Aurora, neka si se pocastila! 😘😘😘😘😘😘 Treba pocastiti i sebe a vremena na vrijeme! Ja pocastim i sebe i njega ehehhehe
A Diego ce dobiti Psica sveznalicu za Bozic 😊 190kn cca u Kauflandu je bila akcija 😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁
Naravno, ja cu mu kupiti onu kornjacu 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 Bas me briga 😂😂😂😂😂😂😂
Ej, ja cekam da: 1. muz ide na veceru 2. Diego zaspi 3. ja si popijem pivo.
aaajmeeee..
danas je bas takav dan 😂😂😂😂😂 trazi popit pivo 😂😂😂😂😂😂😂😂😂
I JAAAA 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Pa stvarno mislim kupiti tu kornjacu da mu svijetli 😂😂😂😂😂😂
Aurora, neka si se pocastila! 😘😘😘😘😘😘 Treba pocastiti i sebe a vremena na vrijeme! Ja pocastim i sebe i njega ehehhehe
A Diego ce dobiti Psica sveznalicu za Bozic 😊 190kn cca u Kauflandu je bila akcija 😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁
Naravno, ja cu mu kupiti onu kornjacu 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 Bas me briga 😂😂😂😂😂😂😂
Ej, ja cekam da: 1. muz ide na veceru 2. Diego zaspi 3. ja si popijem pivo.
aaajmeeee..
danas je bas takav dan 😂😂😂😂😂
Opusti se i uzivaj🍻
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Mamisitaaaaa, tko se udaje? 😊😊😊😊
I me, vidjela sam tvoju objavu 😉 Drago mi je da su ti viae objasnili o tome i vjerujem da ce vise vama teze pasti nego njoj
Aurora, super za knjige!
Barbs, relax and enjoy😘
I me- drago mi je da ti je netko objasnjenjem pomogao i barem malo olaksao susret s remencicima…
Skoljke za skupljanje mlijeka, zena u ljekarni mene krivo razumijela i narucila mi vrece za pohranu mlijeka. Ugl onda sam se smislila da mi ipak to ne treba hahahah jer sam dns vidjela kolko troskova me ceka(djevojacka, svadba, promocija od frendica i nase krstitke…) Rekla je da ce ispravit i vidit da mi to naruce iako se vidilo da nema blage veze ni kaj je to ni nis. Pa sam lagano odustala. Sta ces.Vise parica u depu, svako zlo za neko dobro…Ja sam dns popila neki likercic i nakon toga jos malo likercica, al svaki put nisam ulila ni pol casice male pa se tjesim da sam popila ni jednu casicu. pa se tjesim da nisam pijanac i oere me griznja savjesti pa pijem vodu paralelno na svaki guc. osim toga, K vecinu dana prespava manje vise a ja radim album za njega na Fotoknjizi za njega. Nasla sam gro slika. Cak sam nasla sliku njegovog pozitivnog testa na trudnocu. 😂 Sad mm i ja gledamo slike. Nasli smo svasta i sad umiremo od smijeha. Ovo je zakon! Nasli smo sliku di smo pesu obukli carape😂😂😂😂Preludo😂😂😂😂
Umirem od smijeha,zeno ti si legenda😂😂😂😂😂😂
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Mamisita, ahahahahhaha 😂😂😂😂😂 jesi luda... hahaha al znaaaaaam o cemu pricas zato krecem na trening slijedeci mjesec
Ja steznik nosim samo po danu. po noci mi smeta... imam steznik gace...
sanjchi, ahahahahhahahhahahahahhaha, ne gledaj doljeeee 😂😂😂😂
Mamisitaaaaa, tko se udaje? 😊😊😊😊
I me, vidjela sam tvoju objavu 😉 Drago mi je da su ti viae objasnili o tome i vjerujem da ce vise vama teze pasti nego njoj
Daaaa. Cure su mi odmah u inbox poslale svoje brojeve pa sam ih zvala.. 😄
Barbi zavidim ti, mi živimo u malom mjestu i jedina pizza koju mogu pojest je Mesića iz škrinje a danima mi se vec jede 😭😭😭
Sortiraj odgovore
Najstariji