Cure, on poslije opet nije inao kakicu i ako ne bude sutra imao, da li mu mogu i kad opet dati zasecerenu kamilicu?

Uhh dugo se nisam javila.. uglavno sa Alarom je sinoc do ponoc bilo veselo i veceras dok ju nismo okupali.. zato sto gospodjica po danu nikako ne spava (2x po 10 minna cijeli dan) i onda joj se spava i nista joj ne pase.. danas mi u kakici imala opet malo sluzi i maaaalo crvenih tragova sam vidjela 😮
Hmm mn mob nista ne zeza na forumu.. 😊
Alaru sam do sada samo kod muza ostavljala,mozda 2 puta,ali na kratko (jednom do opcine,drugi put do najblizeg butika 😂😂)
Hahah,kakvo mn ime dajete?? 😂
Dzenny, zao ni je radi kakice. Ti imas sigurno neko neobicno ime ;)
Sretna, ti prodajes te vijence?

Mamisita ja bi na tvom mjestu nazvala pedijatra pa se savjetovala oko uzimanja kamilice, oni ce ti najbolje znati reci.
Hahaha nasmijale ste me s tim imenima 😂
Dzenny mojoj sogorici je mali imao krvi u stolici i na kraju je bila alergija na laktozu, proslo je samo od sebe kako je rastao.
Nama ne vikend bio predivan, bas smo uzivali nas troje ❤️
Idem sada spavati, laku i mirnu noc svima zelim! 😘

Cure, on poslije opet nije inao kakicu i ako ne bude sutra imao, da li mu mogu i kad opet dati zasecerenu kamilicu?
Mamisita,dok nije pila ove famozne d3k1 kakala je vise puta na dan a sad jednu kakicu na dan,opet nije imala dva dana kaku i dala joj popodne kamilicu i malo prije se posrala do ledja,i ja sam se brinula nakon onih punih pelena sad jedna kakica na dan,nemoj se brinut

URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Mamisita,dok nije pila ove famozne d3k1 kakala je vise puta na dan a sad jednu kakicu na dan,opet nije imala dva dana kaku i dala joj popodne kamilicu i malo prije se posrala do ledja,i ja sam se brinula nakon onih punih pelena sad jedna kakica na dan,nemoj se brinut
Bitno je da se danas pokakio sutra ces vidjet

URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Bitno je da se danas pokakio sutra ces vidjet
Slazem se Barbi. Ti si znaci Petri dala 2x kamilicu. Prvi put se pokakala pa isto opet nije pa nakon 2.x kamilice je opet, ako sam dobro shvatila? Bas me zivciraju te kapi, a super je kakao.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji