uuu Leon baš ozbilja pogled ima, ko frajer tinejđer a ne bebica

žena-majka-carica:)
Treca sreca,u komadu je spavala 10,5 sati.. nakon 7h sna je imala prvo dojenje kroz san,znaci u 3:30 je prvi put dojila i onda je spavala do 7h..ii opet je zaspala u 7:30 do 9:30.. ali zato se vise dobrom spavanju danas ne nadam,isto tako kao i tvoja Mila.. sve nesto po 10-20 min.. 😊

Dzenny, posebno ime. Kao i Alara😀
Barbs, super za Diega, moj to ne bi mogao😁
Barbi, napisala si da jedva cekas da potrosis kutijicu d3k1 al ja sam razumijela svog pedijatra da se to daje bebama do kraja 3.mj a ne do kraja doze. Iskusne klokanice, pomozite: Daje li se D3K1 do kraja doze u kutijici ili do kraja 3.mj zivota novorodenceta?
Meni je pedic rekao da vise ne kupujem d3k1 i odmah mi dao recept za d3 a nema k1,pocinje sa O i ti si ga dobila….
Tako je… nema potrebe koristiti D3K1. Odmah trazi recept za Dvitamit, on se koristi cijelu prvu godinu zivota. Mnogi nisu zadovoljni s Plivit kapima jer (kako mi je i sama magistra u ljekarni rekla) mogu izazivati grcice, za razliku od Oleovita.
Cure ne zelim pametovati, ali nemojte pretjerivati s tom kamilicom, koliko god blagotvorni ucinak na zeludac ima, toliko cini lose crijevima jer ispire zastitni sloj sa crijeva kojeg radi majcino mlijeko a sto je izuzetno bitno dalje u zivotu djeteta… secer i sol dijete ne bi trebalo okusiti u prvoj godini zivota, osim prirodne secere iz hrane kad krene dohrana. Toliko koliko olaksate bebama pokakati se, i sebi da ne gledate kako se muci, toliko ta kamilica radi stetu. Meni isto mali nije kakao 2 dana, ali sam mu masirala trbuscic s masti protiv nadutosti za bebe (sigurno ima i u HR za kupiti), stavljala ga na trbuh spavati preko dana a idpod njega zagrijane koscice, kad sam ga drzala savijala sam mu nogice u fetalni polozaj (jer naravno nitko se nemre pokakati s ispruzenim nogama) i pokakao se tu vecer. Crijevna mikroflora je jako bitna zbog alergija i raznih intolerancija...
ponavljanje je majka znanja.....a ovo je zbilja bitna činjenica za osvijestiti
mada, da meni Mila ne kaka par dana pokeknula bih i ja!
dosad je samo jednom imala začep, kad smo tek uveli D3 babytol kapi
pa sam ju masirala, i izvodila razna čuda, tak da smo srećom izvukli se
dosad ništa osim maminog mlijeka nije papala

žena-majka-carica:)
Ajmeeee... imam jedno 50 stranica zaostataka! 🙁
Kod nas buran vikend.. gosti.. rika mi televizor,mob, laptop nesto steka.. ranit cu se.. ema navecer nikako zaspat, koma sam.. stomacic ju zeza.. svaku vecer plac.. masiram trbuscic, vjezbam sa nogicama, stavljam ju u polozaj za kakanje.. pokaka se preko dana nesto jaaaako malo al nikako da napuni posteno pelenu..

Cure kako dajete oleovit d3 ja Uni dam na žličicu ona odmah pljune sve natrag 😂

Ja sam ispeglala planinu vesa u zamotala L poklone za Nikolu 😊
Sretan imendan Barbarama 😊
Leon je pravi frajer!
D3 dajem na zlicicu zajedno s biogaiom, on to sve pocucla, mljacka, fino mu je 😂 ako ti pljuje van stavi par kapi mlijeka
Zaboravila sam sto je jos pisalo

I_me,jadna Ema.. 😔 ka sam vec navikla da moja A kaki svako 2-3 dana,ali ju nikad ne cujem da stenje,da se muci..
Aurora,ja isto dajem na zlicu i ona hoce kao da ih izbaci nazad,ali lezi i onda joj ja drzim glavu ravno dok ne cujem da ih je progutala.. 😊

Aurora, ja dajem na žličicu uz par kapi vode da lakše sve klizne. Inače imam osjećaj da mi ostane jer su samo 2 kapi
Koliko vaše bebe spavaju po danu?
Moja noć dobro odspava (nakon što dočeka ponoć i jedva se uspava) a preko dana mi ima možda jednu turu dobrog sna i to uglavnom u klokanici il na meni. Ak je u košari stalno se budi zbog grčeva. Inače mi je ujutro više spavala jer popodne nije mogla od grčeva.
Jučer nije skoro ništa spavala preko dana, nešto malo ujutro i navečer ko sova! Nikako zaspati i samo gleda i zuji okolo
Ne bi li ona trebala u toj dobi više spavati? Il mogu bit sretna da mi i noć spava?

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji