Mi smo ovaj tjedan baš aktivni, u pon smo išli matičaru, pa prošetali po trgu. Jučer smo prvi put išli u "šetnju" kolicima do DM-ea. Ali sam ja smotana zaboravila svoju torbu. A bitno da sam ja L spakirala 2 pelene, maramice itd. XD xD (DM je 5 min od kuće). Pa smo danas išli opet do DM-ea. I jučer i danas je mala cijelu vožnju prespavala u kolicima, pa smo oba puta i sjeli na kratku kavicu na suncu... Doma ne do bog da zaškripi nešto, a vani u kolicima drdanje, promet, petarde... Ništa ne ferma. Divni izlasci. <3
E vidim da ste se raspisali o fiziološkim. Ja imam one male ampulice od Nivee . Čisto informativno me zanima kako se to daje? Jel mora beba ležati, šta ako iscuri u usta. Mislim realno i da proguta ne može joj biti ništa, ali... Jel ima neki trik? :)
Hadgegog super za kavicu, mi cim sjednemo se probudi, inace spava cijelo vrijeme🙄
url=https://lilypie.com]
Barbi super za mjehur. Nakon ovih svih priča počinje me biti strah prvog pregleda kod pedijatra. Ne zbog cijepljenja (tog će me biti strah za 2.pregled XD) nego kukići, motorika... Uh.
Mamasita moj je odustalo od prigovaranja što stalno čitam i pričam što sam pročitala na forumu, sad ide linijom manjeg otpora, kad god nešto kažem da nisam sigurna on samo kaže: a da pitaš klokanice? XD XD XD
Kleaiva Cestitke na maloj ljepotici.
Imei prvi put je tak bilo al je imal i malo temperaturu pa sam mislila da je zbog toga njanjasti, a sad nema al se primil za mene ko mali krpelj. Moram priznati da cak malo uzivam ❤
Od utorka idemo na vjezbice, 25.1. imamo kontrolu pa se nadam da ce biti pomaka😏
Vjerujem da ce sve biti ok! 😊 😙
I moj pita za klokanicu 😀😀😀
Jucer npr kad smo saznali da ce ema morat nosit remencice pitao me jesi rekla klolanicama? Jel ima tko to jos? Kako barataju stime?? Milijun pitanja.. 😂
Samo muz zna da sam tu na forumu. Ostali tj frendice nemaju pojma.. njima je to na netu glupo i kao puno dezinformacija i bla bla bla...tak da sam jednostavno to presutila i nije mi se falo raspravljati..
Al ruku na srce puno sam ovdje i saznala i naucila i sve da vam cure HVALA! 😍😊😊😊
Muzevi i "klokanice" forum 😂😂😂😂😂😂 - znaci, pricam mu: ej, cula sam to i to... i on meni: jesi to na klokanicama citala? 😂😂😂😂 ili: i?? jesi DOJAVILA klokanicama sta je bilo? 😂😂😂😂😂
Svi su isti 😂😂😂😂😂
Dobro nam dosla, KleaIva, i jos jednom cestitke?😘
Ja imam fiziolosku samo u bocici...
Dena, sto se griza tice, eto, jucer aam bas zadnji pack otvorila a zaboravila sam danas kupiti kad sam isla po sastojke za kolac (kojeg cu spremati kad D bude zaspao totalno
)...
Moj vec sa vrata vice"di si klokanice"😂😂😂😂😂zao i je sto se nisam na pocetku trudnoce prijavila na kokanicu kad mi je bas bilo tesko al nema veze nikad nije kasno i ja vam se zahvaljujem😘😘😘😘😘😘
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Sortiraj odgovore
Najstariji