Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    treca_sreca
    07. Prosinac 2017. 08:46

oblozi i masaže su "must", pogotovo u počecima. Ja sam u rodilištu stalno "gola" hodala s oblozima po sisama, i bradavicama na zraku....i prvih par dana kući

žena-majka-carica:)

treca_sreca
    07. Prosinac 2017. 08:49

Maslacak31

treca_sreca

Sretna
    jel moze ovo za inhalaciju?
    muz donio sad iz ljekarne
    i to bez sprice…ubit cu ga, kako cu sad koristit

Pa to je fizioloska…i nemozes izvuc bez igle/sprice.

to i ja mislim.
    Nisam koristila godinama ovakvu bocu, otkad su mi oni bili bebe
    ali ostalo mi je u glavi kroz maglu, da treba šprica uz to (ali nisam 100% zato pitam sretnu)
    a muž otišao na posao i donio mi ovo da ja ne moram izlazit s njom
    sad svejedno moram izać - po špricu
    a bolesna i ona i ja
    ili ću čekat malog da dođe iz škole pa ga poslat

Marijana12345
    07. Prosinac 2017. 08:56

maca1510

P.s. patronazna mi je rekla da su mi grudi prepune mlijeka cak je skoro doslo do upale dok mi nije rekla kako treba izdojit(oblog,masaza,izdajanje) .

Maco identican problem sam imala i ja. Identican!! Navukla sam bradavice s izdajanjem i s avent niplette. Isto nije mogao ili nije htio sisat ali uspjeli smo zahvaljujuci tome. Tako izvucene je htio preko sesirica.
    Barbi upravo zbog kraata i sljepljivanja ja nisam koristila te jednokratne komprese nego skoljke pa je islo brze zarastanje

Maja 3
    07. Prosinac 2017. 09:07

Treca,ak ces malog slat,naglasi da ti treba i igla,jer se odvojeno prodaje igla,a odvojeno sprica.

Maja 3
    07. Prosinac 2017. 09:09

Maca,sto se vise izdajas,bolje ce ic. Neznam kakvu izdajalicu koristis.

treca_sreca
    07. Prosinac 2017. 09:10

Marijana

Barbi upravo zbog kraata i sljepljivanja ja nisam koristila te jednokratne komprese nego skoljke pa je islo brze zarastanje

potpis na ovo
    blaznice_za_dojilje ni u ludilu na ranjene bradavice, a po meni ne valjaju ni za neranjene....samo za gljivice navuć.
    katastrofa!!
    ja sam s tomom nosila prsne školjke avent ("za skupljanje mlijeka", a u biti to je kao oklop na ranjenu bradavicu da je štiti da se ne trlja od grudnjak, a opet diše jer ima i rupice) kad bih imala goste (inače gole bradavice zračila po kući, ko me vidi...)
    a sad s njom mi manje curi, bude mrlja 1-2cm promjera tu i tamo, ali mjenjam često grudnjal
    uglavnom
    što prozračnije - tim bolje!

barbs
    07. Prosinac 2017. 09:13

Dobro jutroooo! :* 
    nema me ni par sati, kad ono, tone toga za pročitati :D
    Kako ste mii?
    Kakvo je vrijeme vani? :)
    MI smo se digli oko 8.30 . Spremila sam njegovu torbu, pa ćemo brzo kod frendice u kvartu, ali prije KAVA... pa onda pranje suđa aahaha Nadam se da mi u međuvremenu neće zaspati jer nećemo ići nigdje, tj. morat ću pričekati da se probudi jer ako ga idem prebacivati iz jedne u drugu košaru, razbudit ću ga, a to sam par puta napravila i samo pogoršala stvari.
    Uglavnom, šta smo ono ustanovili?
    Idemo kod Sretne, L-a i P-a na BOŽIĆ? IDEMOOO 

• sretna
    07. Prosinac 2017. 09:16

Treca sreca moze to za inhalaciju, da. I pazi da ti daju veliku iglu. Meni su zadnji puz dali neku malu, koja se sva spigala i uopce nisam mogla povic sa spricom kroz nju.

barbs
    07. Prosinac 2017. 09:21

Belle, baš sam se pitala gdje si ti jer se nisi danima javljala, kad ono -  Jako mi je žao radi toga što vam se dogodilo. Srećom, pa je sve u redu! 
    Sanjchi,što je na kraju bilo s Lucijom? Da li je imala još krvavu stolicu? 
    Violeta, curke su ti sve rekle... I ja bih, kao i ti, htjela da mi netko kaže 2-3 stvari da mi dođe iz guzice u glavu jer roditeljima je ponekad teško povjerovati da bi njegovo dijete napravilo to i to, ali eto... kod tvoje sestre je napad najbolja obrana, a to što je posr* i Leona i tvoga tatu, nemam riječi. Nažalost, imam sestru koja je kao i tvoja. I to što je sestra iz tatinog prvog braka me nikada nije spriječavalo da ju nazivam SESTROM, a ne kako moje frendice znaju reći: POLUsestrom... I na kraju, posere mog tatu (koji joj je btw. dao više nego sestri i meni jer je "dijete rastavljenih roditelja"), posere moju mamu (koja joj je davala više od njene!).... tatu i nas dvije (sestru i mene!) smatra da NE postojimo... a Diega nije nikada došla vidjeti + niti mi pišljivu poruku nije poslala... Mi smo sve dali našim nećacima... I žao mi je samo radi njih jer radi te vještice ih nismo vidjeli od rođendana najstarije sina (7. mjesec!)... i to je najžalosnije, pa se moram dogovoriti s tatom da se čujemo s njenim mužemo i da dođemo vidjeti djecu kad nje nema... Ugl... Ljubomora čini jako ružne stvari, a žalosno je što ti takve stvari mora raditi ROĐENA OBITELJ... 

Marijana12345
    07. Prosinac 2017. 09:25

Treca ovo ti je bolje nego igla. Taj nastavak ima i poklopac pa kad izvuces spricom mozes zatvoriti. Kosta par kuna u ljekarni oboje

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.