u nas sunca ni za lijek...baš su mi bljakavi ovakvi dani zimski kratki.....kad će više ljetooo
žena-majka-carica:)
Ja obozavam sunce i isto mi se nimzd ne ide kad je ruzno, a da imam dvoriste, cijeli dan bi bile vani, samo bi papale unutra, ovako moram tajmirat da se vratimo za klopu jer nije mi bas za cucu vadit na ovoj temp, a ne mogu nista izdojit pa da ponesem
je, postalo je nezgodno za dojit van....smrzne se sisa
Da, jedino da udem u neki ducan pa podojim, stanem se kod delikatesa
oduševili bi se ljudi!
znaš da se u našem društvu sise smiju vadit samo u dubokom dekolteu za zavođenje.
a ak vadiš na javnom mjestu za nahranit svoje dite - odmah linč
Naravno, cice su ipak za dizanje pimpeka, to im je jedina svrha😉, ja ju vadim di god, uopce me to ne dira
Hehe dobre ste mi. Ja ne volim svagdje vadit sisu, ne volim da mi i svako gleda, pa se trudim to uvijek u privatnosti. Do sad sam u trg centru u onom prostoru dojila i u autu. Nisam tip da cu izvadit sisu u parku i nahranit bebu, ne volim to ni vidjeti, ali ako netko to voli tako, neka radi. Svi smo mi drugaciji.
Meni je najljepse kad smo doma, kad imamo svoj mir i privatnost 😊
Danas idem u grad i do frendice na kavu i to samaaaa 😉😊😉 skoro i mali je isao sa mnom jer je frendica sama doma ali sam rekla ne, moram se i ja malo "ispuhat". Jedva cekam sjesti i vozit auto, obozavam brzu voznju 😊😊😊malo cu gas stisnit 😂😂 Odoh se spremati i kad se mali budi ja mu dam cicat i odoh.
Inace Sanjchi malena je slatkica prava, vrtuljak je lijep 😊😊😊
Sortiraj odgovore
Najstariji