Bebushka super za kukice 😊
Kleaiva super za spavanjac! 😊
Barbs samo se ti ispucaj!!!
Vidis da je neki ludi dan! 😂
Suncokretice i kod nas je tako bilo, nekih prvih mjesec dana vriska kod presvlacenja obavezna a nakon toga isto tako, smije se, guguce, vjezbamo dok se presvlacimo...
Barbs totalno te kuzim. Moje dijete se nikad nije uspavalo tako da ga legnem u krevetic i ugasim svjetlo...nikad nije prespavalo pola dana ko sta neki spavaju...i ja se navecer osijecam umorno, ako je taj dan cijeli nosim i njunjam da bi malo odspavala.
Znam kad smo bili u babinjama kod prijateljica ti bebaci svi uglavnom lezali budni u kolicima i buljili u jednu tocku cijelo vrijeme sto smo bili tamo.
Kod nas to nije slucaj
I me, vidim, ludo i kod tebe... Očito ovo vrijeme utječe i na nas, a ne samo na naše bebe!
Dzenny, pa da rikneš eeej! Jbt imala je pomoć od jutra do sutra i onda se pravi pametna
Sanjchi,samo se ti nasladjivaj.. i tako za te mrvice zivimo.. 😍😍 svaka prava mama bi svom dijete pruzila sto vise moze.. 😍😍
I_me,ja ne smijem ni pomisliti da bi sta radila dok moja spava.. jedino mozda da odem kosu ispeglati,tu sam skroz tiha.. 😂 aa stan mi je za usisatii malo obrisati,al cekam da dragi ustane,spava jer je po noci na poslu.. svekici mi trebaju danas ili sutra doci,tako da mora sve da blista.. ja sam super mama,mogu i dijete i ocistiti i nesto za jelo napraviti.. 😂😂
Bela, ni kod nas! HAHAHA
Suncokretice, samo se i ti ispucaj... I izdrži koliko možeš. Ne možemo ti nikako pomoći i znam da uopće ne vrijedi kad ti netko kaže: PROĆI ĆE! Jer dok prooođeeee, trebaš i ti izdržati...
Oh i da, kaže ona meni: DA NEMA GRČEVE? I ja kažem da nema... i ona meni: pa kako ti znaš?! i ja joj objasnim, a ona: pa A je imao sa 6 mjeseci... Ufff, a znam razliku između večernje nervozen i grčeva, odnosno, ne znam za grčeve, ali da su oni u pitanju ne bi par dana bez nervoze zaspao ( i bez nosanja!), a par dana ga moraš nosat...
I jucer sam saznala da je sjela bozicnica i da se sef ove godine bas isprsio a mene tko sljivi. 😤😤😤
Ajd da nas je zaposleno 50 u firmi pa bi razumila nego ima 3 jebena zaposlenika..
F U ŠEFEEEEEEEEEEEEEE
Bela,znaci isto dijete imam,potpis 😉
Barbs,kad se samo sjetim,dok sam bila trudna i kad kazem da zelim svoje dijete sama odgajati i kad sam rekla,da kad rodim mi ne treba niko,da ce dragi uzet slobodno (jer sveki je ocekivala da cu nju pozvat da bude barem mjesec dana,jer ja necu znati oko dijeteta)sveki je rekla:"Cekaj dok rodis,ti ces mene milion puta pozvati i plakati jer ona place a ti ne znas sta joj je!" Tad mi je dala vjetar u ledja,da sb to nikad ne dopustim.. Alari je skoro 2,5 mjeseca,ja jos nisam ju pitala za najobicniji savjet (pa prica kako sam.ju iznenadila,da imam znanja oko dijeteta kao da mi nije prvo nego peto).. iii da,dodje dana kad si umoran,kad mislis da ne mozes od umora dalje,kad ti se puno toga nakupi pa se isplaces,dijete pustim dragom i odmorim se 2h i eto me kao nova.. 😉😉 samo mn da treba neko da mi vjesi za vratom 24h,jer imam malo dijete,ne hvala.. dodji ju pogledaj,malo se druzi sa njom i adio.. 😀
I jucer sam saznala da je sjela bozicnica i da se sef ove godine bas isprsio a mene tko sljivi. 😤😤😤
Ajd da nas je zaposleno 50 u firmi pa bi razumila nego ima 3 jebena zaposlenika..F U ŠEFEEEEEEEEEEEEEE
Inace smo u super odnosima! Cujemo se konstantno. I dodje kuci kod nas.. i bas mi cudno sad to.. sad mi dodje da ga nazovem.. al necu!!!
Jos ce ispast da zicam novce..
E da, kod nas velika promjena.
Moja cura koja je do sada plakala na mijenjanje pelena i hvatala se rukama kao da pada , doslovno preko noći obožava biti na presvlačilici, smije mi se i guguće
Mislim da je sad počela jako percipirati svijet oko sebe i sve joj je zanimljivo gledati. Sad hoće na rame i gleda okolo po stanu, neće se nositi na rukama, osim kad je umorna. A kad ju uhvati nemir, smiri se na presvlačilici.
Ne može čovjek vjerovati kako se to preko noći promjenilo. Doslovno joj je nešto kliknulo u glavi
:* :* :* držim fige da što prije prođu grčići. Joj i super za klik na prematanju. Moja je dobro dok je otvorene pelene, ali čim krenem lijepit novu već je dreka, i nogice gore dole, nekad toliko dreči da hlače ili kombinezon kasnije oblačimo XD XD
Sortiraj odgovore
Najstariji