Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    violeta1
    07. Prosinac 2017. 15:05

Sanjchi ne vrtuljak vec njihaljka/lezaljka 😉

treca_sreca
    07. Prosinac 2017. 15:20

violeta u vas je drugačije jer je mali grad
    ja ne vadim svugdje bzvz
    ali kad mi je dite gladno, uopće mi nije neugodno
    neugodnije mi je npr ispred svekija dojit nego na splitskoj rivi (mada i tamo postoji šansa da ti taman tad prođe netko poznat al jbg...dosad bogu hvala nije nikad)

žena-majka-carica:)

treca_sreca
    07. Prosinac 2017. 15:22

taman da ću lakirat nokte za sutra, kad evo ti nje....aaaaaa......još nekih 24h do pira. a toliko stvari moram - od izbora cipela, preko prekrajanja grudnjaka, pedikure (sama sebi, tko ima vremena u salon se naručit!), depilacije...itd itd.....ma - užas. Držite fige da stignem sve, da ne budem na kraju dlakavih nogu išla ili sl.

žena-majka-carica:)

• Dena1009
    07. Prosinac 2017. 16:48

Curke kako je kod vas nakon cijepljenja? Eto cijelo popodne mi je na rukama, prvo je samo lezao i svako malo plakao, a sad spava i tu i tamo jauce u polusnu, il zaplace pa ga stisnem i nastavi drijemati. Cini mi se jako prestrasen😕

url=https://lilypie.com]

barbs
    07. Prosinac 2017. 16:54

HEEEELLLLOOO
    dojenje u javnosti-dojim ispred frendica jer jbg... di cu drugdje.... mislim, ne pred svima naravno... u javnosti nisam ni ja bas za aaaali tko voli nek izvoli 😊😊😊
    Dzenny, krvarim od utorka ... sa smeckastim iscjetkom... a prosli put osto cca 5 D . 
    Violeeeetaaaa, uzivaj bez Leona...
    Treca sreca, i ja moram hvatati visak.... jer mi se uspostavila poduna i potraznja 

barbs
    07. Prosinac 2017. 16:55

Dena,omgggggNas to ceka 15.

I_me
    07. Prosinac 2017. 17:06

Dena1009

Curke kako je kod vas nakon cijepljenja? Eto cijelo popodne mi je na rukama, prvo je samo lezao i svako malo plakao, a sad spava i tu i tamo jauce u polusnu, il zaplace pa ga stisnem i nastavi drijemati. Cini mi se jako prestrasen😕

Isto tako je bilo i kod nas! 😯😟
    Sutra ce vec biti bolje. Tj Ema se drugi dan najnormalnije ponasala.

I_me
    07. Prosinac 2017. 17:13

Kleaiva i dora cestitam!!! 😊 jel si ti sad zadnja sto je rodila?
    Dojenje u javnosti 😂😂😂😂 jucer smo frendica i ja na terasi dojile. Svaka svoju kcer. Jbga.. kad si gladan nisi svoj..
    Nemam nista protiv toga.. jer i ja prakticiram.. je da mi je kod kuce najbolje al sta sad da radim ako sam negdje i mala trazi.. 
    Kad su mi gosti kod kuce odem u sobu, a kad sam vani onda uvijek imam jednu sarenu tetru kraj sebe sa kojom se pokrijem da mi bas sad svi ne pilje u sisu.

• Dena1009
    07. Prosinac 2017. 17:23

sanjchi255

jos jedno pitanje,za mame koje imaju iskustva s HIPP AD…ima hipp pre i hipp 1, obje su pocetne, mi koristino di pise pre al sam ja slucajno kupila dvije kutije na kojima pise 1…moze li joj bitvsta od toga, kad potrosimo pre, moze li pit taj di pise 1?

Ne moze joj nista biti, oboje su od rođenja al je pre najslicniji majcinom mlijeku. 

• Dena1009
    07. Prosinac 2017. 17:29

Kleaiva Cestitke na maloj ljepotici.
    Ime i prvi put je tak bilo al je imal i malo temperaturu pa sam mislila da je zbog toga njanjasti, a sad nema al se primil za mene ko mali krpelj. Moram priznati da cak malo uzivam ❤
    Od utorka idemo na vjezbice, 25.1. imamo kontrolu pa se nadam da ce biti pomaka😏

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.