Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Dolores123
    07. Prosinac 2017. 10:02

Znaci ima nas vise koji imamo problema s probavom.Kolko puta  vase bebe kakaju? Moja samo jedanput dnevno i to tvrdo i jako se muci jadnica.Dr mi je rekla da je to normalno od AD i da koji got da kupim bit ce ista stvar.Rekla mi je za caj da nek joj ne dajem nego vodu.Pa ja neznam kako da joj pomognem.Jel koristi koja od vas Waya D3 kapi? To nam je jucer pedica rekla da kupimo.

Marijana12345
    07. Prosinac 2017. 10:18

Sanjchi ljuljacka je mraaak!!!

• sretna
    07. Prosinac 2017. 10:18

Treca sreca, na mom ima oznacene mililitre. Ali ja njacesce 3-5 ml stavim, s tim da ako sve ne potrosim isipam van, da. Nisam ga inhalirala ljekovima, samo fizioloskom,  ona mu ne moze nastetit. Idealno bi bilo kad bi uspjela bar tih 3 ml da potrosis na jednoj inhalaciji, ako vec ne mozes 5, jer za 5 ml treba ja mislim 15-20 min

Marijana12345
    07. Prosinac 2017. 10:19

Treca

maca1510
    07. Prosinac 2017. 10:31

Marijana-hvala puno na savijetima. Sad cu probat kako si mi savjetovala i nadam se da cu uspijet kao i ti!! 
    Netko je pitao koju izdajalicu koristim-avent elektricnu.

url=https://daisypath.com]

treca_sreca
    07. Prosinac 2017. 10:37

sretna

Treca sreca, na mom ima oznacene mililitre. Ali ja njacesce 3-5 ml stavim, s tim da ako sve ne potrosim isipam van, da. Nisam ga inhalirala ljekovima, samo fizioloskom, ona mu ne moze nastetit. Idealno bi bilo kad bi uspjela bar tih 3 ml da potrosis na jednoj inhalaciji, ako vec ne mozes 5, jer za 5 ml treba ja mislim 15-20 min

hvala ti na odg.
    ja isto računam da fiziološka NE može naškodit
    tak da ne znam šta oni rade bauk od tog
    možda kontaju da mi je dijete full bolesno a ja kemijam sama na svoju ruku
    ona je pošteno prehlađena i dok joj je to sve skupa još uvijek "gore" i ne krene se spuštat prema bronhima, ja bih radije to ovak riješila....da mi ne zakuri sutra kad imamo pir, ovak ju mogu već napola ozdravit ako uspijemo odradit inhaliranje

žena-majka-carica:)

treca_sreca
    07. Prosinac 2017. 10:40

e još jedna stvar sretna..... (popilat ću te pošteno danas sorry) u kojoj pozi ga ihaliraš??
    ja sam svog tomu inhalirala kod dr tako što bi sjedio u mom krilu  ali on je već imao par godina tad
    a mila još ne smije tako u krilo.....pa kako onda?
    da ju stavim u ljulju/jaje? ili stojim na nogama i držim a netko drugi mi drži maskicu....sad mi to izgleda jako nezgodno (zbog činjenice što ne sjedi)

treca_sreca
    07. Prosinac 2017. 10:41

maca - sretno! zbilja to nije jednostavno....kad pogledam marijana šta je sve izvodila....treba tu puno volje i truda!
    marijana - hvala još jednom na foto.

• sretna
    07. Prosinac 2017. 10:47

Treca sjedim, a njega pokusavam sto uspravnije drzat, onako ledima je naslonjen na mene i lijevom rukom ga pokusavam sto vise ispravit, a desnom mu drzim maskicu, ali mozes i u ljuljacku ju stavit, ako ti jentako lakse.

• sretna
    07. Prosinac 2017. 10:50

Nego da pitam za savjet. U nedjelju mi dolaze cure u babinje, oko pola 5-5. Mislila sam uzet platunsa suhim.narescima, spec kiflice, svjezi sir s paprikom i lukom, mileram tortu i kuglof cokolade i narance. Jel to dosta? Jel treba jos sta uz to?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.