Ja mislim da mi imamo nekakav skok, jel pistoji kakav u ovo vrijeme, ali drazi mi je i on nego strajk. Da li zna koja jel nakon sto prode to sazrijevanje crijeva, prestanu biti osjetljivi na nasu prehranu?
Sanjchy, ja sam jednom s vlaznom maramicom prosla i isto mi se osula, a ja sam pocela sav nas ves prati s njenim praskom i omeksivacem, da se ne pogubim i na kraju njen operem s nasim.
Mamisita, ma ja sam sretna 😊 stvarno jesam... samo me neke stvari jednostavno smetaju, a ona se oglusi na to... Muz ga je isto bio nosio nakon nje i ona njemu: sta ga nosis kad e nije javio??? Ja sam joj
*Ja sam joj htjela reci da je ON NJEGOV tata i ima ga pravo nosati ako zeli od jutra do sutra... jos je ona nadodala: eto, meni ser*te ako ga nosim!!
Panica, nisam sigurna, al moooguce nakon 3mj... tako mi je rekla muzeva rodjakinja da vec kad bude imao 3mj mogu pokusati jesti jos nesto
Aurora, super je.. al sam dobila zabranu od muza agahahahhahahahahhaa
Klea, aaaah, sutra je bolji dan! 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Sanjchi, ahahahah, imas pravo..😂😂😂
Sanjchi eto Iskoristi priliku Una je odusevljena kad to vidi 😊 ne traje dugo to oduševljenje ali nema veze! Ako imas bubamarinu karticu ja sam uzela psića sveznalicu sa 100 kn popusta
Barbs naspram mene vi sve puno kupujete 😂😂 ja vam inace kad imam priliku sebi nesto kupiti kupim knjige jer ih obozavam ❤️ Zadnji put sam na profilaciju akciji kupila 7 knjiga za 63 kn tak da sam ja vise za to 😂
A svaka se zena i majka treba uvijek počastiti nečime sto se tice ovog za bebače za sad sam joj kupila seku sveznalicu, taj vrtuljak i robice za nekih 250 kn s obzirom da smo u babinju dosta novaca dobili sve smo iskoristili da si sredimo jos jednu prostoriju koju gradimo gdje cemo i njoj napraviti njezin kutak 😊
Sanjchi nije ti ni meni bilo prva tri puta, nego sad zadnja dva ja sam zvala pedicu i rekla je da nije alergija jer je lokalizirani samo na obrazima i malo po vratu tocno tu gdje bljucne!
Mislim da je muz bacio kutiju pitam ga dok se probudi danas smo kolinje imali
Ali evo ovak izgleda ja ti poslikam kasnije svoj i kutiju da vidis
I cim beba pocne plakati on se pali 😂😂
I ja bi odmah zaspala da imam taj vrtuljak😂😂😂😂
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Sortiraj odgovore
Najstariji