Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Barbi13
    08. Prosinac 2017. 13:19

I_me

barbs

I_me

I jucer sam saznala da je sjela bozicnica i da se sef ove godine bas isprsio a mene tko sljivi. 😤😤😤
    Ajd da nas je zaposleno 50 u firmi pa bi razumila nego ima 3 jebena zaposlenika..
    F U ŠEFEEEEEEEEEEEEEE

Inace smo u super odnosima! Cujemo se konstantno. I dodje kuci kod nas.. i bas mi cudno sad to.. sad mi dodje da ga nazovem.. al necu!!!
    Jos ce ispast da zicam novce..

Bez obzira sto si na porodiljnom trebala bi dobit bozicnicu😤😤😤😤😤

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

I_me
    08. Prosinac 2017. 13:25

Barbi bravo za kakanje! 
    Tko bi rekao da cemo se tako veselit kad nam se djeca pokake 😂😂

panica
    08. Prosinac 2017. 13:25

Barbs,nemij se bedirat, ti sve super radis, bas onako kako je za tvoju bebu najbolje😘
    Dzenny i Ime svekrve su super, najdraze su mi te jako pametne 
    Ja sa svojom uopce ne komuniciram, zao mi samo dragog jer skuzim kad ga razj.. prek poruka

I_me
    08. Prosinac 2017. 13:27

Barbi13

I_me

barbs

I_me

I jucer sam saznala da je sjela bozicnica i da se sef ove godine bas isprsio a mene tko sljivi. 😤😤😤
    Ajd da nas je zaposleno 50 u firmi pa bi razumila nego ima 3 jebena zaposlenika..
    F U ŠEFEEEEEEEEEEEEEE

Inace smo u super odnosima! Cujemo se konstantno. I dodje kuci kod nas.. i bas mi cudno sad to.. sad mi dodje da ga nazovem.. al necu!!!

Ma znam.. 😟😔 al sef bozicnicu isplacuje na ruke ne na racun.. tak da.. 😥

• Barbi13
    08. Prosinac 2017. 13:28

I_me

Barbi bravo za kakanje!
    Tko bi rekao da cemo se tako veselit kad nam se djeca pokake 😂😂

Kakica je na prvom mjestu😂😂😂😂😂😂a ljepe nase bebice😘😘😘

Leptirica.com

• Barbi13
    08. Prosinac 2017. 13:30

I_me

Barbi13

I_me

barbs

I_me

F U ŠEFEEEEEEEEEEEEEE

Ma znam.. 😟😔 al sef bozicnicu isplacuje na ruke ne na racun.. tak da.. 😥

A prasac jedan....mozda kad dodje kod vas ti donese novcice😊

Leptirica.com

Suncokretica
    08. Prosinac 2017. 14:04

Ja ovo ne bi nazvala grčići jer je to preblag pojam. Ovo su grčevi na kvadrat po cijele dane 
    Al dobro, nek je ona meni živa i zdrava i raste. I nek je sve zlo u tome što će proći!
    Srećom pa imam klokanicu, to je jedino doba dana kad malo predahnem, skuham ručak i popijem kavu, a i ona odspava ko top u njoj, valjda jedino doba kad spava kako treba. 
    Treba uživati dok su ovako mali slatki, kao što ste rekle, vrijeme leti...
    Ali meni je žao što su mi ti grčevi zasjenili to sve. Al opet kao što svi kažu, proći će (srećom) 

barbs
    08. Prosinac 2017. 14:09

Suncokretica

Ja ovo ne bi nazvala grčići jer je to preblag pojam. Ovo su grčevi na kvadrat po cijele dane

HAHAHAHHAHAHAHA Luda si :*
    Mamisita, imaš pravo! :* 

kleaiva
    08. Prosinac 2017. 14:39

Suncokretica…ajde da ti barem pokusam pomoci da nades barem jedan razlig za taj plac i grcenje po cijele dane...pravi grcevi traju 3 sata u danu i uvijek u isto vrijeme...uz to djeteru mozda smeta nesto sto ti jedes pa je nakon svakog hranjenja u komi i moze biti da ti se naguta puno zraka sto moze biti i zbog prepunjenosti ili imas jako otpustanje mlijeka...sve je to vrlo lako primjetiti...najteze za hranu ali i to se da. Kad dojis dogada li ti se da beba povuce pocne gutati i onda place i dere se i mice se s cicke?

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

kleaiva
    08. Prosinac 2017. 14:40

Sve mi to zvuci kao moja frka s curkom prvom...da mi je onda netko ukazao na neke probleme ne bi se 9 mjeseci mucili s probavom.

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.