Legenda od Diega se igra u ljulji kad odjednom čujem neki poznati zvuk... zvuk kojeg proizvodi kad se pošteno pokaki hahahahaha a nije kakao pošteno od jučer oko 13h... I odjednom se počne smijuljiti hahahaha Pustit ću ga još malo jer se ponekad zna isprazniti par puta za redom Pa ako mu mijenjam pelenu prije nego se isprazni totalno onda mi bude veselo
Dobro jutro! ☕️
Iza nas dobra noc, zaspao je nesto malo prije 21 i probudio se za jesti prvi put oko 3:30 😲 Bome je pdvalio dugo, onda klasika oko 7, pa je spavao do negdje 8:30 i sad je opet jeo i spava na meni. Danas nam dolazi frendica s malim na kavu, veselim se druzenju! 😍
Sanjchi, nadam se da je sve ok! 😘
Belle, bas mi je zao da ste to prosli, mogu mislit kako ti je bilo...nadam se da ce sada proci s AD-om. ❤️
Barbs meni je to tako tuzno, sto kazes, da ti rodena obitelj tako nesto radi...
marijana puno ti hvala na slici. stavit cu si tu fotku na mobitel pa poslat maloga s fotkom na mobu da pokaže teti u ljekarni....pa ako bude imala, super....ali ovo je neka "seoska" ljekarna kak ju ja zovem....prahitorijska, nisu baš opremljeni, pol tog šta ja koristim mi nemaju...
sretna jel imaš slučajno ti vremena/prilike sliknuti tu vašu iglu?
kužim šta govoriš ali ne uspijevam nać na netu dobru foto a ako ti to već imaš u sebe, daj pls da mogu poslat malog sa slikom
...jer kak će inače dijete od 10god objasnit ženi, ni on jadan ne razumije...
žena-majka-carica:)
sretna...e i da te pitam još ovo - koliko MILILITARA se stavi u spremnik...ne piše mi u uputama uređaja a preko fejsa pitam firmu (medikor) od koje sam kupila uređaj i ne žele reći jer se radi o bebi pa kažu da najbolje pitam pedijatra....ok, kužim ih ali ti si svog P već inhalirala (običnom fiziološkom!! ne lijekovima ofkors) jel tak??
uglavnom - koliko se stavi? ili to iovak nema veze koliko staviš jer možeš prekinut postupak inhalacije bilo kad (i prolit ostatak iz spremnika) jel tako??
sorry puno pitanja ali kad neš radiš prvi put i za najgluplju sitnicu se misliš dal ovako ili onako
kolko kostaju te skoljke i gdje ih ima kupiti
u ljekarnama (velikoj većini) a ja sam recimo u baby centeru kupila jer su tamo bile jeftinije...
https://www.mojaljekarna.hr/izdajalice-i-pomagala-za-dojenje/352-avent-prsna-skoljka-comfort.html
negdje su čak i do 150kn ako se dobro sjećam a u cc1 (onaj na prvom katu, valjda je baby center) sam ih ja 100kn platila pred 2mj
Hvala puno na ssvjetima i komentarima, vidim da nksam ja u krivu, jer cesto proispitujem svoje postupke i cesto sebe krivim za nesto sto nisam kriva, tako i jucer sam si postavljala 1001 pitanje, ali danas je lakse.
Barbs najgore je kad sestra sestri je neprijatelj, iako po meni je bolje ako vec mene ne smatras dobrom osobom i ako necemo bit dobre, makni se, nemoj mi zivot cinit tuznim svojim postupcima.
Bas smo muz i ja pricali jucer kad dode jednog dana do toga da sestra i ja djelimo imovinu od roditelja, da ce ona grabit samom i kapom, al ja sam rekla ds cu bit stroga i jaka i sve ide na pola (ako roditelji ne odluce prije drugacije) i necu dat da uzme vise nema sanse, bas zato sto je takva. Iako ona zivi u boljoj materijalnoj situaciji od mene, ona je na mene zavidna na svemu. Dala mi je baby gym star 10god koji je pokidan i ja uzela(glupaca sam da) kad je muz vidio popizdio je i mi joj vratili i kupili novi malom, a sestra na to ostala sokirana. I svu robicu sto mi je dala neutralne boje sve sam joj spakovala i odnjela, ne trebam nista. Da bi ona komentirala kako se jedna kapica smanjila, a nisam ju ni iskuhala a niti jednom L nije imao. Na to sam samo presutila jer vise nemam volje za rasprave s njom
Legenda od Diega se igra u ljulji kad odjednom čujem neki poznati zvuk… zvuk kojeg proizvodi kad se pošteno pokaki hahahahaha a nije kakao pošteno od jučer oko 13h… I odjednom se počne smijuljiti hahahaha Pustit ću ga još malo jer se ponekad zna isprazniti par puta za redomPa ako mu mijenjam pelenu prije nego se isprazni totalno onda mi bude veselo
Onda ti bude veselo... Hahaha. Meni se to 1x dnevno minimalno dogodi. Stavim na premataljku i dok mijenjam pelenu se opet pokaka. Inače odmah odmah stavim drugu pelenu, ali baš taj 1x kad zaboravim eto nje. XD xD XD
koliko se ja sjećam od pred 10god (a i zdrava logika mi nalaže) da se ne smije pogriješit s VIŠE praha prilikom miksanja AD-a....dok recimo ako staviš manje, nisi veliko sranje uradio....samo će dobit više vode....mada bi idealno bilo (pogotobo za malu bebu, ispod 6mj) radit po "školski" šta se kaže....nije to za olako shvaćat. Daj de upozori seku da ti ne radi to više!!
a ljulju - jel imaš lik koja je...da vidim cijenu i opis ....
Evo ovako se uziva😍
Evo ovako se uziva😍
ko kraljica na tronu! a je joj lipo
Sortiraj odgovore
Najstariji