Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    panica
    07. Prosinac 2017. 14:19

Kleaiva, cestitke, bome velika beba😍

treca_sreca
    07. Prosinac 2017. 14:24

u nas sunca ni za lijek...baš su mi bljakavi ovakvi dani zimski kratki.....kad će više ljetooo

žena-majka-carica:)

panica
    07. Prosinac 2017. 14:35

Ja obozavam sunce i isto mi se nimzd ne ide kad je ruzno, a da imam dvoriste, cijeli dan bi bile vani, samo bi papale unutra, ovako moram tajmirat da se vratimo za klopu jer nije mi bas za cucu vadit na ovoj temp, a ne mogu nista izdojit pa da ponesem

treca_sreca
    07. Prosinac 2017. 14:38

je, postalo je nezgodno za dojit van....smrzne se sisa

panica
    07. Prosinac 2017. 14:40

Da, jedino da udem u neki ducan pa podojim, stanem se kod delikatesa

treca_sreca
    07. Prosinac 2017. 14:42

oduševili bi se ljudi!
    znaš da se u našem društvu sise smiju vadit samo u dubokom dekolteu za zavođenje.
    a ak vadiš na javnom mjestu za nahranit svoje dite - odmah linč

Maja 3
    07. Prosinac 2017. 14:48

Kleaiva,cestitam!

panica
    07. Prosinac 2017. 14:54

Naravno, cice su ipak za dizanje pimpeka, to im je jedina svrha😉, ja ju vadim di god, uopce me to ne dira

treca_sreca
    07. Prosinac 2017. 15:01

hehe baš tako. Kog boli, nek ne gleda

violeta1
    07. Prosinac 2017. 15:04

Hehe dobre ste mi. Ja ne volim svagdje vadit sisu, ne volim da mi i svako gleda, pa se trudim to uvijek u privatnosti. Do sad sam u trg centru u onom prostoru dojila i u autu. Nisam tip da cu izvadit sisu u parku i nahranit bebu, ne volim to ni vidjeti, ali ako netko to voli tako, neka radi. Svi smo mi drugaciji.
    Meni je najljepse kad smo doma, kad imamo svoj mir i privatnost 😊
    Danas idem u grad i do frendice na kavu i to samaaaa 😉😊😉 skoro i mali je isao sa mnom jer je frendica sama doma ali sam rekla ne, moram se i ja malo "ispuhat". Jedva cekam sjesti i vozit auto, obozavam brzu voznju 😊😊😊malo cu gas stisnit 😂😂 Odoh se spremati i kad se mali budi ja mu dam cicat i odoh.
    Inace Sanjchi malena je slatkica prava, vrtuljak je lijep 😊😊😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.