego već sada nosi br 4 jer njeni su sa godinu dana četvorku nosili
    Oprostite… morala sam se ispucati…

Wuuuuhuu.. ta neka pametna prijateljica.. zna bolje o tvom dijetetu nego ti sama.. 😂😂 uuhh i ja too ne volim.. mom dijetetu ne moze niko bolje znati od mene same,pa taman da si ih 10 odgojila.. jer kao sto kazes,svako dijete je prica za sebe.. drzi se ti svoje teorije,aa za savjete,ako nam sta treba,hvala Bogu imamo iskusnih mama na klokanici.. 😉😉

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.