I ja njemu uzimam tak stvari jer ja nisam imala a ni muz, ii onda danas muz ide odmorit u spavacu i kaze aj upali vrtuljak da me uspava lijepo 😂😂😂 umirala sam od smijeha. I eno ga spava kao mala beba a vrtuljak svira 😂😂😂
AHAHAHAHA LEGENDAAAA
A što ćeš... ona inače za sebe je smatrala da joj majčinstvo stoji... to je ona šta je išla vani 2x tjedno do 5 ujutro, a meni nikada nije palo na pamet pametovati. Bogu hvala, svatko je krojač svog života... Ali po njenom komentaru je ispalo k'o da si ne znam vlastito dijete smiriti koje je btw, baš mirno (igrom slučaja, do navečer - dok ne mora spavati - je miran!)...
Suncokretice drzim fige da prode cim prije. Jaaaako dobro znam kako ti je samo sam ja u tom periodu zivjela kod svekica pa sam imala jos ruku na raspolaganju za nosenje tih tri sata svaku vecer od 20-23 sata. Sjecam se da su svi s njom hodali po dvoristu jer je u kuci bilo uzasno vruce...ljetna beba...sto je jos i pogorsavalo plac i nervozu i nje a i nas okolo. Ako imas koga osim muza da vam bar malo pomogne u tim satima jer je pretesko to slusati mami i tati i to mjesecima.
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
I ja njemu uzimam tak stvari jer ja nisam imala a ni muz, ii onda danas muz ide odmorit u spavacu i kaze aj upali vrtuljak da me uspava lijepo 😂😂😂 umirala sam od smijeha. I eno ga spava kao mala beba a vrtuljak svira 😂😂😂
AHAHAHAHA LEGENDAAAA
A što ćeš… ona inače za sebe je smatrala da joj majčinstvo stoji… to je ona šta je išla vani 2x tjedno do 5 ujutro, a meni nikada nije palo na pamet pametovati. Bogu hvala, svatko je krojač svog života… Ali po njenom komentaru je ispalo k'o da si ne znam vlastito dijete smiriti koje je btw, baš mirno (igrom slučaja, do navečer - dok ne mora spavati - je miran!)…
Trebala si ju pitat hoce ona smirit tvoje djete, ipak je ona s njim stalno 🤣 joj glupa jeeee... i moj navecer bude nervozniji. Iako sinoc nije. A nije ni svaki dan nama isti a ne njima. Neka su oni nama zdravi, a ovo ostalo s gustom cemo se snalazit 😊
Barbs…joj ti komentari daj ovak i onak su mi uvijek presmijesni. Ajde da ju je netko nesto pitao vec iz cista mira to mi je presmijesno. Ne uzrujavaj se...ti sigurno znas najbolje...a ako negdje i pogrijesis uvidjet ces na vrijeme i ispravit stvari u hodu...tako to mi sve mame radimo😂
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
Sanjchi u bubamari 540 kn ali mislim da vrijedi po cijelom stropu se vrti projekcija 😊
I za to crvenilo Una to dobije ja namazem melemom i odmah nakon 15-20 min se povuče ali mazem iste sekunde čim skuzim da je krenulo!
Ona ga dobije kad joj dajem AD pa joj iscuri po obrazima i ja obrišem krpicom, odmah izbije
Sanjchi spominjala si prije da vam je vruce u kuci, da nije od vrucine? V dobiva fleke kad mu je vruce.
url=https://lilypie.com]
Sad sam pricala sa jednom mamom cija bebica isto nosi remencice.
Malo mi je objasnila sta i kako i utjesila..
Nije toliko strasno kako djeluje, rekla mi je kako da ju oblacim ( to mi je najgore, jer gdje god na netu citam nitko nista o tom ne pise..)
Samo da Ema to prihvati i ne bude jedna od onih koji ce vriskat 😢😢😢
Mislim da ce meni i muzu to gore past nego njoj
.
Sanjchi nije ti ni meni bilo prva tri puta, nego sad zadnja dva ja sam zvala pedicu i rekla je da nije alergija jer je lokalizirani samo na obrazima i malo po vratu tocno tu gdje bljucne!
Mislim da je muz bacio kutiju pitam ga dok se probudi danas smo kolinje imali
Ali evo ovak izgleda ja ti poslikam kasnije svoj i kutiju da vidis
Sortiraj odgovore
Najstariji