Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    violeta1
    08. Prosinac 2017. 09:51

Jutro cure..ja pijem kavicu, budili se u 8h pa cijelo vrijeme oko malog i sad pava, a muz kuha rucak danas tako da ja danas odmaram 😊 Nocas je Leon 6ipol sati pavao u komadu, nisam mogla vjerovat kad se budio za sisanje koliko je sati. 
    Ivana imas pravo kao ne zaposlena primat porodiljni, a poslije porodiljnog primas sa biroa. Barem tako ja mislim. Svakako provjeri.
    Aurora bas je lijep vrtuljak 😊
    Treca super za nalakirane nokte i uzivaj danas (mislim da je danas pir) 
    Barbs bravo za kolac 🤗🤗🤗🤗 joj jesam, bas je bilo lijepo otici sama nekuda kao nekad, sjest u auto, stisnit gas i opalit mjuzu na najjace...cista uzivancija. Jos da sam jedno sat vremena hodala po trg sama i zvjerlala, jer ima bas fora stvari bio bi pun pogodak. Kupila sam muzu 2 bokserice za Bozic 😂 crvene bozicni ukrasi 🤣🤣🤣🤣 rekli smo nema poklona ali kao svake godine makar neku sitnicu uzmemo.
    Barbi fora za poklon s pelenama. Tako bi ja mogla napravit frendici. I tak mi ostalo pelena malih pa sam joj mislila dat.

violeta1
    08. Prosinac 2017. 09:52

barbs

aurora, bas lijepo! 😍😍😍😍😍
    I meni se kava radi… dok sam Diega servisirala, pa cu sad sebe ahahaha 😂😂😂

Tako je Barbs i kod mene svako jutro. Prvo mali pa ja 😂 a muz prvo on pa sve ostalo i onda sam ga zezala da cu jedno jutro prvo ja pa sve ostalo a on i L nek se zabavljaju 😂

Maja 3
    08. Prosinac 2017. 09:58

Joj,nisam iskomentirala kolica od pelena! Super to izgleda! A tebi Violeta savjet,nemoj ih radit. Koliko je s tim zajebancije! Ja sam kumi radila tortu od pelena,i tortu od kolica.. usporedbe radi,torta od pelena je bila gotova za 20 min,a torta kolica za 4 sata!

treca_sreca
    08. Prosinac 2017. 10:03

cure samo da se javim....do 15h sigurno neću bit s vama, a onda dok budem u frizera ovisi...možda stignem (jedino tad) pa onda tek sutra vas uhvatim
    inače danas mi je ludnica
    držite fige da sve bude okej..
    jer baka nam je bila bolesna i nije ju mila vidila par dana (a brzo zaboravi tak mala beba ljude koji nisu ukućani nego gostuju 2x tjedno)
    a moraju danas njih dvije bit ekipa
    tako mi bog pomogao
    bit će super ako ja budem na tom piru uru vrimena.....(ako bude revala rekla sam da me zovu, debilno mi da ja tamo sjedim ili plešem, a dite mi doma reve)

žena-majka-carica:)

barbs
    08. Prosinac 2017. 10:07

Treca, uuuzivaj koliko mozes!!! Nadam se da s Milom i bakom nece biti problema 😘😘😘😘
    V, aaaah ti muski 😂😂😂😂😂 takvi su oni 😂😂😂😂

Suncokretica
    08. Prosinac 2017. 10:11

Jutro. Evo ja pijem svoju dozu kofeina za energiju. 
    U zadnje vrijeme sam kronično iscrpljena, i ona i ja. Obje imamo podočnjake do poda 
    Grcevi ju bude dan i noć. Odspava u komadu samo na meni ili u klokanici. U košari i krevetiću se uspavljujemo 100 puta i ja sam luda. Po cijele dane mi je na rukama, po noći zaspe preumorna i opet ju budi pa plače i tako u krug. Sinoć joj je trbuh bio ko balon, već sam mislila da odemo na hitnu al srećom ispuhao se...
    Kad mi netko kaže proći će, dođe mi da vrištim jer imam osjećaj da nikad kraja ovome! Nit ja mogu obaviti nešto na miru, leći da malo odmorim, odspavati, a nit se ona jadna može naspavati. Što bi dala da mi jednu turu od 2 h odspava u svom krevetu bez da moram trčati k njoj i nositi ju. Kad čujem kako vaši spavaju dođe mi da plačem.
    Al eto guramo iz dana u dan i čekamo jer vrijeme nam je jedini lijek... 
    Kad ju vidim ujutro s osmijehom na licu ispod tih umornih okica, kako napreduje i raste, to mi daje snagu za dalje 
    Uživajte u ovom sunčanom danu! 

• sretna
    08. Prosinac 2017. 10:11

Treca sreca uzivaj! Nadam se da ce Mila biti dobra baki..
    Ja sam sogorici za orvo dijete radila motor od pelena, jako efektno i brzo gotovo!

Suncokretica
    08. Prosinac 2017. 10:21

E da, kod nas velika promjena. 
    Moja cura koja je do sada plakala na mijenjanje pelena i hvatala se rukama kao da pada , doslovno preko noći obožava biti na presvlačilici, smije mi se i guguće 
    Mislim da je sad počela jako percipirati svijet oko sebe i sve joj je zanimljivo gledati. Sad hoće na rame i gleda okolo po stanu, neće se nositi na rukama, osim kad je umorna. A kad ju uhvati nemir, smiri se na presvlačilici. 
    Ne može čovjek vjerovati kako se to preko noći promjenilo. Doslovno joj je nešto kliknulo u glavi 

dzenny
    08. Prosinac 2017. 10:58

Treca sreca,neka Mila danas slusa baku,da se i mama malo odmori i opusti,a ona i baka lijepo druze.. 😉 sretno.. 😘
    Suncokretice,aa dusica mala.. 😔 ali,mame smo,pa sve mozemo izdrzati. 😊 samo hrabro.. doci ce vrijeme,kad ce nam nedostajati dani kad su bili bebe.. 😊 moja isto voooli kad je oblacim.. 😉

• Barbi13
    08. Prosinac 2017. 11:03

Treca,bit ce sve ok sa cuvanjem Mile a ti se opusti zasluzila si😘😘😘😘😘

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.