Ja iz iskustva pricam za nas ktc,ako uzimamo plate,idemo tamo po njih. U 2 godine,nikad nista se nije sasusilo. Barem ne nama. Al to je jedini ktc u gradu,i mislim da ne fusaju previse. To je moje iskustvo s njima
Vidis, ktc-a se nisam ni sjetila! Mogla bi tamo uzet
Mi smo bili kod pedijatrice, V ima 6100g i 61cm. Imamo problema sa motorikom. Naime pedijatrica je rekla da se previse trza i da su to refleksi tipicni za bebe ali da do 3mj su vec morali proci. Dobili smo uputnicu za vjezbe i sad citam da na njoj pise i problemi sa koordinacijom. Jel se koja od vas susrela sa tako necim? Nasa pedica veli da je to moguce o zbog stresa od op ali i da ima puno beba koje su rođene zdrave sa tim problemom. Al ipak mi nije svejedno jer je rođen pomocu vakuma. Sad smo dobili i uputnicu za uzv glave, to sam sama trazila. 😞😞
Dena,ti pedijatri imaju svaki svoje misljenje..
V ti ima 3 mjeseca i 3 dana,koliko vidim...pa sto je na temelju ta 3 dana zakljuceno da ima problema s motorikom. I moj Luka se trzao,ja isto citala o tom da se gubi s 3 mj,on je bio 3.5 mj kad je prestalo.
Evo nas,sve je ok....nema nikakve ciste najvjerojatnije joj je bio pun mjehur a gin je to vidjela i posumnjala na cistu...al bitno da je sve ok😁😁😁😁😁i tamo sam naravno vadila cicu jer je ruke pocela stavljat u usta😂😂😂😂😂😂ma dala bi joj sve neka je sve dobro proslo......
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Bebe se napreduju i u 24 h jako puno,mozda ce ti sutra vec prestat! Super za kilazu! Pravi veliki decko!
Maslacak isli ste na vjezbe ill je prestalo samo od sebe?
url=https://lilypie.com]
Ja iz iskustva pricam za nas ktc,ako uzimamo plate,idemo tamo po njih. U 2 godine,nikad nista se nije sasusilo. Barem ne nama. Al to je jedini ktc u gradu,i mislim da ne fusaju previse. To je moje iskustvo s njima
Vidis, ktc-a se nisam ni sjetila! Mogla bi tamo uzet
Ej,a mislim da nedjeljom oni samo ujutro rade..i moras ic dan-dva prije tamo da narucis..i izaberes si sto hoces da ti narezu.
Curke pozdrav svima. Evo da se i ovdje konacno javim😊
Velika mala Dora se rodila u ned ujutro u 6 i 20. Probudila se oko 1 u noci mokra jer mi je pukao vodenjak, oko pol 3 mislim smo dosli u bolnicu, poceli trudovi u voznji autom odmah na 3min. Snimili ctg trudovi super, pripremili me, klistir obavila i setala nekih sat i pol do boxa...onda sam dala malo dripa ovaj put jer su mi rekli da su trudovi super i da ih samo malo pobrzamo i tako je i bilo...lezala sam mozda pol sata, onda ustala i ljuljuskala se u trudovima, disala i vizualizirala...vrlo brzo negdje oko 5 do 6 doktorica me pogledala i nije vjerovala da sam se rako brzo otvorila od pocetnih 3 cm kad sam dosla...digli me na noge jos par trudova da se beba spusti i onda zadnjih 15 min sam tiskala....to je peklo i boljelo i vec su bili soremni na tiskanje trbuha jer nikako nisam ni nakon 4 potiska u trudu uspijevala izgurati bebicu al sam uspjela na kraju...pukla za 2 ili 3 sava po staroj tani od prvog poroda . Naravno da su svi bili u soku jer je beba 4100g i 53 cm...za moju fizionomiju to je puno i zato je izgon bio tezak. Poslije sam prosla odvratni pregled vrata maternice koji je bolio gore od izgona ali sam dosta krvarila i dokica se moraka uvjeriti da mi nije maternica pukla slucajno ali srecom nije😊Muz je cekao pred vrattima cijelo vrijeme i kad su mi zasili i dali bebu njega su pustili unutra...bio je u suzama sav😂 Taj bi pao u nedvjest da je bio unutra za vrijeme izgona😂
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
klea čestitke mama i dobrodošla Dora <3 ...napokon da nisam jedina 3x mama ovdje:))
inače od 1 do 6 - nije to tak expresno za treće! ja sam drugog (od prvog bola u trbuhu kog sam osjetila, pa do finiša) u roku 1 sat rodila.
a svako iduće ide "brže" obično nego prethodno
srećom meni je zadnje bilo na zadak inače bih do bolnice rodila muž se već pripremao psihički za porod u automobilu
žena-majka-carica:)
hrana za babine - mi smo ko barbs, za neke samo pršut/sir plata a za druge to i kolače, kako kome....ali ovo šta si ti sretna nabrojala je gozba, nemaš frke da će bit malo. Pa nisu došle prežderavat se, nego prvenstveno vidit tebe i bebu, ak im dadeš više hrane za jest nećete stić ni razmijenit 2 rečenice jer će im stalno bit puna usta hrane
žena-majka-carica:)
Bok curke, mi na suncu😃
Dena, nemoj brinut, uz vjezbe ce se sve rijesiti, ti si rekla da je V mrvica, a on pravi veliki decko😍
Ja sam svoje na poslu pocastila sa platom iz spara i bila je ptekrasna i stvarno sve svjeze
Kod nas za rucak juha s teletinom i malo krumpira iz rola uz to meso iz juhe
Sortiraj odgovore
Najstariji