Nego da pitam za savjet. U nedjelju mi dolaze cure u babinje, oko pola 5-5. Mislila sam uzet platunsa suhim.narescima, spec kiflice, svjezi sir s paprikom i lukom, mileram tortu i kuglof cokolade i narance. Jel to dosta? Jel treba jos sta uz to?
Dosta ti je to. Ja sam isto znala obavit s tim! S malom pogotovo,taman je bilo domacih kobasica i speka..a sad za malog smo najvise rostilj radili-citaj uposlila sam muza da se ja ne zajebavam..a i on je u ljeti rodjen pa da iskoristimo lijepo vrijeme..u ktc-u ti tete lijepe plate sloze,neznam di si mislila uzimat.
Nego da pitam za savjet. U nedjelju mi dolaze cure u babinje, oko pola 5-5. Mislila sam uzet platunsa suhim.narescima, spec kiflice, svjezi sir s paprikom i lukom, mileram tortu i kuglof cokolade i narance. Jel to dosta? Jel treba jos sta uz to?
Dosta ti je to. Ja sam isto znala obavit s tim! S malom pogotovo,taman je bilo domacih kobasica i speka..a sad za malog smo najvise rostilj radili-citaj uposlila sam muza da se ja ne zajebavam..a i on je u ljeti rodjen pa da iskoristimo lijepo vrijeme..u ktc-u ti tete lijepe plate sloze,neznam di si mislila uzimat.
Mislila sam u intersparu jer mi je on najblizi.
Sretna, mi smo priatelje castili prsutom i sirom tako da ti je to dovoljno 😊
žene jel istina da je danas u konzuma violeta pak 56kn??
pročitah na fejsu na grupi ali ne vidim nigdi službeno...da ne šaljem malog jadnog bzvz da hoda ak nije
žena-majka-carica:)
Maslacak za rucak batak, zabatak i krumpir u pecnici...
Treca muz je upravo dosao iz konzuma ali i da je akcija sumnjam da bi skuzio Nisam nigdje vidjela da je akcija...
8
Mislila sam u intersparu jer mi je on najblizi.
nemoj tam! mi jednom uzimali prije tam i uzas su plate! sasusilo se pola i nitko nije htio jest.pola je ostalo i bacili smo. Samo smo se osramotili! odsad uzimam domace il u ducanima samo koji se tim bave… uzas interspar plata, veliki minus!
Hm...mi smo prosle godine bili na rodendanu hdje su bile plate iz interspara i bas je bilo lijepo sve i fino
Ja iz iskustva pricam za nas ktc,ako uzimamo plate,idemo tamo po njih. U 2 godine,nikad nista se nije sasusilo. Barem ne nama. Al to je jedini ktc u gradu,i mislim da ne fusaju previse. To je moje iskustvo s njima
Mi smo bili kod pedijatrice, V ima 6100g i 61cm. Imamo problema sa motorikom. Naime pedijatrica je rekla da se previse trza i da su to refleksi tipicni za bebe ali da do 3mj su vec morali proci. Dobili smo uputnicu za vjezbe i sad citam da na njoj pise i problemi sa koordinacijom. Jel se koja od vas susrela sa tako necim? Nasa pedica veli da je to moguce o zbog stresa od op ali i da ima puno beba koje su rođene zdrave sa tim problemom. Al ipak mi nije svejedno jer je rođen pomocu vakuma. Sad smo dobili i uputnicu za uzv glave, to sam sama trazila. 😞😞
url=https://lilypie.com]
Znaci ima nas vise koji imamo problema s probavom.Kolko puta vase bebe kakaju? Moja samo jedanput dnevno i to tvrdo i jako se muci jadnica.Dr mi je rekla da je to normalno od AD i da koji got da kupim bit ce ista stvar.Rekla mi je za caj da nek joj ne dajem nego vodu.Pa ja neznam kako da joj pomognem.Jel koristi koja od vas Waya D3 kapi? To nam je jucer pedica rekla da kupimo.
I moja je meni rekla da je voda najbolja…kolko vode joj das kroz dan?
Pa rekla je do 20ml izmedu obroka.jucer nije ni htjela vise, a nebudem ju budila izmedu obroka sigurno.to je nekakva voda kupljena u dm-u bas za bebe a patronaza veli da su to gluposti da nek joj radije dam caja od komoraca.Pa ja sad neznam koga da slusam.
Sortiraj odgovore
Najstariji