Sanjchi da nije čišćenje hormona?
Moja je isto imala sitne prištiće i pedijatrica je rekla da će se to samo povući i tako je bilo, kroz 2-3 dana su nestali
Sanjchi od melema nije sigurno osim ako nije alergicna na pcelinji vosak ili ricinusovo ulje. Bas htjela napisati Aurori da se meni tj mom malenom povuklo od melema. Jucer sam pisala da je dobio pristice po obrazima ali su se vec sasusili i rekla mi sestra da je i njen mali to imao pa su mazali dva dana melemom i proslo je. Evo crvenilo se B skroz maknulo, jos je malo suho pod rukom ali povlaci se. Sanjchi ja mislim da je zo od obicnog praska, pocela sam svoje majice i muzeve za po doma od jucer prati s baby deterdjentom jer se desi da primimo malenog bez tetrice koji put. A pidjame nase obavezno jos od pocetka perem s njegovom robicom
Suncokretica nama su grcevi prestali preko noci zahvaljujuci Lactibiane. To je nesto novo na trzistu i ima u HR. Koristili smo i SabSimplex i BioGaiu i nista nisu pomogli. Pokusaj! Daje se kapaljkom 2x po 0.5ml
Ja mislim da i mi imamo grčiće. Od početka je probava štekala ali zadnjih 3-4 dana oko 6 krene i ne ugasi se do ponoći. Čim padne mrak, uspijem ju uspavat na meni na 20 min, pa se probudi i krene plakati pa kad se malo smiri malo pocica i ako se pokaka super ako ne, opet plače dok se ne pokaka... I tako već par dana... Danas cijeli dan je u nekom grču, nemirno spava ako spava, samo bi se nosila... Sve me strah kad padne mrak... :( :(
Suncokretice...oprosti propustila sam da ste na AD-u ali ni ti nema veze onda...mozda joj ne pase duda ili ima vecu rupu pa se naguta zraka pogotovo ako lakomo sise. Pokusaj je stavljati u sto poviseniji polozaj dok papa i cesce joj daj da podriguje u toku jela...mozda ce negodovati ali ces joj olaksati za kasnije. I ovo sto je Marijana spomenula probaj...od frendice malenoj su s tim prestali grcevi isto.
Klasicni grcevi nece proci od nicega isim sami od sebe ali ovo ostalo u toku dana se da olaksati. Masiranje trbuscica toplim rucnikom i podizanje nogica u zrak uvijek pomogne.
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
Kleaiva hvala na savjetima! Sve to radimo i olakša joj, masaže, topli oblozi, al i dalje su tu. Koristimo dr Browns bočice koje su antikolik. Pomaže nošenje i ljuljanje. Mislim da to jednostavno mora proći...
Moram priznati da ide na bolje, prije je to bio vrišteći plač svaku večer par sati, sad je kraće. Užasno teško za slušati i gledati kako se muči a nema pomoći...
Hedgehog, točno tako je nama krenulo iza drugog tjedna. Iza 6 pa do ponoći ludilo i plač. Nadam se da vam neće kao nama...
Marijana, potražit ćemo. Hvala!
Sanjchi vjerovatno je reakcija na nesto. 😕
Barbs ah sto "volim" takve komentare. Ja ne kuzim potrebu drugih da pametuju u vezi beba, kuce..ma svega. Onak iskreno briga mene tko ce i kako ce sa svojim djetetom i svojim zivotom. Nekad popizdim na komentare i odlucim vratit isto mjerom ali ne mogi, nisam takva. Npr.sreli smo frendicu i muza u trg centru pozdravili se i svako na svoju stranu, da bih se cule 2 dana poslije i kaze ona meni pitao ju je muz kako ja nisam pitala kad ona radi to kad smo se srele u trg centru. A ja njoj na to, reci ti njemu da ja nisam baba da vodim tude brige 😂
Sanjchi, baš su lijepe! Nadam se da će se taj osip što prije povući.
Dzenny, ma sve su svekiće na sličnoj bazi. Ni ja se na svoju ne mogu previše požaliti i svaka joj čast što nam pričuva Diega kad zatreba itd, ali danas me zasmetalo što ga je digla bez veze... Ležao je na kauču i pronjorgao i trčala ga je dizati i još išla lagati da je krenuo plakati, pa joj je njena sveki rekli: nisi ga uzela jer je krenuo plakati nego jer je to tako tebi pasalo, a mogla si na miru jesti. E to mi smeta. Mada ok, danas mi svašta smeta...
Suncokretice, držim fige da to razdoblje grčića završi što prije!
I ja njemu uzimam tak stvari jer ja nisam imala a ni muz, ii onda danas muz ide odmorit u spavacu i kaze aj upali vrtuljak da me uspava lijepo 😂😂😂 umirala sam od smijeha. I eno ga spava kao mala beba a vrtuljak svira 😂😂😂
Barbs ah i ta sveki grrr... samo ti reci ovdje sve 😊 i nemoj sutit svekrvi nit ikom. Ok cesto i ja se sjetim kasnije sta sam sve mogla reci hahaha ali uglavnom ako ti nesto ne pase kako drugi prema bebacu reci. Ja sam rekla da necu vise sutit nikom, jer realno, tko meni suti ili udovoljava? Nitko. (Osim muza i mog tate 😂)
Nemoj se sekirati ili sutit, samo reci sta mislis jasno i glasno pa kud puklo da puklo. Nismo mi balavice da ce nas netko zezat. Ipak smo mi vec u "zrelim" godinama.
Sortiraj odgovore
Najstariji